- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Saçım gögüs üzerinde. Sık sık uçlardan aldırıyorum. Ama uçlar çok kuru hatta boylarda da kuruluk var. Hemen kırılıyor kuru olduğu için. En son 2 ay önce kendi rengine boyattım bu 2 aydır bi şeyler sürüyorum ama hala kupkuru. Dipteki saçlarım çok sağlıklı öyle olmasa elimde kalmıştı galiba bu kurulukla. Benim kadar saçına bi şey süren var mıdır bilmiyorum sürekli saç serumu maskesi yağı alıyorum eşim o reyonlara göz ucuyla bile baktırmıyo artık. O kadar çok şey almama rağmen hala aklım başka ürünlerde.
Şimdi saçlarımı avatardaki gibi kestirmek istiyorum ama yine kırılırsa diye korkuyorum. Bi de ben bu saçı hokka burunlulara yakıştırıyorum. Benim yüzüm hostur ama uzun. Ve kemerli olmasa da hokka bi burnum yok. Bi de uzun saçın havası başka o da var. Ya bu bakımsız görünen saçlarla uzatmaya devam edicem ya da sıfırdan başlayacağım. Ortada kaldım fikir verir misiniz? Fönsüz şöyle olacak muhtemelen
Şimdi saçlarımı avatardaki gibi kestirmek istiyorum ama yine kırılırsa diye korkuyorum. Bi de ben bu saçı hokka burunlulara yakıştırıyorum. Benim yüzüm hostur ama uzun. Ve kemerli olmasa da hokka bi burnum yok. Bi de uzun saçın havası başka o da var. Ya bu bakımsız görünen saçlarla uzatmaya devam edicem ya da sıfırdan başlayacağım. Ortada kaldım fikir verir misiniz? Fönsüz şöyle olacak muhtemelen