saçım nasıl uzar :(

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
slm kızlar saçlarım aslında çok kısa deil göğsümün hemen altındalar ama ben daha uzun olsun istiyorum çünkü nişanlıyım düğün tarihim daha belirmedi ama ben yinede hazırlıklı olmak istiyorum 6 ay önce nişanlandım o zamanlar saçım biraz daha kısaydı ve kuaföre hafif dalga ver dedim nişan evde olduğu için. bildiğin sık maşa yaptı saçlar zatenn kısa ve kafamada yapıştı. ben düğünde topuz yapacam gerçi ama kınada açık bırakcam o yüzden korkuorm tekrar saçım öyle olur kısa görünür diye saç uzatmk için bildiğiniz bir yöntem var mı pirinç suyu diyorlar o nasıl uygulanır ki:/ bide saçlarım çikolata kahve altlarına sarı krepe balyaj attırdım sadece 6 paket kadar sarısı cıvık değil koyu hoş bi sarı ama düğüne kadar boyamayıp düğünde tek renk çikolata kahve yaptrmak istiyorum sarılar yok olur mu,?şimdiden tşkler

ben sac bakim yagi kulaniyorum , ilk kulandigimda 2 haftada 2 cm uzamisti saclarim 2 hafta sonra yavasladi uzamasi ama iyi uzatti yinede

çam terebentin kullanıyordum geçmiş yıllarda..hiç o zamanki kadar çabuk uzadığını görmemiştim saçlarımın..tavsiye edebilirim

Bizzat kendim denedim tamda zamanı şuan taze asma yaprağını kaynat soğuyunca son durulama suyundan sonra saçlarını bu su ile yıka.Gerçekten uzamasını çok hızlandırıyor.

teşekkür ederim kızlar çok sağolun bende pirinç suyu duymuştum aslındada hiç denemedim sadece kaşımda denedim. kaşımda çok dökülme oluyordu kulak çubuğuyla bir hafta sabah akşam gectim kaşımın üstünden pirinç suyuyla şimdi doldu gibi cok azaldı boşluk hep üşengeçliğimden bıraktım ama tekrar deniycem

canım sinemaki kürü yap baya uzuyo
ben eylül ayında yapmıştım kuaförün gazabına ugrayıp kütten birraz daha uzun kesti saçımı 3 ayda belime geldi ama düzenli yaptım ben her hafta 1 kere

bence önce kırıklardan biraz toplatın. kuaförüm bana ucu kırık saçın kökü güçsüzleştirdiğini söylemişti.
kırıkları temizlettikten sonra da neredeyse tüm KK kadınlarının uyguladığı sinameki, havuç ya da turp kürlerini deneyebilirsiniz
ben sinamekiyi düzenli uygulayarak çok güzel sonuç aldım ki kırıla kırıla pek uzamazdı benim saçım.
turp ve havuç kürlerini kışın uyguladım birkaç kez ama çok pis koktuğu için devam etmedim.
sinamekiyi düzenli uygularsanız iki ayda sonuç alırsınız bence

evet canım haklısın ben kestirince yaptıgım için kırık sorunum olmadı 8 hafta kür yapıp 3 hafta ara veriyosun bu 3 haftada yani ilk 1 ayda o kadar muhtesem bi uzama oluyo ki zaten kürü bırakınca uzuyo

evet canım haklısın ben kestirince yaptıgım için kırık sorunum olmadı 8 hafta kür yapıp 3 hafta ara veriyosun bu 3 haftada yani ilk 1 ayda o kadar muhtesem bi uzama oluyo ki zaten kürü bırakınca uzuyo

ara iki hafta değil miydi? :26:
ben iki hafta ara vermiştim

Canım senin derdine ancak akrepcik çare olur. Şimdi istenmeyen tüylerdeki "Dolunay epilasyonu"na git ve oku orayı.. Bizzat akrepcik'e sor. Emin ol pişman olmayacaksın!

bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatıyorsun . daha sonra kaynamış sinamekinin ılımasını bekliyorsun. kaynaış sinemakiyi yapraklarından ayırarak süzüyorsun çay gibi içine 1 tane bemiks ampül kırıp badem yağı ekliyorsun 1 tatlı kaşığı . saç diplerine sıkıyorsun en az 40 dk bekletiyorsun canım saçında. tarifi bu

Son düzenleme:
canım sinemaki kürü yap baya uzuyo
ben eylül ayında yapmıştım kuaförün gazabına ugrayıp kütten birraz daha uzun kesti saçımı 3 ayda belime geldi ama düzenli yaptım ben her hafta 1 kere

canım sinemaki kürü nedir açar mısın biraz :/ ben saçlarıma hiç bakım yapmadığım için bilmiyorum

canım ayrıntılı anlatmışsında ben yine anlamadım sinemaki bir ot mu? ve bu bemiks ampul felan ne :/

canım google amcaya yazdırdım :) gördüm neler olduğunu o halde sinemakiyi aktarlardan bulacam peki bemiks ampulu nerden bulcam eczaneden mi? aynen bemiks ampul mu dicem?

canım google amcaya yazdırdım :) gördüm neler olduğunu o halde sinemakiyi aktarlardan bulacam peki bemiks ampulu nerden bulcam eczaneden mi? aynen bemiks ampul mu dicem?

aynen öyle diyeceksin 4 lira olması lazım. istersen karışımına 1 tatlı kaşığı susam yağı da koyabilirsin çok iyi geliyor.

Kkda bu konuyla ilgili bircok yazi var kendine uygun olan kürü uygulayabilirsin ordan
Ben cam terabenti ve sarimsakli sampuan kullaniyorum dusa girmeden oncede aktardan aldigim sac bakim yagini kullaniyorum buyuk etkisi vqr 1 yildir uzamayan saclarim cm cm uzuyor.. ve arada kes kestirmeye gitme makasla kendin al uclarindan kuaforler perisan ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…