canım bayıldım yaa boyamadan önceki saç rengin neydi peki onun resmi var mı?:ecrin_bebek: güle güle kullan çokk güzel olmuşa.s.
guzel olmus gule gule kullanın
çok güzel bi renk ben çok memnun kaldım hem doğal bi ton bazı sarılar çok yapay oluyor koleston perfectte deneyebilirsiniz baya güzel bir boyabende 11.1 koleston açık küllü sarı ile ilk boyadığımda bu renk oluyor yıkandıkça renk akıyor ve bal sarısı oluyor
güzel olmuş turunculuk yok gerçekten.
yoğun küllü olunca kapatıyo demekki.güle güle kullan
canımmmmmm süper ötesi olmuşşşş delikafadulden önceki halini de biliyodum. valla muhteşem olmuş, kıskandım bile opuyorumnanaktan güle güle kullan canım benim
Güle Güle kullanın tam yaz rengi çok güzel..
kızlar benımde altın karamel bal köpüğü kaparmı güzel olurmu sizce
çok hoş
küllü mango harikası olmuş :) öncekı ton nasıldı oda önemli... çok guzel ama..
çok hoş olmuş güle güle kullan
canımm çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan sen naptın şimdi en son palete kahve köpüğü ve altın sarısı karıştırmıştın dimi? koyu oldu demiştin hatta
kahve köpüğü ile sarıyı karıştırmıştım canım koyu olmuştu evet. şimdi 1 ay geçmesini bekliyorum, yıpratmayalım. ama yıkandıkça senin bundan önceki rengin gibi oldu. bundan sonra senin şimdiki karışımı düşünüyorum :) mükemmel olmuş vallatekrar söylicem hep söylicem süper opuyorumnanaktan
çok begendim ,gülerek kullanyerimseniben
teşekkür ederim cnm
turunculuğu kapatmasın için kolestonun yoğun küllülerinden kullandım 12.11 ile 9.11 i karıştırdım ama rengi çok açılır diye korktuğum için 12.11den daha az kattım yoğunluklu olarak 9.11 kattım oksidanımda 1 tüp boyaya karşılık 1.5 ölçü %9luk oksidanla karıştırdım
zemuszemus
canım verdiğin boya numaralarına baktımda koleston prefect mi kullandığın
12.11 özel blonde yoğun ash
9.11 çok hafif blonde ash yoğun
çok teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile5çok güzel olmuş canım güle güle kullan :)
cnmm çok teşekkür ederim yaa çok mutlu oluyorum sen yapcağın zaman ben sana ayrıntılı tekrar anlatırımopuyorumnanaktan çok kullanışlı bi renk gerçekten sende çok seviceksin hoş ben diğerini seviyodum ama turuncu ağırlıklı olması hoşuma gitmiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?