sacımı ne zaman açsam..

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
bu gün evlilik yıl dönümümüz sabahtan süslendim açıp güzelce düzleştirdim ama yine aynı şey ensemden ensemden bir ağrı tansiyon budur nazar mıdır anlamadım,yada ben huylanıyorum yine emekli öğretmen gibi topluycam

Betimleme güzel,bayıldım.:)Tansiyonunu ölçtüreceğin bir yer varsa git.Gelende benim yüksek tansiyonumun geliş şekli budur.Boynunuza buz ile masaj iyi gelir.
Geçmiş olsun.

saçlarımı topladığımda benimde başımda hafif bir ağrı ve sersemlik oluyor rahatsız oluyorum açtığımda terliyorum kapalı olunca illa sıkı topluyorum..bilmem bu tansiyondan değildir heralde..

düzleştirme işleminden olmuştur bence, insan boynunu kasıyor düzleştirme yaparken

Ben saçımı bağlayamıyorum hep açık, psikolojik mi bilmem ama her bağladığımda beynim zonkluyor. Düzleştirdiğiniz için olabilir sizin durumunuz

Belki saçlarınızı düzleştirirken olmuştur. Benim bu işlem sonunda ne omzum kalıyor ne boynum

ben de ne zaman fön çektirsem başı ağrır...
çekiştire çekiştire fönlüyorlar ona bağlıyorum...

saçları açık gezenler nasıl geziyorlar merak ediyorum
hele bu sıcakta yapış yapış
bakıyorum suratlarına gram ter yok
ben mi sorunluyum acaba?
o saçları topuz yaptım mı mükemmel rahat ediyorum
kışın bile gözümün önüne gelmesinden rahatsızım

Tam tersi olması lazım aslında…

Baş ağrısının bir çok nedeni olabilir.

Eğer hassas bir yapın varsa, düzleştirme sonrası ensenin terlemesi ve sonra soğuması bile etkili olabilir.

Benim saçlarım güzeldir açtığımda herkes çok beğenir eşim bekarken saçlarımı açtığımda Melek gibi görünüyosun derdi.Ama gel gelelim o saçı açmamla kafamdaki ağırlık bir oluyor sacım ağır geliyor buz koymak mantıklı ama 8 saat mesaideyim haliyle adım buzlu cevriyeye çıkar kurumda.sıkılıp hemen topluyom. brim arkadaşlarım saçımı açtığımda birazdan toplar diye geçiriyolarmış içlerinden .Vay arkadaş Emekli öğretmen gibi dolaşmak benim kaderim sanırım.öyle ciddi tansiyon problemimde yok

saçlarım güzel ama her yere kıl dökülcek diye takıntı oldu iyce

saçlarım güzel ama her yere kıl dökülcek diye takıntı oldu iyce
ben takıntı yapmamda eşim çok yapar adam x ray cihazı gibi yerde saçlarımı arıyor resmen çok huylanır dökülünce ,işe gidiyoruz servis kaçıcak neymiş saçımı düzeltirken sac düşmüş el süpürgesini koşturur yerdekini çeker yada çektirir öyle çıkar

ooo masallah eşine cnm
bende kıl görünce hemen koca evi süpürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…