Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım kırmızı turuncu garip bi renk oldu (Resimli)

arkadaşlar ben 7.1 defalarca boyadım 7,1 den olmuştur diyen arkadaşlara söylüyorum..boyayla ilgisi yok..gümüşten oldu..
isteyen dikkate alır isteyen almaz..siz bilirsiniz..

ne kadar gümüş koydun?yarın bende boyicam kafam karıştı şimdi:18:

yarımı biraz geçik gümüş koydum..daha dün boyadım..koyu koyu kaldı saçlarım..
yapcak bişey yok ama mecbur kullanıcam..ben sadece uyarmak istedim sizi.

evt yoğun küllü maviden o kadar koyarsam yesertmezmi fındık kadar falan diyorlarya o yüzden canım?
saçın baya kızıl kaldırır o kadar maviyi, benim saçımda o denli kızıllık olmamasına rağmen nerdeyse o kadar eklemiştim, değil yeşerme hala bile turuncu yansımalar kaldı çok hafif de olsa:)

saçın baya kızıl kaldırır o kadar maviyi, benim saçımda o denli kızıllık olmamasına rağmen nerdeyse o kadar eklemiştim, değil yeşerme hala bile turuncu yansımalar kaldı çok hafif de olsa:)

peki yeşil boya niçin bi kaç konuda okumuştum bilgin varmı?resimdekinden cok daha kızıl güneşte turuncu zaaten o derece bi deniyim bakalım nasıl olucak yarın akşam yapıcam

yarımı biraz geçik gümüş koydum..daha dün boyadım..koyu koyu kaldı saçlarım..
yapcak bişey yok ama mecbur kullanıcam..ben sadece uyarmak istedim sizi.

tedirgin oldum şimdi zaten sacımla basım derttte bide kouyulaşırsa mahfolurum 3te 1ini koysam daha iyi olur galiba .uyardıgın için saol canım yıkadıkca akar belki acılır rengin

ne yazıkki sarı istiyorum

Ne yaparsan yap bir defada geçemeyeceksin...
Küllü sarı istiyorsan bir tık mavi boya karıştırmak doğru bilgi..
Lakin dikkat etmen gereken başka bir nokta var, kullandığın sarı "özel açıcı sarı" diye geçen boyalardan olmayacak..Yani bildiğin, numaralı sarı boya olacak..
Özel açıcı boyalara mavi karıştırırsan yeşile dönersin...

Karıştırman gereken oranı da çok iyi ayarla..2 tüp sarı boya için,fındık büyüklüğünden biraz daha fazla koyabilirsin..Bu miktarı geçmezsen 3. boyamada istediğin renge ulaşabilirsin..

peki yeşil boya niçin bi kaç konuda okumuştum bilgin varmı?resimdekinden cok daha kızıl güneşte turuncu zaaten o derece bi deniyim bakalım nasıl olucak yarın akşam yapıcam

bide 12.01 i vurunca saç açılcak, saç açılırken sarıya doğru açılmaz ilk kızıla sonra turuncuya sonra sarıya doğru açılır o nedenle maviyi rahat rahat kullanabilirsin anca o kurtaracak saçını
şimdi mix tonlarda mavi kızıl ve turuncu yansımalar varsa onlardan kurtarmak içindir saçı
yeşil ise durum o kadar vahim değilse saçta sadece sarı ve turuncu yansımalar varsa kullanılır, yani bu işlemden sonra oldu ki kızıldan kurtuldun hafif turuncu-sarı yansımalar kaldı o zaman yeşil kullanılıyor, mavinin risk yaratabileceği durumlarda..

