kız sınuzıt olursun kurut..
bır kuafore sor bence
bende merak edıyorum ne kadar dıyeceklerınıtamam canım saol karış karış gezicem bekleyin istanbulun kuaförleri ben geliyorum paralar kasaya :)
bende merak edıyorum ne kadar dıyeceklerını
ekle beni zaten en kısa zamanda kestircem para lazımbilgilendircem seni o arkadaşımın arkadaşı nereye gittiyse artık neyse isteğimi kabul et istersen bibiğim ..
tamamama o arkadasın şanslıymıs
sen gerçekten aklındakı ucretı yuksek tutma
rica ederim ne demektamam canım haklısın vallabilgilendirrdiğin için saol klavyelere basan parmakların dert görmesin amin.
rica ederim ne demekinşallah ıyı fıyat verırler, ama artık saçlar çok ucuza satılıyor..
inşallah umdugun olur
inşallah cnm iyi birine benziyorsun dua et benim için canım off bu kadar inmesin amaa ya şans işte
sormadan onu öğrenemezsın ıste. sen en kısa zamanda sor, hatta yolda gordugun her kuafore sor
canım bence para için yapma. canın kestirmek istiyosa kestir, çıtçıt yaptır saçından. ilerde kendi işine yarar hem yine
eğer gerçekten çok çok acil bir ihtiyacın yoksa para karşılığı verme hatta sakla benim bi arkadaşım annesinin saçlarını ekletmişti ondan esinlenerek bende saçlarımı ördürüp şeffaf bir poşete sardım kızım olursa ona vermek için saklıyorum
hmm tmm canım aslında çok ihtiyacım yok ama şimdi hamilesin sanıım ya peki nasıl saklıycam bilgi çok sıkıldım uzun saçtan da :)
ördürüp kestir ucunuda bağla bir poşete koy ben öyle yaptım örülü şekilde olduğu için açmadan arada yıkarsın
merhaba arkadaşlar benim şuan saçım belimin iyice aşağısında artık sıkıldım ve para kazanmak istiyorum baya boynuma çıkartcam saçımı çok bakımlı,yumuşak,kalın telli, siyah, boyasız doğal bir saç eğer almak isteyen olursa bir görüşeyim bayanlar birde birşey daha sorayım sizce ne kadar eder yani popodaki saç boyuna çıkarılırsa nolur cevap para lazım sizin yardımınıza ihtiyacım var kızlaarr :)
benm arkadşıma aynı boyda sekizyüz verdiler bilgin olsun.ama açık renkti koyu rennkler boyada sorun çıkarırmı bilemem bunun için fiyat kırarlarmı ama pazarlık yap derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?