Kizlar ben ilk önce bit sirkesi olabilir diye düsündüm 1 kutu bit ilaci kullandim gecmediler ayrica bit olsaydi kafam simdiye coktan kasinirdi cünkü bu problem bende yaklasik 2-3 aydan beri var kafamin derileri soylup tellere yapisiyor ve o kepekler yüzünden saclarimda yaglaniyor sanki.
Kepek sampuanlarida kullandim gecmediler. Sizce nedir bu daha doktora gidicem ama sizede sorim dedim ?
evet olabilir bende yaşıorum böle bi sorun,cildiyeye git bir an önce, saç diplerinde beyaz beyaz kepeğe benzer şeyler var dimi ve saçlarına yapışık çıkıo ben cildiyeye gitmiştim şampuan ve damla vermişti bana doktor ikiside ii geldi uzun süre olmadı ama şu an tekrarladı bende şampuanını kullanıorum sadece... Aşırı stresli olduğum dönemlerde çoğalıo normal zamanlarda daha az görülüo ama tamamen kurtulamadım ben..
saçlarım çok gür ve dalgalı... genelde saçlarımı uzun kullanıyorum .. ee tabi bu da özveri istiyor her türlü bakım ürünleri, saç maskeleri, saç bakım yağları , besleyici şampuanlar derken ne kullanacağını şaşırıyor insan o gür saçı adam edebilmek için .. tesadüfen saçlarımla oynarken ense kökümde tırnağıma birşey takıldı.. kabuk tutmuş saç derim pek önemsememiştim başta ama terlediğim zaman o ense köküm dehşet yanmaya başlıyor ve artık kıyafetlerimde sanki saçım kepek döküyormuş gibi o beyaz şeylerle dolmaya başladı korkuyorum saç dökülmemde var ama beni asıl tedirgin eden egzama düşüncesi napıcammm
arkadaşlar annemde el ve ayaklarında vardı aynı hastalık bir arkadaşımdada aynı sizde olduğu gibi saçlarında vardı kesinlikle tavsiye edeciğim şampuan ersağ ürününü kullanmanız. annem 3 senedir kullanıyor çok şükür rahatladık. şampuan duş jeli sıvı sabun çamaşır deterjanları hepsi sağlıklı doğal ürünler bence araştırın ve en kısa sürede kullanmaya başlayın.