• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

angel555 canım teşekkürler paylaşımın için...
umarım dilediğin saçlara kavuşursun...

Ancak birçok öneri ve ürün tavsiyesi ediliyor...ve mutlaka sonuçları çok güzeldir.
bazen ben bile şaşırıyorum ne kullanacağımı...

tavsiyem şu arkadaşlarım,
bu tür ürünleri en az 1 hafta kullanan arkadaşlarımız fotoları ile öneride bulunsunlar...

çünkü 1 kullanımda arkadaşlarımızın kafası karışabiliyor.
nacizane fikrim bu...

sizce?

arkadaşım o da güzel bir fikir ama topicğimizin özelliği herkes istediği zaman paylaşıyor,
hazır olduğunda paylaşıyor ve mutlaka hergüün
bi arkadaşımızın fotosunu gördüğümüz için motive oluyoruz...

benim 1 mayısta hepimizin paylaşmasını istememin amacı,
topiğimiz açıldığından beri nasıl bir yol katettik görelim diye...

hem o gün hepimiz bu topicte boy göstericez aynı zamanda eğlenceli de olacak....

nasıl böyle uygun olur mu acaba canım arkadaşım?

İstediğimiz zaman paylaşıyoruz elbette tabi ama hani sen 1 mayıs dedin ya,istediğimiz zaman paylaşmanın yanısıra bir de 2 haftada bir hepimiz boy göstersek mi diye düşünmüştüm Banucum :16:

İstediğimiz zaman paylaşıyoruz elbette tabi ama hani sen 1 mayıs dedin ya,istediğimiz zaman paylaşmanın yanısıra bir de 2 haftada bir hepimiz boy göstersek mi diye düşünmüştüm Banucum :16:

hımm çok afedersin canım yanlış anlamışım...
evet bu daha da bi güzel fikir...
her ayın 1 i ve 15 i toplu paylaşım günlerimiz olsun yani...
teşekkür ederim güzel olur...diğer arkadaşlarımızdan da
yorum alalım bakalım ne dicekler....

kızlar dün aksam saçlarımı bu saç kremiyle yıkadım (sampuanın içine bir çay kasıgı bal katmıstım)
Daha saçıma şampuanı sürer sürmez etkisini göstermeye basladı.. Saçlarım okadar yumusak olduki(normalde sert kuru dur) saçlarımdan tarak adete akıp gidiyordu
elimi saçıma daldırdıgımda düğüm felan yoktu . ve bu etkiii saçım kuruyuncada geçmedi saçlarım okadar güzel kokuyoki ve okdr yumusakki :D süreklii kokluyorum elliyorum :52:
Çok harika ya böyle bi sonuc hiç beklemiodum okadar bakım yağı yapıorum saçlarıma böle bi sonuc almamıstım resmen evrm geçirdi saçlarım çok güzeller :31:
kızlar mutlaka alıp deneyin dediklerimi destekliceksinzz anlatılmazz yasanır yaniii bu mesajı yazarken ble saçlarıma dokunuyorum :54:
Ve fiyatı 7.5 tl arkdşlar Ben kozmetikçiden aldım. Marketlerde daha pahalı 9.5 tl..

merhaba, bende glıss alsam mı diye düşündüm şimdi fakat sitesine bakıyorum tüm ürünleri nerdeyse aynı. hepsi onarıcı yazıyor. hangisini almak lazım ki bunlardan? bide ben anlayamadım sanırım şampuanını ve saç kremini birlikte mi kullandın?

eski güzel saçlarıma baka baka tekrar başarabileceğim
konusunda kendimi motive ediyorum...
çok özledim saçlarımı ve tekrar o saçlarıma kavuşucam inş...
hep beraber sizlerle arkadaşlarım...
$190063_171401216245336_100001263771278_418214_4346614_n.webp

eski güzel saçlarıma baka baka tekrar başarabileceğim
konusunda kendimi motive ediyorum...
çok özledim saçlarımı ve tekrar o saçlarıma kavuşucam inş...
hep beraber sizlerle arkadaşlarım...
Eki Görüntüle 398675

inşallah canım hepimiz eski saçlarımıza kavuşuruz :) ben inanıyorum burda birbirimizi motive ettikçe de bunu başaracağız :)

İnşallah Banucum..Hepimizin saçları çok güzel olucak inşallah :16:

:))

bu akşam turplu su günüm...
valla kafam pazar yerine döndü...
yok yok cadı kazanına :16:

evdekiler ne kaybolsa saçlarımın arasında arıyorlar..senin kafada
yok yok diye:))))

:1: Ben de perşembe yapıcam bakımımı...Mayısın 1 inde izmir de olacağım Allah nasib ederse..Oradan da siteye girip foto eklemeye çalışırım :)

benimde bu akşam yağ karışımı günüm :) sabırsızlıkla bekliyorum :)

arkadaşım günaydın...aramıza hoşgeldin...
ilk kürünmüş madem lütfen fotoğraf çek...ilerleyen zamanlarda
çok net görebilmen için önemli...
ve paylaş bizimle...
sırma saçlı günler dilerim:)))

Eklemiştim geçen gün zaten canım, sadece kürü dün gece yaptım yarın da turp kürü yapacağım.. umarım düğüne kadar biraz da olsa uzar saçlarım

$Picture0004.webp

ben de foto çeksem mi ya?
iki aydır bakım yapıyorum uzuyor da ne kadar uzadığının farkında değilim,
çok heveslendim
:12:

ben de foto çeksem mi ya?
iki aydır bakım yapıyorum uzuyor da ne kadar uzadığının farkında değilim,
çok heveslendim

kesinlikle foto çekmelisin bence :1: çünkü ben aynadan bakınca anlamıyordum fotolar yanyana gelince kıyaslama şansın oluyor ve ozaman diyorsunki evet uzamış :34:

kesinlikle foto çekmelisin bence :1: çünkü ben aynadan bakınca anlamıyordum fotolar yanyana gelince kıyaslama şansın oluyor ve ozaman diyorsunki evet uzamış :34:

evet haklısın canım, aslında duştan sonra bir ıslak bir de kurutup düzleştirip çekmek lazım,
yani benim saçım biraz dalgalı da
bugün bi duş alayım da bari foto çekeyim :1:

merhaba, bende glıss alsam mı diye düşündüm şimdi fakat sitesine bakıyorum tüm ürünleri nerdeyse aynı. hepsi onarıcı yazıyor. hangisini almak lazım ki bunlardan? bide ben anlayamadım sanırım şampuanını ve saç kremini birlikte mi kullandın?

gliss ürünlerinden kullandım uzunca birsüre.
ilk zamanlar çok güzel yapıyor saçları fakat belli birsüreden sonra saç alışıyor pek etki göstermemeye başlıyor.
kısa süre kullanmanızı tavsiye ederim. hatta bu tür ürünlere hiç başlamayıp bitkisel şampuanlar kullanmanız daha iyi bence.

gliss ürünlerinden kullandım uzunca birsüre.
ilk zamanlar çok güzel yapıyor saçları fakat belli birsüreden sonra saç alışıyor pek etki göstermemeye başlıyor.
kısa süre kullanmanızı tavsiye ederim. hatta bu tür ürünlere hiç başlamayıp bitkisel şampuanlar kullanmanız daha iyi bence.

teşekkür ederim :) kararsız kaldım zaten :44: şampuanımda bitti bitecek karar verip almam gerek. bitkisel şampuan kullanıp, normal bir saç kremi kullansak olur mu ki?

Back
X