Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımı kazıttım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
annemin saçlarıda dökülüyodu kazıttı ama bi faydasını görmedi maalesef:1no2:
genlerden midir nedir benim saçlarımda acaip dökülüyo banyoda 2 avuç saçım küveti tıkar
o kadar doktora felan gittik hiç bişey çıkmadı anneminkinide benimkinide strese bağladılar-tatlicadiarzu-
annemin saçları şimdi çok kötü durumda kafası gözüküyo tamamen döküldü çok azcık cansız teller var tüm meydanda kafası erkeklerde bu kadar önemsenmiyo ama bayanlarda çok kötü bi durum çok üzülüyorum annemin saçlarına bi ara peruk kullanıyodu ama yazın kullanılmıyor malum sıcaklar... ilerde maddi durumum iyi olursa ilk işim anneme saç ektirmek olcak :1rolleyes:

saç ekimi de hemen sonuç vermiyor malesef, 1 sene sonunda çıkıyor yeni saçları. ekilen saçlar 2 ay içinde dökülüyor ve 1 sene sonunda o köklerden yeni saçlar çıkıyor. bu işin genetik olduğuna kesinlikle inanıyorum, benim annemin de babamın da saçları çok seyrek, malesef benimki de -tatlicadiarzu-

hayatta cesaret edemem kuaför dediğimden biraz fazla kesince ağlamaıştım bi kez:Pcesaret işi güle güle kullanın :)

ne sonuç alacığımı bende bilmiyorum nasıl bişey onuda bilmiyorum ama inş işe yarar annem ne kadar belli etmesede her kadın üzülür

valla ben o kafayla kazınmış kafayla dışarı çıkamam çünkü suratım iğrenç görünür yakışmaz bana -tatlicadiarzu-
güle güle uzat cnm saçını a.s.

helal olsun cesaret işi tebrik ederim okul olmasaydı bende kazıtırdım walla

arkadaşlar dökülme bakım derken kazıttım saçımı 10 gün oldu bir kaç kez traş ettirdim mükemmel çıkıyo yeni saçlarım en azından aklımda kalmadı herkese tavsiye ederim bakım için ölen saçlarınızı boşuna para ile mahvetmeyin yeni saçlarınız sağlıklı geliyo özelden tecrübelerimi paylaşabilirim

Ya arkadaşım tebrik ederim seni cesaretinden dolayı. :)

bir kaç sorum olacak.

- Saçlarını kazıtmadan önce ne uzunluktaydı?
- Kazıtma kararını tek başınamı aldın yoksa birmi önerdi ve bu kararı verirken zorlanmadın mı?
- Saçlarını erkek berberindemi kazıttın yoksa bir bayan kuaföründemi?
- Berberinin tepkisi ne oldu, hiç itiraz etmedimi?
- Saçların kazınma aşaması nasıldı? (direk jiletlemi kazıdılar)
- Saçların kazınırken ne hissettin?
- Salondaki diğer kişiler ne tepki verdi?
- Çevrendeki tanıdıklarının tepkisi ne oldu?

Neden mi bu kadar çok detay sorusu sordum :))
Sanırım bende bunu yapacağım. Daha doğrusu yapmak zorundayım. İşyerinde patronumla girdiğim bir iddayı kaybettim. Eğer ben kazansaydım 3 maaş ikramiye alacaktım. Ama ben kazanamadım :( ve idda gereğide saçlarımı kazıtmam gerekiyor. 3 gün süre tanıdı yaptım yaptım. Yapamadım ..... bilemiyorum sonu nereye varır. Saçlarım kısa olsa içim yanmıyacak. Ama omuzlarımdan az aşağıda dalgalı sağlıklı saçlarım var. Üfff yaaaa akılsız başım. Kısa saç kullanmadım değil. Hatta bir ara ensemi bi makineyle (adını bilmiyorum vızıltılı bir aletti) bile traş ettirip süper kısa kullandığım oldu ama bu kazıtma başka bir şey ya.

Yanıtlarını bekliyorum. vereceğin cevaplarla belki kendimi hazırlayabilirim.(umarım :( ) Eğer bunu yapacak cesareti bulamazsam işi bırakmama nenden olacak kadar bunaltır beni bu adam.

Son düzenleme:
Ya arkadaşım tebrik ederim seni cesaretinden dolayı. :)

bir kaç sorum olacak.

