Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki turunculuk nasıl gider?

oxygenoxygen

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
2
0
6
Bursa
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim hepinize mutlu günler dilerim..Sorunum şu, kızıl kahve olan saçlarımı kuaför açtı ,açılınca büyük bölümü turuncu oldu,üzerine boya yaptı ama renk pek hoş değil sarı ve büyük bölümü turuncu..istediğim doğal bir sarı ,bir çaresi yok mu? Nasıl istediğim renge doğru giderim? Yardımlarınız için çok teşekkür..

Turunculuğu yok etmek için küllü renkler kullanmalısın. Küllü sarı tonlarını tercih edebilirsin. İlk boyamada istediğin sonucu alamayabilirsin ama bir kaç kez küllü tonlarda boyarsan turunculuk büyük miktarda gider diye düşünüyorum. Mesela ;

ben saçlarmı 3 defa açtırdım boyandı fakat sacımın dipleri platin olddu uçlara dogru turunculuk var bugün gittm 11.10 aldım yine de gitmedi turunculuklar biriside 9.1 al dedi acaba kapatırmı ben saçlarrmı platin yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bundan 3ay önce saclarimi kuaförde actirdim ama az daha bekleyemedigi icin turuncu oldu ve ustune boya vurmamiza gerek yok istedigin ton oldu diyip yolladi tabi bende o spot isiklarinin magduru oldugum icin farketmeden eve geldim yikadikca dahada turuncu oldu fazlalastida fazlalasti kaslar siyah saclar turuncu tabiri caizse cingenelere döndüm dayanamayip 20gün nasil gectigini bilmiyorum 20gün sonra baska kuaföre gittim kapatti o igrenc rengi ondan sonra dinlenmeye aldim ve 2aydir boyamadim simdi evde kendim acik altin sarisi yapacagim 30luk katmayi dusunuyorum koyu olmasin diye suan sacim oldukca acik koyulasmasini istemiyorum hafif turuncu yansima var gibi bu dediginiz igora 0-22den boyamin icine eklesem nötürler mi?

bir fındık büyüklüğünde ekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…