kızlar bende kazıtmıştım saçlarımı..bir bakım bir bakım şimdi mükemmel oldular ben tesettürlüyüm dışarıda problem olmadı evdede biraz daha uzayana kadar taktım takıştırdım birşeyler..ama çok güzel oldular parıl parıl parlıyolar ama şu var yanlarda olan ufak saçlar uzamıyor kolay kolay ona bir çözüm bulsam süper olacak..
valla benm saçlarımda dokuluyo ama popomda saçlarm asla cesaret edemem..ınş sızın dokulme durur ıyı cesaret..:)
canım bende kapalıyım..sürekli kapalı olduğu için havasızlıktan ve + stresten çok dökülüler.. 26 senelik yaşamımda saçlarım hep belime kadarsı..döküldükler için geçen hafta ilk defa kısacık kestirdik.4 numara sanırım..şimdi sarımsak-zeytinyağı-yumurta maskesi yapıyorum ..kısa olunca daha rahat oluyor..dilerim başklarında yaradoğı gibi bende de yrar
ben salı günü doktora gidecem ilk cildiyeye gitmeyi düşünüyorum ama çoğu orada tahlil yapmazlar diyor bakıp bir iki ilaç verir gönderir bu kan tahlillerimi detaylı olarak yaptırmak için hangi bölüme gitmem gerekiyor[/QUOT
dahiliyeye gidicem ben yarın canım bakalım tahlillerimi yaptırırım ne çıkıcak
bu son hali arkadaşlar Eki Görüntüle 256978
arkadaşlar ben 7 ay önce saçlarımı boyattım ve sonra dökülmeye başladılar aradan 7 ay geçti ama durmadı kendi saçlarımın gelmesine rağmen şuan saçlarım kısa 2 ay sonra okullar kapanınca kazıtsammı bide peruk alırım saçlarım güçlenir dökülme dururmu nekadar bi zamanda uzar nolur bi cevap verin lütfen
canımm cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederimm :) şimdi okulum var son senemdeyim haziranda bitio okul kapanır kapanmaz kazıtıcam peruk alıcam bu hafta çok uzun almam zaten sadece dışarı çıkaraken takarım evde falan takmamki kafam hava alsın bide şu zeytinyağlı sarımsak kürünü uygulucam inşş düzelir senin nasıl oldu kazıttıktan sonra dökülmesi durdumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?