cnm ya bnmde kızıllıktn kurtulmam lazım yaa küllü mango ne nerdn bulcam acil yazz
evet cnm kendım boyadım palette altın karamel ve neva color altın sarısını karıştırdım...
kızlar bugün bide gün ışığnda tekrar resim çektim belki uygulamayı düşünenlere biraz daha yardımcı olur
gamzecim geri donup cevap verdiğin için tesekkurler..benim suan 6 cm yakın dıbım cıktı 6 cm sonrası senın suan fotondakı rengın aynısı ancak hamile olduğum için dibe girerek boyayamıyorum doktorum sadece rofle yaptırabilirsin dedi..rofle yaptırıp doğumdan sonrada senın taktiği uygulayacağım ancak boyayı sadece dıbe surup sonrasında asagı doğru taramayı dusunuyorum bantlasma ve renk farklılığı olmasın dıe ama kafama takılan su acaba dipten cıkan saclar bırden turunculasarak acılıyorya bu perfect seriside boyle acmıyor demi canım dırek bu renk olarak mı acılıyor dıe soracaktım...yani uclar sarı dıpler koyu kumral haldeyken senın uygulamayı yaptığımda ve asagı doğru taradığımda renk bırbırıne uyum sağlar ama dıpler anıden acılıyoya hıc turunculaşma oldumu sende..die soracaktım...bayagı uzatmısım sorumuda kusura bakma kafanıda sısırdım...sımdıden saol arkadasım..bu arada beebeğimin cınsıyetını oğrendım cok heyecanlı olduğum için paylaşmak ıstedim..bir erkek beklıyoruz ayrıca 3.5 yasında bırde kızım var darısı tum bebiş ısteyenlerın basına..turkbayragi
yukardakı de benım saç rengim gmztnr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?