Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
çünkü benimkiler çok ince telli böle incecik kökleri korkuyorum çıkmazsa diye ya offff offfff Allahım sabır ver

alıntıdır:
Eğer saçınızı kazıma konusunda uzman olmak istiyorsanız, söylediğiniz şey buna oldukça yardımcı olur. Ancak malesef saçı kazımak daha kalın çıkmasına ve bir folikülün üretebileceğinden daha fazla saç üretmesine yardımcı olmaz.

Saçınızı kazıdığınızda, ya da çok çok kısa kestiğinizde bütün saçlar aynı uzunluğa gelir ve uçlar saç kalından inceye doğru ilerlediği için kalın görünür. Çok nadir zamanlarda bu saçınızı kalın hissetmenize ve kalın görünmesine neden olur çünkü uçlar eşit bir düzlemdedir. Saçınızdaki bu farklılık bir nevi ilüzyondur.

Kafanızdaki saçlar (ve vücudunuzdaki diğer bütün kıllar) genetik programlarına göre büyümektedirler. Saçı devamlı olarak kazıtmak bir insana kalın saçlar verseydi dünyadaki herkes kalın saçlara sahip olurdu. Saçınızı kazıdıktan sonra bir kökten daha önce olmayan başka bir saç çıkması muhtemelen yakınındaki bir saç folikülünün tekrar büyüme evresine girmesiyle saçınızı kazıtmanızın aynı zamana denk gelmesinden kaynaklanmaktadır.

Eğer saçınızın büyüme potansiyelini gerçekten maksimize etmek istiyorsanız saç derinizi temiz ve sağlıklı tutun. Büyüyen saçlarınızı temiz tutun ve onlara iyi bakın. Protein bakımından zengin, gerekli mineral ve vitaminleri aldığınız bir diyet uygulayın.

Piyasada saçınızı kalınkaştıracak ve dolgun hissettirecek ürünler bulunuyor. Saç teli kalınlığınızı artıracak topikal serumlar kullanabilir, aynı zamanda şampuanlar ve hacimlendirici losyonlarla ekstra kalınlık sağlayabilirsiniz. Bu ürünlerin etkisi minimum 2-3 santimetre uzunluğundaki saçlarda görülebilmektedir.

Sonuç olarak eğer görüntüden memnunsanız saçlarınızı kazıtın ancak saçınızın büyümesine herhangi bir etki edeceğini ümit etmeyin lütfen.

ya ben çok kalın çıkmasını istemiyorumki eskisi gibi olsun benim saçlarım boyadan dökülüo genetik bi dökülme veya kansızlık vitamin eksikliği falan deil baktırdım kan değerlerime hepsi normal sadece 7 ay önce boyattım kendi saçlarım baya bi geldi ama hala dökülüo oysa hep kestirmeme rağmen şuandada kısacık zaten kazıtsam dökülme dururmu forumdan biride demiş kazıttıktan sonra beyaz beyaz çıktı o nasıl oluo ya benimde öle çıkarsa offfff kızlar bi cevap verin

arkadaşın yazdığı benim dediğim gibi kalıtsalsa kısaltmaktan öte gitmez ama seninki öyle değil yeni saçların sağlıklı gelecektir beyaz konusunda sürekli boyatıyorsan saçının beyazladığını göremezsin yalnız yeni saçların gelirken görebilirsin boyasız yerlerinde beyazların yoksa sorun olmaz

ben onun beyaz beyaz dediğini tüy gibi beyaz uzamayan cinsten sandım o yüzden korktum canım saol desteğin için bi haziran gelsinde sen ne zaman kazıttın?

sevindim canım en azından işe yaramış inşallah bendede yarar :)

canım ne yaptın kestirdinmi saçlarını merak ettim kuzenimde senin gibi yapmayı planlıyormuş dün akşam konuştu benimle aklıma sen geldin baktım topiğe ama yeni bişeyler yazmamışsın bende merak ettim sorayım istedim sana

Wouuu... Süpersin! Kezsin çok sexy bir hava vermiştir sana. Bol bol küpe kulanirsin artık uzun incelerden.
Bende istiyorum ama ben senin kadar ne yazsikki cesaret edemiyorum Olgun yaslardada yapmak çok hoşuma gidiyor.

Ben de kazıttım. çok rahat ve kullanışlı. inşalllah daha güçlü yumuşak ve parlak saçlar çıkar tabi bakım yapmaya üşenmezsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…