saçımı düzelttim diye

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
selamlar herkese
bugün pazar eşimle evdeydik kalktım poğaça yaptım ilk defa çok güzel yumuşacık oldu
eşim hadi annemlere gidelim dedi pazar pazar istemeyerek de olsa tamam dedm hazırlandım
tabi bizimki her zamanki gibi önden indi geç kalmamak için acele indim ama nası hazırlandığımı bilmiyorum
kayınvalidemlere de koydum poğaçadan
hava çok kötü yagmur yagdı bayaa kapalı ve esiyo saçım tüm yüzümü kapladı rüzgardan mahallenin de camisi 50 mt karşımızda
off sacım bozuldu yürüyemiyorum dedim bi baksana dedim iki elimle saçlarımı tutmaya çalışıyorum
ayırdım saçımı bi baksana kötü mü görünüyo dedim bu sadece 3 saniyede oldu ve bizimki başladı sokak ortasında saç mı düzeltilirmiş
mahallenin tüm erkekleri kahvenin camisinde öyle yapanlara erkekler o....u gözüyle bakıyo
ver anahtarı eve gidicem dedim vermedi iyi gider merdivende otururum dedim
hızlı hızlı eve gidiyorum bizimki arkamdan bagırıyo bak canımı sıkma dur bekle rezil oluyoruz diye
apartmanın önüne geldik aglicam zor tutuyorum kendimi nası gururuma dokundu
sen eşim dediğin insana nasıl bir ithamda bulundugunun farkında mısın tamam o zaman seni zor durumda bırakmam yalnız gidersin
bundan sonra da ikimiz sokaga adım atmayız rezil olmazsın sen dedim
sen benim tutucu bi adam oldugumu bu tarz şeylere dikkat ettiğimi bilmiyo musun bak canımı sıkma yürü ben sana mı dedim erkeklerin bakış açısını söylüyorum diye
o arada saçım yine yüzüme geliyo bak görüyo musun durdugum yerde bile gözüme agzıma giriyo
düzeltmiyim mi hem şimdi çıksak yola yine bozulcak yine saçımı düzeltmek zorunda kalıcam millet ne der sen git dedim
gözlerim doluyo beni ne kadar kırdın farkında mısın şimdi ben gelsem mutlu olucak mıyım diyorum yolda açılırsın diyo
bu kadar basit mi dedim pogacayı ve anahtarı verdi lanet olsun bi kere de kawga etmeden evden çıkalım diyo aldım anahtarı
geldim eve şimdi msj atmış hata ettim özür dilerim diye
o kadar sinirlendim gururum kırıldı ki anlatamam
:14:

not: şim di kv aradı x geldi sen nerdesin diyo
anne çok yorgunum ondan gelmedim dedim
çay yaptım hadi cık gel diyo ben çayımı yaptım içiyorum dedim
iyi sen bilirsin diyo

Son düzenleme:
ha bi de gözlerim doldu sesim titriyo
üzerime gelme lütfen aglicam şimdi apartmanın önünde diyorum
hemen duygusala baglama diyo:36:

selamlar herkese
bugün pazar eşimle evdeydik kalktım poğaça yaptım ilk defa çok güzel yumuşacık oldu
eşim hadi annemlere gidelim dedi pazar pazar istemeyerek de olsa tamam dedm hazırlandım
tabi bizimki her zamanki gibi önden indi geç kalmamak için acele indim ama nası hazırlandığımı bilmiyorum
hava çok kötü yagmur yagdı bayaa kapalı ve esiyo saçım tüm yüzümü kapladı rüzgardan mahallenin de camisi 50 mt karşımızda
off sacım bozuldu yürüyemiyorum dedim bi baksana dedim iki elimle saçlarımı tutmaya çalışıyorum
ayırdım saçımı bi baksana kötü mü görünüyo dedim bu sadece 3 saniyede oldu ve bizimki başladı sokak ortasında saç mı düzeltilirmiş
mahallenin tüm erkekleri kahvenin camisinde öyle yapanlara erkekler o....u gözüyle bakıyo
hızlı hızlı eve gidiyorum bizimki arkamdan bagırıyo bak canımı sıkma dur bekle rezil oluyoruz diye
sen eşim dediğin insana nasıl bir ithamda bulundugunun farkında mısın tamam o zaman seni zor durumda bırakmam yalnız gidersin
sen benim tutucu bi adam oldugumu bu tarz şeylere dikkat ettiğimi bilmiyo musun bak canımı sıkma yürü ben sana mı dedim erkeklerin bakış açısını söylüyorum diye
o arada saçım yine yüzüme geliyo bak görüyo musun durdugum yerde bile gözüme agzıma giriyo
düzeltmiyim mi hem şimdi çıksak yola yine bozulcak yine saçımı düzeltmek zorunda kalıcam millet ne der sen git dedim
gözlerim doluyo beni ne kadar kırdın farkında mısın şimdi ben gelsem mutlu olucak mıyım diyorum yolda açılırsın diyo
bu kadar basit mi dedim pogacayı ve anahtarı verdi lanet olsun bi kere de kawga etmeden evden çıkalım diyo aldım anahtarı

