Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım kırmızı turuncu garip bi renk oldu (Resimli)

canım ışıktan normalde daha aacık ama öyle fazla sapsarı acılma olmadı kızıllıklar gitti saçta yıpranma vs yok .kuaför o renk için 2 3 boyama gerekir diyor hemen o renk olması için sacın orialle yada silici ile tekrar acılması gerekiyormuş zaten bunu ibliordum onu göze aldımilk halinden güzel oldu ama

bence güzel olmus bikaç boyamadan sonra da renk daha da güzelleşecektir:)

bi mucize beklemiyordum ilk boyama için sacım fenaydı cunkü 2 boyama sonra bayagı acılmış olur herhalde resimdeki kadar koyu degil bayagı acık rengi canım.

evet resimlerde hep daha koyu çıkıyo zaten..memnun kaldın yani?ohh ne güzel 10 15 gün sonra bi daha boyarsın,dahada güzelleşir..bakalım inşallah benim sonucumda iyi olur,ben hala boyanın içine biraz orial koymaktan yanayım:2:

evt canım memnun kaldım ilk basta korktum sacımda boya varken bi baktım koyu olmuş yıkayınca mavi falan aktı sonra yıkayıp kurutunca cok acık renk cıktı kızıllıklar gitti inş seninkide olur .orial koy bencede bidahakine bende koyucam cünkü öyle cok cok acmıyor bide oksidanı ben bidahakine %12lik kullanıcam cünkü acıcılı boyada bildigimiz orial var

bi mucize beklemiyordum ilk boyama için sacım fenaydı cunkü 2 boyama sonra bayagı acılmış olur herhalde resimdeki kadar koyu degil bayagı acık rengi canım.
üstün
aslında taban rengi olarak güzel olmuş, kızıllıklar da gitmiş amaç budu zaten, yeşerme de yok :)
bunun üstüne balyajla da güzel bir sarı ellde edebilirsin, flamingo balyaj baya doğal oluyor, uygulaması da çok basit, kendin bile yapabilirsin.
yine de sen bi 10 gün bekle, saç rengi yıkana yıkana otursun, saç da kendine gelsin böyle bi yöntem de deneyebilirsin

vuvuzela flamingo balyaj nası oluyo:26:

o zaman bi dahakine daha açık renk olur canım..tüh keşke 12 lik oksidan alsaydım,dışarı çıktım baktım ama bulamadıminşallah güzel olur yaa,hala işleme alındı diyo kargoya falan vermemişler

vuvuzela flamingo balyaj nası oluyo:26:
uygulaması gerçekten çok pratik ve kolay bikaç arkadaşıma yapmıştım çok güzel oldu
benim anlatmamdansa googleda yaz çok güzel açıklamalı uygulamalı anlatımlar var:)

o zaman bi dahakine daha açık renk olur canım..tüh keşke 12 lik oksidan alsaydım,dışarı çıktım baktım ama bulamadıminşallah güzel olur yaa,hala işleme alındı diyo kargoya falan vermemişler

canım arayıp degiştirebilirsin zaten kargoya verilmemiş kesinlikle %12lik kullan..

canım bunlarda biri normal ışıkta biri daha aydınlıkta cekildi .cok kararsızım bu rengi boya silici alıp tekrarmı acsam yoksa boyaylamı devam etsem

saol canım :):) bi kaç boyamaya isteigim rengi elde edicem inş

Tabiki ilk boyamam beni de harikayım süper gibi ton olarak tatmin etmemişti ama bakırlar kayboldu ya benden mutlusu yoktu Senin adına da sevindim kurtulmuşsun bikaç boyama sonra istediğin tona da kavuşursun inşallah Nasıl bi karışım uyguladın oranların v.s okuduysam da hatırlayamadım ama elin alışıcak ya eee bi de gümüş mavi oranlarını saçının akmış haline göre artık sen belirlemeye başlayınca oldu bitti bu iş...Aç bi tükkan sırf küllü boya ama))

ah be canım iyice kafam karıştı bu saçiişlerinden siyah ta iyidi ne boya ne baska bişey hiç uğraşmıyordum.1 tüp acık sandre 12.1 1 nohut tanesi kadar mavi 2 nohut tan.gümüş 100 ml oksidan %9luk böle giderse acıcam tükkanı sekerim:9

)aç şekerim Gurgurun oranlarına göre hafif kalmış ama doğru olan da bence ilk denemelerde Ya keşke bi komple sizin gibi dipten uca bakır yoğunlukta bi saçım olaymışta net bi oran gösterebilseymişim ama bak şu hata bence destek bi küllü numarası kullanmamışsın hangi ton küllü istiyosan atyrm 8.1 9.1 7.1 neyse onlardan birini de katsan sonraki boyana çünkü koyuda açıkta 2si birdende olsa bakır yansımamda olsa saçımın zemini hep küllüydü benim 1senedir öle ve açıcılı 10.1 ya da senin kullandığın 12küsürü sadece mavi gümüş karışımyla benim gibi bi saç geçmişi yada zeminine olur ama sana sadece açıcıyla karışım rengini soldurmuş anladığım kadarıyla yeni resimlerinden...

Evet tekrar batım öncesi sonrası sende bak istersen anladın mı ya da anlatabildim mi meraktayım Yani ne ton istiyosun v.s tam bilmiyorum ama sen bilirsin fikir istersen buralardayım kafana yatarsa yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…