- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
evet cnm sadece koleston yazmışım koleston perfect kullandım kuaför malzemeleri satan yerlerde var kalite olarakta çok memnun kaldım çok kaliteli bi boya ama dediğim gibi çok sarı olmasından korktuğum için 12.11den çok daha az koydum
canım ben oksidasyonu ne kadar koyduğunu anlamadım 1.5 ölçü demişsin yani iki tüp boyaya 3 oksidasyonmu kattın?çoook begendim bende yapmak istiyorum canım bide boyayı ne kadara aldın acaba
merhaba kızlar saçımı kahve köpüğü ve dore sarı karıştırarak boyamıştım renk güzel olmasına rağmen turunculuğu beni rahatsız ediyordu küllümango sayesinde turunculuktan kurtuldum hemde saçımı yıpratmadan açtım resimde biraz koyu çıkmış ama normalde daha açık ve sarıya dönük ilk defa tam istediğim gibi oldu küllümangoyada yardımları için tekrar çok teşekkür ediyorum
mükemmel bir renk yaa boshayallersmile süper canım süper opuyorumnanaktan
hangi boyaları kullandn canm ya bilmiyorumkismile
cnm koleston perfect 9.11 ve 12.11 ama 12.11 den çok daha az koydum
Canım çok şahane olmuş saçların, güle güle kullan, darısı benim başıma,
ben loreal perfect 9,1 küllü sarı ile boyadım ama yine turuncuları kapatmadı, acaba seninki gibi boyasam kapatır mı dersin
kızlar bugün bide gün ışığnda tekrar resim çektim belki uygulamayı düşünenlere biraz daha yardımcı olur
normal koleston küllü sarıları ilk boyandığında güzel bir küllü sarı çıkıyor ortaya ama bir süre yıkandıkça sarı saç akıyor yerine bal rengi bir saç kalıyor
perfect serisinde aynı şey oluyormu yoksa renk sabit bu renkte devam ediyormu?
canımcım benimde saçlarım sarıya dönük şu anda ama turunculuk var hala=( senin yöntemi uygulamayı düşünüyorum ama bişi sorucam saçında yıpranma oldumu ya da sertleşme ben saçımı baya yordum da daha fazla yıpratmak istemiyorum boyarsam olur mu diye merak ediyorum=((
ayyy canımmm bende kurtulsam şu turunculuktan çok mutlu olcam=( inş. senin gibi bi saç rengim olur çok güzel görünüyo resimlerde küllü açık sarı rengi favorim çok doğal duruyo =)) bakımlarla toparlanıyo saç çok yıpranmadıktan sonra ozaman ben alayım şu boyaları inşallah elde ederim küllü sarı rengini canımcım
9.11 in hepsi 12.11 in çeyreğini felan mı koydun ???
oksidan toplamda 1 buçuk tanemi %9Luk galıba değil mi o da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?