- Konu Sahibi Astronomer
-
merhaba kızlar,
benim saç derim çok yağlı. her gün saçlarımı yıkıyorum mecburen. bu aralar kafamda çok kötü, ekşi bir koku oluşmaya başlıyor bir gün içerisinde ve bundan kurtulmak için yine saçımı şampuanla yıkamam gerekiyor her gün,bu döngüyü nasıl kırıcam ben nasıl kurtulucam bu kokudan? eskiden yoktu yeni yeni başladısebumları mı azdırdık naptık bilmiyorum ki bildiğiniz bi yol var mı bundan kurtulmak için??
gecmis olsun canim, doktora gitmeni tavsiye ediyorum,
saclarina sirke sürüp biraz beklettikten sonra yikayabilirsin. sirke saclara cok iyi gelir
canım elma sirkesi mi süreyim? ne kadar bekletiyim? bi de bunun kokusu saça işlemez dimi:26: eğer bu sirke ile de düzelmesse bu yağlanma problemi, o zaman doktora gitmek zorunda kalıcam
doktora zaten imkan buldugun bir arada mutlaka bir git, evet canim elma sirkesi..istersen cok az su ile karistirabilirsin. bir saat deneyebilirsin, sonra yikarsin. yok sorun olmaz, zaten topiclerde okudugum kadariyla bunu saci yikadiktan sonra durulama suyu olarak kullanan bile varmis...
hayirli sifalar dilerim
merhaba kızlar,
benim saç derim çok yağlı. her gün saçlarımı yıkıyorum mecburen. bu aralar kafamda çok kötü, ekşi bir koku oluşmaya başlıyor bir gün içerisinde ve bundan kurtulmak için yine saçımı şampuanla yıkamam gerekiyor her gün,bu döngüyü nasıl kırıcam ben nasıl kurtulucam bu kokudan? eskiden yoktu yeni yeni başladısebumları mı azdırdık naptık bilmiyorum ki bildiğiniz bi yol var mı bundan kurtulmak için??
mayalı sütten olabilir mi acaba ?
yok hayatım, ben bu konuyu açtığımda daha mayalı sütten haberim yoktu ki
benimde var saçımda koku hatta yıkıyorum kurutuyorum hafiften kokmaya başlıo.çaresini bulursan banada söle cnm.
guloya hayatım; bugün saçıma bakım yaptıktan sonra elma sirkesi denicem saçımı yıkadıktan sonra. annem bugün dedi sirkeli suyla yıkanmak veya içmek nazardan ve büyüden korurmuş. peygamberimiz de hep sirke içermiş. o da yapmışsa kesin şifa vardır yani bi bildiği vardır muhakkakhadi bakalım şifa olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?