Ter tarafından mı kalktı ne? Ama hatasını anlayıp özür dilemeside iyi bir adım, bundan böyle bana böyle konuşma de, özürünü kabul et derim, bende evliyim, bazen düşünmeden konuşabiliyolar,

cnm benim eşimde böyle..hiç düşünmeden konuşur sonra toparlamaya çalışır..iyi yapmıssın gitmemekle..o da hatasını anlamış..özür de dilemiş sende fazla uzatma iş başka yerlere gitmesin..bundan sonta daha dikkatli konuşur umarım..

Ter tarafından mı kalktı ne? Ama hatasını anlayıp özür dilemeside iyi bir adım, bundan böyle bana böyle konuşma de, özürünü kabul et derim, bende evliyim, bazen düşünmeden konuşabiliyolar,

kırdı kalbimi neye yarar :14:
sen bu şekilde düşünürsen eşin hakkında millet ne düşünür diyorum
olayı çevirme diyo ya

ha bi de gözlerim doldu sesim titriyo
üzerime gelme lütfen aglicam şimdi apartmanın önünde diyorum
hemen duygusala baglama diyo:36:

Canım benim erkeklerin yaradılışinda var, en ufak bi şeyi bile basitleştiriyolar, hiç kendini yıpratma, bi süre konuşmassın, o da hatasını anlar, sende barışırsın tatlım, güzel bir kahve yap , yanına bi parça çikolata 😊iyi gelir

erkeklerin yolda yürürken bize uyguladığı bu baskılar nedendir anlamam.
yanınında kocası olan bir kadına kim o..pu gözüyle bakabilirki??
yok sağa-sola niye baktın
yok yolda saçını düzelttin
erkek kafası başka çalışıyor güzelim,
sen gereken tepkiyi vermişsin,özürünüde dilemiş.
umarım birdaha yapmaz.

selamlar herkese

Bu nasıl bir zihtiyettir?
Saç düzeltmeyle mi oluyormuş o iş?

cnm benim eşimde böyle..hiç düşünmeden konuşur sonra toparlamaya çalışır..iyi yapmıssın gitmemekle..o da hatasını anlamış..özür de dilemiş sende fazla uzatma iş başka yerlere gitmesin..bundan sonta daha dikkatli konuşur umarım..

umarım :ssz:
şimdi çayımı yaptım pogaça ve çay keyfi yapıcam :19:
üzerimden atmam lazım bu kızgınlıgı

erkeklerin yolda yürürken bize uyguladığı bu baskılar nedendir anlamam.
yanınında kocası olan bir kadına kim o..pu gözüyle bakabilirki??
yok sağa-sola niye baktın
yok yolda saçını düzelttin
erkek kafası başka çalışıyor güzelim,
sen gereken tepkiyi vermişsin,özürünüde dilemiş.
umarım birdaha yapmaz.

karşıdan karşıya geçerken sağıma soluma bile bakarkan tedirgin oluyorum onun yanındayken
mazallah bu adam ben senin yerine bakıyorum da der

