Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım kırmızı turuncu garip bi renk oldu (Resimli)

Evet tekrar batım öncesi sonrası sende bak istersen anladın mı ya da anlatabildim mi meraktayım Yani ne ton istiyosun v.s tam bilmiyorum ama sen bilirsin fikir istersen buralardayım kafana yatarsa yaparsın

Evet tekrar batım öncesi sonrası sende bak istersen anladın mı ya da anlatabildim mi meraktayım Yani ne ton istiyosun v.s tam bilmiyorum ama sen bilirsin fikir istersen buralardayım kafana yatarsa yaparsın

Nill Kiss: Sürekli Değişen Saçlarım ve Binbir Surat Nil:)) / My Hair Styles canım bu blogtaki 5 numaradakii rengi istiyorum ben o rengi nasıl yaparım bu zemin üzerine olmaz tabi ama ne yapmam gerekiyor inan bilmiorum ilk deneme oldugu için oranları azalttım bir süprizle karsılaşmıyım die ...

Çok ii yapmışsın bunu anlayınca zaten sıkıntı olmuyo Bu arada çok teşekkür ederim memnun oldum))ekliycem ama telim sorun 9.deneyişimde pes ettim siteden çıkıyorum yazına geç kalıyorum böylece bakıyım bi....

bende cok memnun oldum canım:9cok canayakınsın sevdim seni:):)bak bakalım belki bi fikir veririsin tktım o renge cok istiyorum ama hiçbifikrim yok bu konuda

çok güzel koyu sarı açık kumral gii bi saç üzerine uygulamış bende de arşivden şu iki resim var beğenirsen ben benzettim yakınlar baya ne yapalım düşünelim...
1.si ilk boyama 2.si akmış haline yine aynı boyayla karışım atıyım bak bende duş alıyım gelirim...

Son düzenleme:
ıımm hayal ettim oldun Bak biliyorum haklısınız ama şu nohut tanelerini arttırmalısınız çünkü saçında belirgin bir şekilde bakır olan bi saç avuc içi kadar mavi ve gümüş katmadığınız sürece sıkıntı çekmezsiniz Bakırlar için kuruyemiş usulü boya tarifi böyle olsa gerek ))
Neyse ben yerinde olsam napardım senin istediğin saç için...
Hepsi 9lukla Palette deluxe 10.1 i alırdım 1tüp
Gümüş nohuttan 6tane
Mavi nohuttan 3tane kadardım
Çıkan sonuç için gerekliyse Syoss 7.6 yı 9lukla boyardım...
İlk resim 7.6 9luk 2.si 7.6 ve 9.1 1er tüp 9luk karışım

yani ne yaparsan yap Bu ton için sadece Syoss 7.6 diycem şu epey benziyo 1.resim boyadığım akşamdı buda 1gün sonrası va baya yakın Nil in rengine O koyu sarı tonlarından geçiş yapmış ben küllüye küsüp küllü sarı tonu saçıma uygulamışım O yüzden saçındaki bakırı kaybetmeliyiz ki o tonlara getirmeliyiz ki ilk başta renk güzel dursun tam otursun alttan bakır yıkadıkça fırlamasın ki yıkadığında da hoş bişey çıksın saçına cila şu bu uğraşmana gerek kalmasın küllü değil çünkü bu istediğin renk bizim gibi boşuna yıpratmana hiç gerek yok akınca cila olmadı 15gün sonra boya v.s gereksiz senin için ...
Böyle yaniii ne kafana yatıyosa yap tabi ama Syoss ta bu renge en yakın elde ettiğim resim buldum diğerleri alakasız...Ve bu renk cidden çok kullanışlı Küllü harici arşivime bakınca en çok sevdiğim renk Küllüye küstüm diye üzgün bi surat alıp sonrasında yüzümü güldürdüğü içinde özel sanırım )
Hor hor zzzzzZzzz....

Eklentiler

• $syoss 7.6 -002.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 741
canım arayıp degiştirebilirsin zaten kargoya verilmemiş kesinlikle %12lik kullan..

Eki Görüntüle 555985 Eki Görüntüle 555986
canım bunlarda biri normal ışıkta biri daha aydınlıkta cekildi .cok kararsızım bu rengi boya silici alıp tekrarmı acsam yoksa boyaylamı devam etsem

canım dünkünde ışık oyunu vardı loş ışıkta cektim akşam. şimdiki resimlerde 1 resim flaşsız 2incisi flaşlı cokmu kötü

telefona bakmıyolarki canımo günkü rengi çok beğenmiştim,niye böle değişti:44:yinede güzel ama bakır yansımalar var..artık işin kolay saçını iyice açtın,boyayla devam et bence 2 3 boyama sonra istediğin renk olucaktır sanırım..şimdi benim hayallerimde suya düştü:2:daha açık bi renk bekliyodum..SOMEONE ya senin gösterdiğin bütün renkler süper,kaçtane resim gösterdin hiçbirinde bakırlık turunculuk vs. yok..o renklerden biri olsunda hangisi olursa olsun farketmezama biraz uğraştırıcak sanırımya peki kuaför nası bi kerede tutturuyo anlamıyorum,tamam bakırlı falan oluyo ama açıyo rengi yani