12.1 sandre özel açıcı aldım mavi boya gümüş ve açık kumral aldım eyvah eyvah o zaman.kullanan arkadaslar var bu sekilde o detayı bilmiordum tsk ederim

12.1 sandre özel açıcı aldım mavi boya gümüş ve açık kumral aldım eyvah eyvah o zaman.kullanan arkadaslar var bu sekilde o detayı bilmiordum tsk ederim
senin saçında epey bi kızılllık var o nedenle açıcılı boyayı da maviyi de rahatlıkla kullanabilirsin kaldırır, sonuçta oreal ve 40 volüm oksidanla girmiyosun saça

12.01 le mavi boyayı kullansam bi prob.olurmu acaba bi arkadas yeserme yapabilicegini söylüyor canım bu arada cok yardımcı oluyorsun tsk ederim.12.01le acıldıktan sonra saç nasıl bir renk olur?

senin saçında epey bi kızılllık var o nedenle açıcılı boyayı da maviyi de rahatlıkla kullanabilirsin kaldırır, sonuçta oreal ve 40 volüm oksidanla girmiyosun saça

%9 oksidan mı yoksa 12mi kullansam acaba içimi rahatlattın.inş bişey cıkar ortaya

Nill Kiss: Sürekli Değişen Saçlarım ve Binbir Surat Nil:)) / My Hair Styles burda 5 numaradki saç rengi bu rengi istiyorum ama hangi oranlarda karıştırmam gerekiyor yardım edebilirmiisn?

12.01 le mavi boyayı kullansam bi prob.olurmu acaba bi arkadas yeserme yapabilicegini söylüyor canım bu arada cok yardımcı oluyorsun tsk ederim.12.01le acıldıktan sonra saç nasıl bir renk olur?

hangi marka aldın ona göre boyanın çıkaracağı tonu kullandıysam söyleyebilirim çünkü 21.01 bazı markalarda hafif küllüdür bazı markalarda yoğun küllüdür
12.01 i hiç bir katkı olmadan uygularsan, eğer hafif küllü boyaysa hürremin saç renginin mat halini ya da 1-2 ton açığını elde edersin eğer yoğun küllü bir boyaysa da turuncu yansımalı koyu sarı ya da sarı tonu elde edersin. ki saçın zaten şuan bile kızıl turuncu yansımadan bile fazlası olabileceğini düşünüyorum.

saçın düz bi kumral olsaydı ben de maviyi açıcı boyayla önermezdim ama saçın zaten yeterince kızıl 1/3 tüp maviyi bile kaldırır ama sen yine risk alma çeyrek tüp koy hafif dore sarı yansımalar kalırsa da cila yaparsın

12lik oksidan hızlı açar ama saçının durumunu bilmiyorum riskli bir oksidan yıpranma yapabilir, saçın ince telliyse 9lukla yetin derim
ama saç telim kalın, bi yıpranma da yok diyosan yarı yarıya 9lukla 12lik karıştırabilirsin ama az bile yıpranma varsa yapma derim ve bunu yaparsan da biraz içine badem yağı ekle boya karışımının bi tatlı kaşığı kadar.
direk 12lik süreyi ayarlayamazsan saçına hasar verebilir

İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 12.1 ÖZEL AÇICI SARI SANDRE
aldııgm boya bu inş sarı tonlarında bişey olur.ışıkta kızıl görünüyor hemde baya bi kızıl sadece diperlde problem yok o kadar

uçlardan 5 cm fena zaten kuru ve cansız diger yerler süper parlak yıpranma kırılma bişey yok %9luk almıştım zaten

İGORA ROYAL SAÇ BOYASI - 12.1 ÖZEL AÇICI SARI SANDRE
aldııgm boya bu inş sarı tonlarında bişey olur.ışıkta kızıl görünüyor hemde baya bi kızıl sadece diperlde problem yok o kadar
hmm igora almakla iyi yapmışsın kaliteli bir boya çok yıpratmıyor igoranın 12.1 i hafif küllüsüdür yoğun küllüsü 12.22 numarası
o nedenle mavi boyadan çekinme en az çeyrek tüp maviyi gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin:)

uçlardan 5 cm fena zaten kuru ve cansız diger yerler süper parlak yıpranma kırılma bişey yok %9luk almıştım zaten

aslında 9lukla güvenli şekilde ilerlemen en iyisi zaten 12 yoğun açıcı kullandığından en az koyu sarıya kadar açılacak saçlar
eğer doğal saç rengin kolay açılan çok koyu olmayan bir renkse iş sarı bile olabilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…