Arkadaşlar dün şampuanım bittiği için yeni bitkisel bi şampuan alıyım dedim aklımda bi marka vs yoktu,sadece yıllardır gittiğim bilgili bi aktarcım var ona uğrayıp sordum,özellikle en hızlı uzatan ve hacim veren ve boyadan dolayı saç ucu kuruluğunu azaltan yokeden bi bitkisel şampuan öneriniz var mı deyince adam direk Fİyto sarımsak özlü şampuanı verdi,tek geçerim dedi,müşteri memnuniyetinin olduğu yılların şampuanı dedi,ki mecitefendi ve diğer markaların da sarmsaklı şampuanı olmasına rağmen....hatta ben argan yağlı şampuanı alayım dedim argan saçı uzatır diee,fiyatı aynı olmasına rağmen adam ısrarla elime fiyto yu tutuşturdu en iyisi en etkili hızlı saç uzatan en doğalı dedi..tanıyorum güvendiğim bi firma dedi,en eski müşterilerim bile vazgeçmez bundan dedi saçına önem veren...üstünde saç dökülmesine karşı yazıyo diye bana göre değil dedim,saçımda dökülme problemi yok dedim,adam ona takılmayın dedi...üsütnde kocaman saç uzatmada çok etkili yazıyodu,içinde 8 çeşit bitki var kan dolaşımı hızlandıran,omega ,biotin,b5 vitamin % 100 doğal sarımsak özü ve yağı vs... var baktım baya okdum ikna oldum aldım,ayrıca yanında losyonu hediyeli saç bakım losyonu,fiyatı da 16 lira..yoğun saç bakım maskesi olarak kesinlikle defne garlı maskeyi önerdi ki bunu 2 yıl önce saçlarım çook uzunken de kullanmıştım...
neyse bugün denedim,önce losyonu sürdüm 20 dakka bekleniyomuş,ardından şampuanla yıkadım 2 şampuanlama en son maske sürüp 5 dakka bkledim masajla güzelce yedirdikten sonra...sonuç gerçekten harika arkadaşlar cidden yani fiytoyu ilk kez denedim sitede zaten bilenler var kullannanlar...bundan önceki şampuanım da elseve ve keratinolojiydi ki onun 200 ml i de zaten 15 lira fiyto hem 500 ml,hem içerik doğal,çok beğendim ve cidden etkiyi görüyorum saçıma yağ bakımı yapmış gibi uçları yumuşacık boyadan kuruyan yerler nemli ve pırıl pırıl...tavsiye ederim fakat herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum benim boyalı saçlarım uçları kuruyo genelde bana çok iyi geldi ve uzamasını hızlandıracağına eminim..bu arada sinameki 8 + 8 iki kur yaptım şu an aradayım,sarımsak ben d eekledim önceki şampuanlarıma öyle kullandım...dün bitti diye fıyto yu keşfettim yeni,yaz boyunca kullanmayı düşünüyorum,herkese yarar umarım ki...