ben sac bakim yagi kulaniyorum , ilk kulandigimda 2 haftada 2 cm uzamisti saclarim 2 hafta sonra yavasladi uzamasi ama iyi uzatti yinede
canım hangisini kullanıosn?
evet canım haklısın ben kestirince yaptıgım için kırık sorunum olmadı 8 hafta kür yapıp 3 hafta ara veriyosun bu 3 haftada yani ilk 1 ayda o kadar muhtesem bi uzama oluyo ki zaten kürü bırakınca uzuyobence önce kırıklardan biraz toplatın. kuaförüm bana ucu kırık saçın kökü güçsüzleştirdiğini söylemişti.
kırıkları temizlettikten sonra da neredeyse tüm KK kadınlarının uyguladığı sinameki, havuç ya da turp kürlerini deneyebilirsiniz
ben sinamekiyi düzenli uygulayarak çok güzel sonuç aldım ki kırıla kırıla pek uzamazdı benim saçım.
turp ve havuç kürlerini kışın uyguladım birkaç kez ama çok pis koktuğu için devam etmedim.
sinamekiyi düzenli uygularsanız iki ayda sonuç alırsınız bence
evet canım haklısın ben kestirince yaptıgım için kırık sorunum olmadı 8 hafta kür yapıp 3 hafta ara veriyosun bu 3 haftada yani ilk 1 ayda o kadar muhtesem bi uzama oluyo ki zaten kürü bırakınca uzuyo
canım sinemaki kürü yap baya uzuyo
ben eylül ayında yapmıştım kuaförün gazabına ugrayıp kütten birraz daha uzun kesti saçımı 3 ayda belime geldi ama düzenli yaptım ben her hafta 1 kere
bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatıyorsun . daha sonra kaynamış sinamekinin ılımasını bekliyorsun. kaynaış sinemakiyi yapraklarından ayırarak süzüyorsun çay gibi içine 1 tane bemiks ampül kırıp badem yağı ekliyorsun 1 tatlı kaşığı . saç diplerine sıkıyorsun en az 40 dk bekletiyorsun canım saçında. tarifi bu
bir tutam sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynatıyorsun . daha sonra kaynamış sinamekinin ılımasını bekliyorsun. kaynaış sinemakiyi yapraklarından ayırarak süzüyorsun çay gibi içine 1 tane bemiks ampül kırıp badem yağı ekliyorsun 1 tatlı kaşığı . saç diplerine sıkıyorsun en az 40 dk bekletiyorsun canım saçında. tarifi bu
canım google amcaya yazdırdım :) gördüm neler olduğunu o halde sinemakiyi aktarlardan bulacam peki bemiks ampulu nerden bulcam eczaneden mi? aynen bemiks ampul mu dicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?