küllü açık sarı tonu çok açacağını sanmam 1 ton kadar açabilir.. ultra açıcı boyalarla girmen gerekiyor sarıya ulasabilmek için onlar da dediğim 12.1 numaralı boyalar ya da garnier in 111 numaralı boyası. bu tarz boyaların 3-5 ton açma özelliği var. ama açarken içindeki küllük yetmiyor turunculuğu almaya, o nedenle de turuncu azaltıcı ve gümüş rengi takviyesi gerekiyor doğal bir sarı tonu elde etmek için
küllü açık sarı tonu çok açacağını sanmam 1 ton kadar açabilir.. ultra açıcı boyalarla girmen gerekiyor sarıya ulasabilmek için onlar da dediğim 12.1 numaralı boyalar ya da garnier in 111 numaralı boyası. bu tarz boyaların 3-5 ton açma özelliği var. ama açarken içindeki küllük yetmiyor turunculuğu almaya, o nedenle de turuncu azaltıcı ve gümüş rengi takviyesi gerekiyor doğal bir sarı tonu elde etmek için
evet görür üstünde ekstra/yoğun açıcı platin ya da ekstra/yoğun açıcı çok çok açık sarı yazar zatencok tsk ederim 12.1 Ekstra Küllü Platin işimi görür herhalde.
evet görür üstünde ekstra/yoğun açıcı platin ya da ekstra/yoğun açıcı çok çok açık sarı yazar zaten
bu esnada da turunculaşmaması için turuncu azaltıcı ve gümüş rengiyle dengeleyeceksin
tavsiyem garnier 111 kullan diğerleri saçımda yıpranma yapmıştı, garnier de yıpranma olmadı hiç saçım işlem görmemiş gibi
buraya resim koyamıyorum şu küllü kumral 7.1 + gümüş renkten tamamı karıştırıp saçımı boyadım dün..istediğim küllü
rengi elde edemedim ve saçım koyulaştı..bilginiz olsun kızlar.. gümüş rengi saçı koyulaştırıyoo..
boyaları aldım ama garnier almadım aldıgım yerde bulamadımgümüş mavi bide çok açık sandre sarı aldım 12.01 birede acık kumral aldım bulunsun die.hangi oranlarda karıstırcam kumral koyam birazda nasıl olur ne yapsam bilmiorum?
buraya resim koyamıyorum şu küllü kumral 7.1 + gümüş renkten tamamı karıştırıp saçımı boyadım dün..istediğim küllü
rengi elde edemedim ve saçım koyulaştı..bilginiz olsun kızlar.. gümüş rengi saçı koyulaştırıyoo..
mavi boyada ekledim biraz.. bütün şartları sağladığım halde saçım baya baya koyu oldu..gümüş rengini
kolestonda kullanmadım ayrıca. neva color en iyi boyadır gümüşlerde denildi..iyi olan böle yaptı yani siz düşünün..
tabi genede siz bilirsiniz ..
12.01 olur olur küllü diye geçior dimi
kumral koyarsan daha ara ton olur saçın
normalde 1 tüp boya kullanıyorsan gümüşten 3te 1 kadar maviden de 4te bir tüp kadar ekle istersen 4te 1 tüp kumral da koyabilirsin daha balköpüğü gibi bi renk olmasını istersen:)
mavi boyada ekledim biraz.. bütün şartları sağladığım halde saçım baya baya koyu oldu..gümüş rengini
kolestonda kullanmadım ayrıca. neva color en iyi boyadır gümüşlerde denildi..iyi olan böle yaptı yani siz düşünün..
tabi genede siz bilirsiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?