Canım yansıması var olmazmı bu resimlerde mesela diplerde vardı görüyodum ama belirgin bi şekilde rahatsız edici değildi Ben hiç bi zaman baştan aşağı turuncu ya da bakır tonları olmadı doreli sarı oldum mesela ama nasıl anlatıyım yanlış yaptım mesela saçım yosun yeşili oldu neden oldu sarıydım çünkü maviyi abarttım sonra üstüne boyada tutmadı o zaman mesela derler ya dore sarıyla aç ben yine küllü sarıyla açtım hep bi küllü vardı hayatımda küllüyü elde edemeyince tutup saçımı doreli bi tona boyamadım hiç sevmiyorum yine açık kumral koyu sarı külsüzündan sadece genelde hep bu tonlar bu resimde de açık kumral ama altı küllü sarı olduğu için bu kadar güzel tutuyo renk... Olursunuz sizde sadece bakırlardan başta kurtulmalısınız Yani bak Gurgurun rengi bile olsan bakırlıktan kurtulmak adına yüksek tuttsan oranları öle gri olsan bile Üstüne düz bi açık küllü boyasan hangi tonu istiyosan yine harika durucak anlıyomusun bakır olmycak çünkü altta hiç....

hııım bu arada inan kuaförler nasıl yapıyo tek işlemde bilmiyorum görmedimde yoğun bakırdan tek işlemle küllü açık sarı bi ton çıkarmasını ve kuaföre kendim için 1sene olmuştur gitmeyeli küllü tek bir kere boyattım Ya o da saçmalıktı Neden??? Sizinki gibi değildi saçım boy ve uçlar dore sarı dipler turuncumsu sarı kulak hizasına kadar diyim kolestonla açmıştım Üstüne boya tutmayınca bi kötü oldum hiç değişmedi İlk açışımdı napıcam ben naptımda tutmadı korktum koştum kuaföre akşam üzeriydi yaparmısın yaparım oturdum ne istiyosun saçım zaten açık yani açtık kataloğu dedim 7.1 8.1 9.1 ve 9.1in olması garanti bir saçı düşün resimlerini atarım hazal kayanın küllü kumral saçına çevirdi ki Kesinlikle şu olsun istemiyorum dedim ben ona bu koyu siyaha yakın olmasını istemiyorum Sonrası öyle işkenceydi benim için Bi daha uğramadım tek küllü maceram inan bana bu Hep ablamla kafa kafaya verip boyadık onun ki de şu an ashlee simpson ın bakır tonları mutluyuz yani biz böyle onu da kızıl yapıyodu her seferinde evde kızılı kusturarak bakıra çevirmiştik boyaya boyaya renk oturdu ki ablam bekler o daha rahat olur zamanla gibi ben olacak şimdi olacak olsun istiyorum diye yanlışı doğrusu ama hep küllüyle bu tonları buldum zamanla ...kuaföre röfle balyaj dip bazende röflem doğal dursun diye üstüne kumral boyattım öncemde ilk boyamda mavi siyahtı başka bi saç deneyimim yok kuaförde canım...Ne yapıyolar bilmiyorum yapan varsa tek işlemle saçını etrafında git tabi evde uğraşmak istemiyosan

someone nerdesin sana bişey sölicembilgisayar ağır işliyo,,bugün bilmediğim şeylere el attım bozdum birazçıkmayasın

Bahsettiğim saçlarda bunlar açtığım saç fotodan dipler koyu çıkmış yan durduğum için ama değildi flaştan doreler patlamış resmen tam bi foto değil ama tek foto başka yok Kolestondu sorun tutmadı üstüne renk hiç kullanmama nedenlerimden biridir bu...Tutsaydı 7.1 8.1 9.1 yapardım ben bu saçı rahat rahat;((( Diğeri ise bikaç yıkama sonrası kuaförün boyadığı...Uğradıkça söylendim tek olmasına dikkat ettim bi kerede boşken yakaladım açıyorum ben bu saçı yavaş yavaş Nasıl yaparsın bana bunu anlamıyorum aklım mantığım almıyo diye özellikle belirttiğim halde bu kesinlikle olmasın diye istemediğim koyuluğu yaptın Saçımı resmen küllü siyah yaptın ya diye...İnsan olarak seviyodum kırgınlık v.s olmadı tatlı bi atışma diyelim Sonra rengi akıtmaya başlayınca kendisi de şaşırdı zaten çıkan sonuçlara ))karşılaşıyoduk önünden geçerken kuaförün Nasıl yaptın imkansız Hayır yapıyorum böyle şeklinde arada bide laf atıyodum siz formülü vermezsiniz ama bak ben açık açık tarif ediyorum diye)) Sonrasında da 10.1 buldum işte yanlış yapınca düzeltiyodum Akıtıyodum açıyodum gözüme koyu gelirse saçım Çünkü küllü boya deneyimimin başındaydım markalar koyu çıkartıyo v.s bilgim yoktu Böyle yani...

Eklentiler

• $Koleston açýcý.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 222
  • $Poufff.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 221

hmm ama demekki resimlerde net görünmüyo..valla onu bunu bilmem ben hepsini çok beğendimdemekki bu renkler için baya uğraşıcaz..benim bi kuaförüm var aslında ama istanbuldatelefonunuda bulamıyorum yoksa bi şekilde hallederdik..o saçımı yıpranma falan olmadan çok güzel açmıştı küllü değildi ama o günlerde tam istediğim renkti..koyu kestaneden,hemde boyalı saça..sana resim gösteririm istersen boyalarım geliyo kızz..bugün çıldırdım son bi mesaj daha attım,bunun üzerine dayanamayıp aradılar

Oooh şükür harekete geçmişler sayende tamam bildiğim bi yerden sormanı umuyorum Sor canım bekliyorum... Resimde yollıycaksın sanırım Gurgur un foruma geçelim istersen burayı işgal etmiyelim Ay_shenin forumu saçı ya o sebepten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…