Saç Rengi ve Saç Boyama saçımdaki turunculuktan kurtuldum hemde çok güzel bir sarı-bal rengi oldu(resimli)

canım bayıldım yaa boyamadan önceki saç rengin neydi peki onun resmi var mı?:ecrin_bebek: güle güle kullan çokk güzel olmuşa.s.

çok teşekkür ederim canım gerçekten benimde çok içime sindi bu sefer bundan önceki renk kahve köpüğü dore sarı karışımıydı oda böyle açık sayılırdı ama turunculuğu çoktu ben daha sarıya dönük olsun açık bal rengi olsun istiyodum senin için eski halinide ekliyim yalnız resimdeinden biraz daha turuncuydu şimdi hiç turunculuk kalmadı ekledim önceki halini aşağıdaki resim kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $DSC00731.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 478
güzel olmuş turunculuk yok gerçekten.
yoğun küllü olunca kapatıyo demekki.güle güle kullan

çok teşekkür ederim küllülerden çok korkuyoddum yeşerio yada gri oluo diyolardı boyamadan önce çok tereddüt etmiştim ama bu iki sorununda hiçbiri olmadı sanırım boya kalitesinden hemde küllü olduğu için çok doğal durdu çiğlik yok mat oluo diyolardı bide ama matlığın yanından bile geçmio

canımmmmmm süper ötesi olmuşşşş delikafadulden önceki halini de biliyodum. valla muhteşem olmuş, kıskandım bile opuyorumnanaktan güle güle kullan canım benim

canımm çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan sen naptın şimdi en son palete kahve köpüğü ve altın sarısı karıştırmıştın dimi? koyu oldu demiştin hatta

küllü mango harikası olmuş :) öncekı ton nasıldı oda önemli... çok guzel ama..

gerçekten küllümango harikası bukadar kapanmasını beklemiyodum turunculuğun önceki tonu ekledim cnm resimdekinden biraz daha koyu ve turuncumsuydu ama bu boyalar hiç açıcı kullanmadan rengini okadar iyi açtıki

canımm çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan sen naptın şimdi en son palete kahve köpüğü ve altın sarısı karıştırmıştın dimi? koyu oldu demiştin hatta

kahve köpüğü ile sarıyı karıştırmıştım canım koyu olmuştu evet. şimdi 1 ay geçmesini bekliyorum, yıpratmayalım. ama yıkandıkça senin bundan önceki rengin gibi oldu. bundan sonra senin şimdiki karışımı düşünüyorum :) mükemmel olmuş valla tekrar söylicem hep söylicem süper opuyorumnanaktan

cnmm çok teşekkür ederim yaa çok mutlu oluyorum sen yapcağın zaman ben sana ayrıntılı tekrar anlatırımopuyorumnanaktan çok kullanışlı bi renk gerçekten sende çok seviceksin hoş ben diğerini seviyodum ama turuncu ağırlıklı olması hoşuma gitmiyodu

canım verdiğin boya numaralarına baktımda koleston prefect mi kullandığın
12.11 özel blonde yoğun ash
9.11 çok hafif blonde ash yoğun

canım verdiğin boya numaralarına baktımda koleston prefect mi kullandığın
12.11 özel blonde yoğun ash
9.11 çok hafif blonde ash yoğun

evet cnm sadece koleston yazmışım koleston perfect kullandım kuaför malzemeleri satan yerlerde var kalite olarakta çok memnun kaldım çok kaliteli bi boya ama dediğim gibi çok sarı olmasından korktuğum için 12.11den çok daha az koydum

tamam canım teşekkür ederim. haberleşiriz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…