Terbiyesizlik etmiş.Yolda saçını düzelten kadına hayat kadını diyen bir mahallede oturmayacak o zaman.
Yoook o da aynı zihniyetteyse o halde sen gereğini yapacaksın bu adama.
İyi o zaman etek giyen kadınlara o diyorlar,saçını açık renk boyayana ne bileyim oje sürene vs vs..
Ne kadar kolaymış o olmak camideki kahvedeki erkeklerin karar vermesi kafii.
Eşin kıskanç desem kıskanç değil sanırım cahil yada yaşlarınız ufak bilemiyorum.
Eşler arasında birbirlerine uyum olması gerektiğini düşünenlerdenim ama saçım dağılıyor mu diye soran kadına seni o sanarlar diye cevap vermek klasik erkek öküzlüğünden başka birşey.
Şimdi sana yorum yapıp bu konuyu şirin göstermek isteyenler olacaktır elbette karar verip vermemek senin tekelinde ama eşin çevreye göre hareket ediyor.Yanında onun bunun karısına o diyen adamları dinliyip demek ki sesini çıkartmıyor.
Bence dikkat etmen gereken nokta bu.

Terbiyesizlik etmiş.Yolda saçını düzelten kadına hayat kadını diyen bir mahallede oturmayacak o zaman.
Yoook o da aynı zihniyetteyse o halde sen gereğini yapacaksın bu adama.
İyi o zaman etek giyen kadınlara o diyorlar,saçını açık renk boyayana ne bileyim oje sürene vs vs..
Ne kadar kolaymış o olmak camideki kahvedeki erkeklerin karar vermesi kafii.
Eşin kıskanç desem kıskanç değil sanırım cahil yada yaşlarınız ufak bilemiyorum.
Eşler arasında birbirlerine uyum olması gerektiğini düşünenlerdenim ama saçım dağılıyor mu diye soran kadına seni o sanarlar diye cevap vermek klasik erkek öküzlüğünden başka birşey.
Şimdi sana yorum yapıp bu konuyu şirin göstermek isteyenler olacaktır elbette karar verip vermemek senin tekelinde ama eşin çevreye göre hareket ediyor.Yanında onun bunun karısına o diyen adamları dinliyip demek ki sesini çıkartmıyor.
Bence dikkat etmen gereken nokta bu.

güzel bi konuya değindin cnm
evet eşim millet ne der nası düşünür der hep
banane milletten ya ne yaptım sanki saç düzeltmekle insanlar nası karar verebiliyolar

ay evt cnm ya..bak gör hiçbişey olmamış gibi gelir eve..senden istifini bozma rahat görün..:)

o aslında şimdi şoklarda farkındayım
eskiden olsa bi sinirli bakıp hadi dedim sana yürü dediğinde
çekinir giderdim arkasından şimdi baskın çıktım ver anahtarı yoksa merdivende otururm gelmicem dedim ya
şoklarda nası değişti bu kadar beni sallamıyo diye düşünüyo
tavrımı belli etmezsem yine eskiye döner biliyorum

saçını düzleştirene orospu diyen bir tane erkek göstersinler, bulsunlar ben de adımı değiştiririm! hiçbir erkeğin böyle düşündüğünü sanmıyorum.. eşiniz de sizi kıskandığından böyle bir şey uydurmuş bence kendi çapında.. o şekilde olunca güzel olduğunuzu, ilgi çektiğinizi düşünüyorsa kıskançlıktan düzleştirmeyin diye ne diyeceğini şaşırmış ama belli ki siz eşinizin bu tarzda bir insan olduğunu bile bile evlenmişsiniz onunla..

saçını düzleştirene orospu diyen bir tane erkek göstersinler, bulsunlar ben de adımı değiştiririm! hiçbir erkeğin böyle düşündüğünü sanmıyorum.. eşiniz de sizi kıskandığından böyle bir şey uydurmuş bence kendi çapında.. o şekilde olunca güzel olduğunuzu, ilgi çektiğinizi düşünüyorsa kıskançlıktan düzleştirmeyin diye ne diyeceğini şaşırmış ama belli ki siz eşinizin bu tarzda bir insan olduğunu bile bile evlenmişsiniz onunla..

sokakta el ele bile tutuşmaya çekinir illa koluna girmemi ister
ben de sinir olurum o tavrına ne var el ele tutuşuyosak ayıp mı derdim ama
bu tavrı beni çok üzdü

sokakta el ele bile tutuşmaya çekinir illa koluna girmemi ister
ben de sinir olurum o tavrına ne var el ele tutuşuyosak ayıp mı derdim ama
bu tavrı beni çok üzdü

Flört dönemindeyken elinden tutmaz mıydı?
Saçın gözüne gelmez miydi?

Back
X