Saç Uzatma Yöntemleri saçımı satıyorum

kız sınuzıt olursun kurut..

önce havluyla ıslaklığını alıp soba yanıyorsa yanında duruyorum yani koltuk yakın biraz öyle kuruyo ben yıllardan beri yani m3 ay önceden falan saçlarım kupkuru ve mattı kırık vardı 1.5 aydır sinameki kürü uyguluyorum saç bakım yağı bilmem ne yağı ne ararsan var bitkisel şampuan öyle kurtardı o kötü haliyle gitsem kuaföre sen bana küfür mü ediyosun derdi ama şimdi havada kaparlar

ekle beni zaten en kısa zamanda kestircem para lazım bilgilendircem seni o arkadaşımın arkadaşı nereye gittiyse artık neyse isteğimi kabul et istersen bibiğim ..

tamam ama o arkadasın şanslıymıs
sen gerçekten aklındakı ucretı yuksek tutma

canım bence para için yapma. canın kestirmek istiyosa kestir, çıtçıt yaptır saçından. ilerde kendi işine yarar hem yine

eğer gerçekten çok çok acil bir ihtiyacın yoksa para karşılığı verme hatta sakla benim bi arkadaşım annesinin saçlarını ekletmişti ondan esinlenerek bende saçlarımı ördürüp şeffaf bir poşete sardım kızım olursa ona vermek için saklıyorum

hmm tmm canım aslında çok ihtiyacım yok ama şimdi hamilesin sanıım ya peki nasıl saklıycam bilgi çok sıkıldım uzun saçtan da :)

hmm tmm canım aslında çok ihtiyacım yok ama şimdi hamilesin sanıım ya peki nasıl saklıycam bilgi çok sıkıldım uzun saçtan da :)

ördürüp kestir ucunuda bağla bir poşete koy ben öyle yaptım örülü şekilde olduğu için açmadan arada yıkarsın

benm arkadşıma aynı boyda sekizyüz verdiler bilgin olsun.ama açık renkti koyu rennkler boyada sorun çıkarırmı bilemem bunun için fiyat kırarlarmı ama pazarlık yap derim ben

canım fikir olsun diye söylüyorum saçların işlem gördü mü bilmiyorum ama işlem görmüş çıtçıtlar bile 600 lira civarında alıcı buluyo. kuaför arkadaşım olduğu için söylüyorum eğer doğalsa saçların 1000 lira vericek yerler var çünkü kaynakları çıtçıtları ele alırsak gür saçlardan iki üç kişiye kaynak veya çıtçıt yapılabiliyor nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben zeytinburnundayım nexus tarzı kuaförlerle gidip konuş mahalle arasındaki dükkanlarla değil. asıl değerini onlar bilir satıcaksan da kıymet bilene sat için acımasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…