Saç Rengi ve Saç Boyama saçımdaki turunculuktan kurtuldum hemde çok güzel bir sarı-bal rengi oldu(resimli)

çok tşkler canım ...
bundan sonrasındada senın yaptığını yapabılırım hanı gittikçe açmak babında.... perfect satan bıyer buldum hatta 9.2 , 11.2felanda satıyo normalde heryerde yok

çok tşkler canım ...
bundan sonrasındada senın yaptığını yapabılırım hanı gittikçe açmak babında.... perfect satan bıyer buldum hatta 9.2 , 11.2felanda satıyo normalde heryerde yok

cnm koleston perfecti sanırım ankarada oturuyosun sıhhıye ilkiz sokakta rahatlıkla bbulabilirsin 5 6 dükkan var en az oksidanıyla birlikte 9 10 lira civarı biliyomusun ilkiz sokağı?

kızlar saçımı boyadım koyu oldu palettenin açıcısını aldım ve 45 dak.beklettim iyiyce açıldı.üzerine loreal 7.1 küllü kumral boyadım harika oldu.Birazz aksın bir daha aynı renge boyıcam.

cnm koleston perfecti sanırım ankarada oturuyosun sıhhıye ilkiz sokakta rahatlıkla bbulabilirsin 5 6 dükkan var en az oksidanıyla birlikte 9 10 lira civarı biliyomusun ilkiz sokağı?

evet bılıyorum canım ya aslında istediğim rengi çok ıyı yapan bı kuaöfrıum var ank da fakat saçlarımı kendım yıpratttım bırazcık uzasın oraya gtcem tekrar o yuzden saçlarıma ıyı bakmam lazım bu ara glıserın kullanıyorum sureklı bugune kadar kullandığım en iyi şey dıyebılırım saçlarım nemını gerı kazandı sanada önerırım süper oluyor nemlıyken suruyosun 5tl fıyatıdaopuyorumnanaktan

bu arada daha net bı resmın var mı ışık yansıması felanda oluyo ya

bu arada daha net bı resmın var mı ışık yansıması felanda oluyo ya

cnm bende kullanıyorum arasıra gliserin çok güzel oluyor gerçekten. bende röfle yaptırmayı düşünüyorum o yüzden kendi saçıma yakın olsun diye koyu bi renge boyadım ekliyim şimdiki resmini yalnız ilk boyadığım hali şimdi baya aktı

Eklentiler

• $DSC00814.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 113
cnm bu baya koyu benım saçlarım açık karamel şuan 9 yada 11 tonunda boyyabılırım eskı saçınla resmın yokmu??

Ya kızlar,benım de saçımda dipleri baya uzamıs röfle vardı,üzerine karamel boyattım ama dipler kızılımsı oldu,alt taraflarda küllü kumral gıbı bıseyler oldu,saçımı koyulaştırmak istemiyorum,bu kızıllıktan nasıl kurtulacağım,saçımı hiç kendim boyamadım.Bana yardımcı olur musunuz?Lütfennnnnn..

kızlar bugün bide gün ışığnda tekrar resim çektim belki uygulamayı düşünenlere biraz daha yardımcı olur

müthiş olmus ben bu renge ulasabilmek için 1 senedir evde light toz acıcı ıle ıslem yapıorum sacıma ancak cok yıpranıo devamlıda arastırıyordum ve tam ıstediğim rengi hem ekonomik hemde az hasarla elde etmişssin inan cok tebrik ederim seni ve emeği gecenleri
kendim için de 1. 2 soru sorucam mumkunse benim sacım suan aynen bu renk sadece 2 ayda bır dıp yapıorum ancak senin ana sac rengin nedir.Ana sac renginin ustunde mi bu uygulamayı yaptın.

benim ana sac rengim koyu ile orta arası kumral sadece dip uygulamasında yapıcam sen zannedersem 1.e 1.5 calısmıssın. cok soru sordum geri donersen cok sevinirim. turkbayragi

cnm benimde saç rengim koyu kumralla kumral arası bi renk en son kendi saçıma dönmek için koyu kumral kullandım ama baya koyu oldu. ben bu uygulamayı yaptığımda saçımda palette kahve köpüğü ve dore sarı karışımı vardı baya turunculuydu ama boyadıktan sonra güzel kapanmıştı ben yaklaşık bi tüp boya %9 luk 1,5 şişe oksaidan koydum 12.11 ve 9.11 oranlarınıda istediğin tona göre ayarlayabilirsin ben çok sarı olmasını istemediğim için 9.11 den daha fazla katmıştım. ayrıca istediğin kadar soru sorabilirsin cnm sonuçta birbirimize yardımcı olmak için ekliyoruz resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…