renk çok hoş benim de turuncu sorunum var..ama bu kadar açık renk olsun istemiyorum napıcam[/Q
cnm yoğun küllü boyada 7.11 de var tam emin değilim ama 6.11de olabilir eğer onlarla boyarsan daha koyusu olur bunun.benim boyadığım renkler baya açıktı cnm
çok tşkler canım ...
bundan sonrasındada senın yaptığını yapabılırım hanı gittikçe açmak babında.... perfect satan bıyer buldum hatta 9.2 , 11.2felanda satıyo normalde heryerde yok
güzel olmuş güle güle kullan
cnm koleston perfecti sanırım ankarada oturuyosun sıhhıye ilkiz sokakta rahatlıkla bbulabilirsin 5 6 dükkan var en az oksidanıyla birlikte 9 10 lira civarı biliyomusun ilkiz sokağı?
bu arada daha net bı resmın var mı ışık yansıması felanda oluyo ya
kızlar bugün bide gün ışığnda tekrar resim çektim belki uygulamayı düşünenlere biraz daha yardımcı olur
müthiş olmus ben bu renge ulasabilmek için 1 senedir evde light toz acıcı ıle ıslem yapıorum sacıma ancak cok yıpranıo devamlıda arastırıyordum ve tam ıstediğim rengi hem ekonomik hemde az hasarla elde etmişssin inan cok tebrik ederim seni ve emeği gecenleri
kendim için de 1. 2 soru sorucam mumkunse benim sacım suan aynen bu renk sadece 2 ayda bır dıp yapıorum ancak senin ana sac rengin nedir.Ana sac renginin ustunde mi bu uygulamayı yaptın.
benim ana sac rengim koyu ile orta arası kumral sadece dip uygulamasında yapıcam sen zannedersem 1.e 1.5 calısmıssın. cok soru sordum geri donersen cok sevinirim. turkbayragi
yukardakı de benım saç rengim gmztnr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?