Ben kullanmıyorum ama önerenler var biotin hapı var bide sarımsaklı şampuanları var bi kaç konuya daha göz gezdir fazla bilgisi olanları görürsünMerhabalar... saçlarım küt kesim şuan ve uzatmam gerekiyor. ama ben saçlara sürülen maskeler falan istemiyorum. içilecek veya yiyilecek şeyler istiyorum (vitamin hapları vs.). var mı böyle birşey yapan. eğer varsa ve dönerse çok memnun olurum. şampuanda olabilir.. şimdiden teşekkür ederim herkeze sağlıklı huzurlu günler dilerim...
Tamam teşekkür ederim canım hayırlı günler :)Ben kullanmıyorum ama önerenler var biotin hapı var bide sarımsaklı şampuanları var bi kaç konuya daha göz gezdir fazla bilgisi olanları görürsün
Sanada canım inşallah rapunzel gibi uzun olur saçlarımız :))))Tamam teşekkür ederim canım hayırlı günler :)
İnşallah tatlım benim :))))))Sanada canım inşallah rapunzel gibi uzun olur saçlarımız :))))
elf0 haklısın ama sadece bilgi alması için solemistim zaten benim tavsiyemle kullanmak hali yok bu arada 4 parmak gerçekten mi ?:)
İlacın adı neydi doktora gidicem pazartesi danışırim biKonuyu açan sensin sanmıştım
Evet canım saçlarım yanıktı küt kestirdim öncesinde de ilaç kullanıyodum o ay kan değeelerim çok iyiydi tırnaklarım da çook güzel uzamaya başladı 4 parmak uzadı o ay kesimin de etkisi vardı bence bu hafta yine gitcem bakalım tine uzasın istiyorum da..
Fiyati hakkında bi bilgin varmihp biotin 5 mg bakabilirsiin
en fazla 25 tl tam hatrlmiyorum ama en fazla 25 .hem turk hem bitkisel hemde biotin fazlaligi yuksek hic bi zarari yok . solgar filan gbiler yurt disindan ithal edildgi icin cok pahali ve solgardaki biotin baska haplarla kullaninca ise yariyorFiyati hakkında bi bilgin varmi
Teşekkür ederim uzatma işlemleri nasıl gidiyor :))en fazla 25 tl tam hatrlmiyorum ama en fazla 25 .hem turk hem bitkisel hemde biotin fazlaligi yuksek hic bi zarari yok . solgar filan gbiler yurt disindan ithal edildgi icin cok pahali ve solgardaki biotin baska haplarla kullaninca ise yariyor
valla bilmiyorum daha devam ediyorum insallah ise yarar daha cok yeni basladimTeşekkür ederim uzatma işlemleri nasıl gidiyor :))
valla bilmiyorum daha devam ediyorum insallah ise yarar daha cok yeni basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?