düzleştirme işleminden olmuştur bence, insan boynunu kasıyor düzleştirme yaparkenbu gün evlilik yıl dönümümüz sabahtan süslendim açıp güzelce düzleştirdim ama yine aynı şey ensemden ensemden bir ağrı tansiyon budur nazar mıdır anlamadım,yada ben huylanıyorum yine emekli öğretmen gibi topluycam
Aynı ben.bende hep toplu kullanırım ..
açınca her yere saç dökülüyo diye ..
ben takıntı yapmamda eşim çok yapar adam x ray cihazı gibi yerde saçlarımı arıyor resmen çok huylanır dökülünce ,işe gidiyoruz servis kaçıcak neymiş saçımı düzeltirken sac düşmüş el süpürgesini koşturur yerdekini çeker yada çektirir öyle çıkarsaçlarım güzel ama her yere kıl dökülcek diye takıntı oldu iyce
ooo masallah eşine cnmben takıntı yapmamda eşim çok yapar adam x ray cihazı gibi yerde saçlarımı arıyor resmen çok huylanır dökülünce ,işe gidiyoruz servis kaçıcak neymiş saçımı düzeltirken sac düşmüş el süpürgesini koşturur yerdekini çeker yada çektirir öyle çıkar
canım MAŞALLAH tabi ama genelde bana yaptırır bazen çok üşenirim acelem olur ama kaçışım yoktur :KK63:ooo masallah eşine cnm
bende kıl görünce hemen koca evi süpürürüm
ohh miss severim temizlikcanım MAŞALLAH tabi ama genelde bana yaptırır bazen çok üşenirim acelem olur ama kaçışım yoktur :KK63:
aynen bendeBen de açıyorum sonra basıyor beni bir sıcak, sıkıntı.. Hemen tokaya atıyorum elimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?