Saç Uzatma Yöntemleri Saçım yakın bi zamanda çok kısa olcakACIILL SAC UZATMAK ICIN YOL LZM...

Defnee1234567890

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
15
7
24
Merhaba 15 yaşındayım ve 2 güne saçım bit yüzünden ful gitck 5 numara gibi bişi olcam yada ondan çok az uzun daha.Okulların açılmasınada 1 ay gibi bişi kaldı En etkili saç uzatma yolları neler lütfen çok acil kestikten sonra hmen uygulamak istiyorum.Bildiğiniz bi yol yada ürün vr mı acb,şimdiden tşkler:KK66:

O kadar ilaç sprey reklamları dönüyor kestirmek son caren olsun bence...
BDV ye konu AC bot ilacı kullananlar var mi diye elbet çıkar bir sonuç..
Merhaba 15 yaşındayım ve 2 güne saçım bit yüzünden ful gitck 5 numara gibi bişi olcam yada ondan çok az uzun daha.Okulların açılmasınada 1 ay gibi bişi kaldı En etkili saç uzatma yolları neler lütfen çok acil kestikten sonra hmen uygulamak istiyorum.Bildiğiniz bi yol yada ürün vr mı acb,şimdiden tşkler:KK66:

Kesinlikle kesme saçlarını.. Kıyma onlara, banada bulaşmıştı küçükken her akşam saçıma gaz yağı sürüyoduk, bekletip ince dişli tarakla tülbente tarıyodu annem ve hep dökülüyodu, ben hemen kurtulmuştum..

Yanlız benim durum gerçekten çok vahim ole bole değil en az 1 ay var bu bitler 1 aydanda çok hatta.Bunca zmn nasıl farkedemedim anlamıyorum şu an sacimin arkası 5 numara maalesef ön ve ortalarida kısa.1 ay içinde uzatma şansım varmı en azından kısa model olsun.Bildiğiniz ürün varmı uzatma için

Bit ilaçlarının her şeşidinden aldım herr gün tariyorum yikiyorum fln ama o sirkeler bildiğin yapışmış cikmıo.Sacimin uçlarına arasına flnda olduğu için kesmem şarttı.

Anladım. Neyse ne artık o zaman çok takma canım . bak benim topigim var kaç tane topik var oralara bak. ama kısa sacda karizmatik duruyor ona gore şekilli bir model kestir o haliyle de kullanışlı olsun :)
Bit ilaçlarının her şeşidinden aldım herr gün tariyorum yikiyorum fln ama o sirkeler bildiğin yapışmış cikmıo.Sacimin uçlarına arasına flnda olduğu için kesmem şarttı.

Daha 15 yaşındasın!! Bence bu çok büyük avantaj metabolik hızın hepimizinkinden yüksek bu da saçlarının daha hızlı uzamasına yardımcı zaten!! Beslenmene dikkat et vitamin ve mineralleri yeteri kadar aldıkça, dıştan uygulamak içinde aktardan herhangi bir saç bakım yağından edinip, sera yöntemiyle uygularsan ooo bayağı etki eder bence :)

1 ayda ne yaparsan yap 5-6 cmden fazla uzatacağını sanmıyorum canım. 5 numara baya kısa yani. istersen sinemakiye başla kestirdikten sonra..

X