- Saçlarını kazıtmadan önce ne uzunluktaydı?
- Kazıtma kararını tek başınamı aldın yoksa birmi önerdi ve bu kararı verirken zorlanmadın mı?
- Saçlarını erkek berberindemi kazıttın yoksa bir bayan kuaföründemi?
- Berberinin tepkisi ne oldu, hiç itiraz etmedimi?
- Saçların kazınma aşaması nasıldı? (direk jiletlemi kazıdılar)
- Saçların kazınırken ne hissettin?
- Salondaki diğer kişiler ne tepki verdi?
- Çevrendeki tanıdıklarının tepkisi ne oldu?

Neden mi bu kadar çok detay sorusu sordum :))
Sanırım bende bunu yapacağım. Daha doğrusu yapmak zorundayım. İşyerinde patronumla girdiğim bir iddayı kaybettim. Eğer ben kazansaydım 3 maaş ikramiye alacaktım. Ama ben kazanamadım :( ve idda gereğide saçlarımı kazıtmam gerekiyor. 3 gün süre tanıdı yaptım yaptım. Yapamadım ..... bilemiyorum sonu nereye varır. Saçlarım kısa olsa içim yanmıyacak. Ama omuzlarımdan az aşağıda dalgalı sağlıklı saçlarım var. Üfff yaaaa akılsız başım. Kısa saç kullanmadım değil. Hatta bir ara ensemi bi makineyle (adını bilmiyorum vızıltılı bir aletti) bile traş ettirip süper kısa kullandığım oldu ama bu kazıtma başka bir şey ya.

Yanıtlarını bekliyorum. vereceğin cevaplarla belki kendimi hazırlayabilirim.(umarım :( ) Eğer bunu yapacak cesareti bulamazsam işi bırakmama nenden olacak kadar bunaltır beni bu adam.

sakın bunu yapma saçların sağlıklı bir iddia için değmez ,
ve istemeyerek yaptığın içinde tepkileri kaldıramazsın

benimde saclarim cok dokuldu dogumdan sonra hala dokuluyor, daha devam ederse benim kazimaya gerek kalmicak kendi kel olcak zaten :))))))
iyi cesaret etmissin bravo vallahi

arkadaşlar cesaretime olan tebriklerinize teşekkür ederim ama inanın aslında o kadar zor şeyler değil bunlar inannın çok çabuk uzuyo yeni saçlar en azından telafisi var ya hepsini kaybetsek ve uzamasa böyle düşünün birde yaşamanız lazım çok farklı bir duygu kimsenin yapamadığını yapmak insan hayatında yaşaması gerekenlerden diye düşünüyorum selamlar

bence de cesaret işi..

insanlarla iç içe olduğum için mesleğimden dolayı bunu yapmaya cesaret edemezdim doğrusu..

inşallah istediğin güzellikte ve gürlükte uzar saçların

tebrikler arkadaşım bende geldim..bende komple kazıttım.....iyi oldu....be....saç problemim kökünden çözülmüş oldu........:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bir ara dökülmelerimden dert yanıp doktoruma kazıtırsam saçlarım nasıl olur?
güçlenirmi dahamı sağlıklı olur diye bir soru yöneltmiştim...
verdiği cevap aynen şuydu...
hiç bir faydası olmaz kazıttığınla kalırsın saçlarının dökülmesini engellemez...
saç dökülmesinin tedavisi içten olur..
ve bizde içten tedavi ile dökülmelerimi durdurmuştuk...
cesaretinizi kutlarım.........

arkadaşlar cesaretime olan tebriklerinize teşekkür ederim ama inanın aslında o kadar zor şeyler değil bunlar inannın çok çabuk uzuyo yeni saçlar en azından telafisi var ya hepsini kaybetsek ve uzamasa böyle düşünün birde yaşamanız lazım çok farklı bir duygu kimsenin yapamadığını yapmak insan hayatında yaşaması gerekenlerden diye düşünüyorum selamlar

bravo sana arkadaşım... büyük cesaret. bir kadını gosteren saçtır siz onları sıfıra vurmuşsunuz .. bnmde saçlarım dökülüo zaten ince telli. kazıtmayı düşündüm ama birkez oda sinirden öyle içimden geçirdim:) ki saçlarım omuzlarımı geçior we dipleri war aslında ama uçları seyrek onları aldırmaya korkuorum dusunun :)) şimdi bide burda birbirimizi kandırmayalım yaniiiiiiii :P çok çabuk uzuyor yazmıssın .1 gecede kulak hızana iniyor mu saçların :D? bal gibi uzun bir süre geçmeli uzaması için . bu sabır işi we bana göre deil orası kesina.s

Back
X