Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım kırmızı turuncu garip bi renk oldu (Resimli)

cok tsk ederim 12.1 Ekstra Küllü Platin işimi görür herhalde.

evet görür üstünde ekstra/yoğun açıcı platin ya da ekstra/yoğun açıcı çok çok açık sarı yazar zaten
bu esnada da turunculaşmaması için turuncu azaltıcı ve gümüş rengiyle dengeleyeceksin
tavsiyem garnier 111 kullan diğerleri saçımda yıpranma yapmıştı, garnier de yıpranma olmadı hiç saçım işlem görmemiş gibi

saç rengin sana çok yakışmış yahu çok beğendim ama saçların çok güzel onu söylemeden geçemicem çok canlı parlak saçların var canım

:9saç rengin sana çok yakışmış yahu çok beğendim ama saçların çok güzel onu söylemeden geçemicem çok canlı parlak saçların var canım [/QUOTE]

tsk ederim canım.hergün bakım yapıyorum:)renk güzel di ama aktıkça kızıllaşmaya basladı.oda güneşte cok kötü görünüyor

Son düzenleyen: Moderatör:

boyaları aldım ama garnier almadım aldıgım yerde bulamadım gümüş mavi bide çok açık sandre sarı aldım 12.01 birede acık kumral aldım bulunsun die.hangi oranlarda karıstırcam kumral koyam birazda nasıl olur ne yapsam bilmiorum?

buraya resim koyamıyorum şu küllü kumral 7.1 + gümüş renkten tamamı karıştırıp saçımı boyadım dün..istediğim küllü
rengi elde edemedim ve saçım koyulaştı..bilginiz olsun kızlar.. gümüş rengi saçı koyulaştırıyoo..

nası bi tüpün hepsinimi kullandın:26:

12.01 olur olur küllü diye geçior dimi
kumral koyarsan daha ara ton olur saçın
normalde 1 tüp boya kullanıyorsan gümüşten 3te 1 kadar maviden de 4te bir tüp kadar ekle istersen 4te 1 tüp kumral da koyabilirsin daha balköpüğü gibi bi renk olmasını istersen:)

gümüş rengi bende ve uyguladığım kişilerde koyuluk yapmadı, 7,1den dolayı koyuluk olmasın?
mesela kolestonun 7.1i bikaç ton daha koyu renk çıkıyor
gümüş turuncu azaltıcı ya da mavi boya olmadan pek küllülük vermiyor zaten

mavi boyada ekledim biraz.. bütün şartları sağladığım halde saçım baya baya koyu oldu..gümüş rengini
kolestonda kullanmadım ayrıca. neva color en iyi boyadır gümüşlerde denildi..iyi olan böle yaptı yani siz düşünün..
tabi genede siz bilirsiniz ..

bencede senin rengin 7 numaradan dolayı koyu oldu..gümüşün koyultucağını sanmıyorum,kullanan başka kişilerinde saçlarını gördüm çünkü

evt yoğun küllü maviden o kadar koyarsam yesertmezmi fındık kadar falan diyorlarya o yüzden canım?

gümüşten ne kadar koydun fazla koyduysan ondanda olabilir.bende aldım şimdi öyle diyince kararsız kaldım :44:

arkadaşlar ben 7.1 defalarca boyadım 7,1 den olmuştur diyen arkadaşlara söylüyorum..boyayla ilgisi yok..gümüşten oldu..
isteyen dikkate alır isteyen almaz..siz bilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…