Saç Kesim Şekilleri Saçıma kısa diyor kuaförler nişanım var :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rashii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
149
2
118
$sgdfshgfjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhhhhh.webp $sgdfshgfjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhhhhhh.webp ben postiş takmak istemiyorum :(( nişanım var 15 eylülde hala kuaför ayarlayamadım :(..saçın kısa postiş takalım diyorlar ama ben de nişanlım da doğallıktan yanayız ..kır nişanı zaten ..izmir menemen,çiğli,karşıyaka,bostanlı gibi yerlerde iyi nişan saçı yapan kısa saçı da yapabilecek kuaför varmıdır bildiğinizz?? :43:

Eklentiler

• $reem-acra-resort-2012-collection.webp
    $reem-acra-resort-2012-collection.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
:43::43: $sag-awards-2012-gown.webp

bu elbise de benim elbiseme benziyor..ve bu saç modelinin gidebileceğini düşündüm ..sizin yorumlarınız neler ?? Saçım bu modele yeter ama o üste takılan örgü saçı nerden alabilirim ..tek tek satan bir yerler var mı izmirde ?? LÜtfen acillllllllllll yardımm :2::43:

Son düzenleme:
krep yaptırabilirsin. yanlardanda sıkarlar biraz çok güzel topuz olur o saçtan. yada güzel bir fön ama büyük dalgalı olanlardan. bir çok model olur. o modelde olur . örgülü saçlar kuaförde vardır yada postij satan yerlerde.

Son düzenleme:
krep yaptırabilirsin. yanlardanda sıkarlar biraz çok güzel topuz olur o saçtan. yada güzel bir fön ama büyük dalgalı olanlardan. bir çok model olur. o modelde olur . örgülü saçlar kuaförde vardır yada postij satan yerlerde.
:53:

Yorumun için teşekkür ederim canım sence yukardaki benim dikilen elbiseme alttaki model yakışır mı başka mı bakıyım ???:26:

iyi bir kuaför bul daha güzel bişey yapabilir ya nişan bu göze gelen bir şeyler olmalı bence saçın çok kısada değil ayrıca

iyi bir kuaför bul daha güzel bişey yapabilir ya nişan bu göze gelen bir şeyler olmalı bence saçın çok kısada değil ayrıca

:44:Canım sence o model gitmez mi kır nişanı olacağını da göz önünde bulundur ama ,evet bence de kısa değil o kadar da uzatmak için uğraştm arad bakım yaptım..sence bnası bir model olur ?? Yokmu izmirde yaşayannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?????:44::44::44::44::44::44:

canım şöyle modeller olabilir

$2012-gelin-sa%u0025C3%A7-modelleri+3.webp

$5e551220309201.webp

canım ek falan yapamıyorlar mı saçına ne zaman nişan??

söylediğin modelde güzel önlerini biraz degiştirirsen önleri düz yerine daha farklı olabilir sen bilirsin canım

canım şöyle modeller olabilir

Eki Görüntüle 500537

Eki Görüntüle 500538

canım ek falan yapamıyorlar mı saçına ne zaman nişan??

Yapmak istiyorlar da ben istemiyorum canım doğal olsun diye :( nişanlım da öyle istiyor..Oyüzden hafif dağınık ve benim saçımla yapılabilecek bir model güzel bir model arıyorum ..ve izmir menemen karşıayaka bostanlı çiğli civarında iyi bir kuaförrrrrr bilen söylesin lütfen ,çok dua edicem kendisine :43:

bildiğiniz iyi bir kuaföre gidip istediğiniz modeli yaptırabilirsiniz.. bikaç model gösteriyim belki hoşunuza gider:21:
NOT: koyduğum resimlerin hepsi saçınıza olur diye düşünüyorum, şimdiden mutluluklar:16:

Eklentiler

• $25.webp
    $25.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 434
  • $80.webp
    $80.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 169
  • $81.webp
    $81.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 153
  • $83.webp
    $83.webp