Saç Rengi ve Saç Boyama saçımdaki turunculuktan kurtuldum hemde çok güzel bir sarı-bal rengi oldu(resimli)

evet cnm kendım boyadım palette altın karamel ve neva color altın sarısını karıştırdım...

saçımda röfle vardı ustune koyu kumral boyandı. sonra o renk aktı kumrala döndü. bende altın karamelle altın sarıyı karıştırıp boyadım rengını çok beğendım araada sarı ışıltılar oldu saçımın röflesiz ksıımlarında da. bu yuzden renkler tuttu bırbırını ama altın karamelın turuncumsu bı yansıması var saçımın alt kısımlarında yok ama diplerımde var yuzden bır dahakı boyammada küllü bı renkle boyamayı düşünuyorum..

hadi yaa o kadının saçlarını çok beğenıyorum bende altlar benzıyo galıba ama ben diplerınıde aynı yapmak ıstıyorum 3 parmak felan

kızlar bugün bide gün ışığnda tekrar resim çektim belki uygulamayı düşünenlere biraz daha yardımcı olur

gamzecim geri donup cevap verdiğin için tesekkurler..benim suan 6 cm yakın dıbım cıktı 6 cm sonrası senın suan fotondakı rengın aynısı ancak hamile olduğum için dibe girerek boyayamıyorum doktorum sadece rofle yaptırabilirsin dedi..rofle yaptırıp doğumdan sonrada senın taktiği uygulayacağım ancak boyayı sadece dıbe surup sonrasında asagı doğru taramayı dusunuyorum bantlasma ve renk farklılığı olmasın dıe ama kafama takılan su acaba dipten cıkan saclar bırden turunculasarak acılıyorya bu perfect seriside boyle acmıyor demi canım dırek bu renk olarak mı acılıyor dıe soracaktım...yani uclar sarı dıpler koyu kumral haldeyken senın uygulamayı yaptığımda ve asagı doğru taradığımda renk bırbırıne uyum sağlar ama dıpler anıden acılıyoya hıc turunculaşma oldumu sende..die soracaktım...bayagı uzatmısım sorumuda kusura bakma kafanıda sısırdım...sımdıden saol arkadasım..bu arada beebeğimin cınsıyetını oğrendım cok heyecanlı olduğum için paylaşmak ıstedim..bir erkek beklıyoruz ayrıca 3.5 yasında bırde kızım var darısı tum bebiş ısteyenlerın basına..turkbayragi

cnm bebişin hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün ben bu seride turunculaşma yaşamadım cnm istersen saçının alt kısmında denersin için dahada rahat eder

arkadaşlar ben saçımı küllü sarı ve kahve köpügünü karıştırarak boyadım şuan hafif turunculuk var çok az ama küllü kumral ve küllü sarıyı tekrar karıştırsam nasıl olur

yukardakı de benım saç rengim gmztnr

özgecim, işte benim istediğim saç rengi bu diyebildim sonunda

benim saç rengim de böyle çıkmış ışığın altında ama daha turuncu normalde.
seninkinin rengine boyatmak istiyorum.
bide sen kaşlarını boyuyomusunn ?

muhteşem bi sonuç.. turuncusuz saç açmayı başarırım umarım.. bi sonraki denemede yoğun küllü tonlar kullanıcam..

Ben turuncu saçlarımı loreal 9.1 le boyadım , sonucu heryeri turuncu oldu ,yarın gündüz gözüyle bakacağım.Bu saçlar beni öldürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…