Selam Kizlar... FArkedildiyse bu aralar cok giremiyorum yada youmlarimi belirtemiyorum kusura bakmayin is yogunlugm nedeniyle zaman ayiramiyorum.. :)
3.ayin 24unde kurlerime basladim gozle gorulur sonuc 3-3.5 cm.
3.ayin 10-15 arasi tam hatirlayamiorum diplerimi boyadim yani diplerden bugune nerden bakarsak hemen hemen 2ay oldu.. 3.5 cm yi yinede iyi bi uzama olarak goruyorum.. bu hafta saclarimi boyucam,diplerimden tekrar sayabileyim diye,ztn cok bakimsiz duruyolar bu sekilde..
Saclar yumusacik bakimli ee masa flnda degmedignden uclarinda kirilma sorunu baya bi azaldi..
uzama konusunada gelince herzamnki mantigim olan 12 ay 12 cm le kendi motivasyonumu koruyorm.. ztn insan ne ladar cok kafasini takarsa o kadar uzamasina engel oldugnu dusunuyorm.. bazem birseyleride olurina birakmak gerek..
Herneye bu arada geri sayfalari cok azda olda bakabildim bazi arkadaslariminki gozle gorulur bi sekilde baya baya uzamis diger arkadaslarim benim gibi ufak ufak uzama gozlemleyenlerden ama bu bir gercekki parlaklik ve saglikli saclar uzamasada topicde ön planda .. cok sevindim hepimizn adina.. hadi bakalim hepimize uzuun uzuuun saglikli saclar diliyorm..
Bu arada banucum canim diger sayfalarda atlamis olabilirm dip boyani eklediysen tkr ekleyebilirmsn cnm.. saclarin en son gordgum fotoda super gorunuyorlar..![]()
canım merhaba,,,öncelikle senin katettiğin uzama yabana atılacak bi uzama değil.
çünkü kürün içeriğinde eksiklerin vardı..buna rağmen uzadı ve parlak oldu..
dediğin doğru kafaya fazla takmamak lazım..
ben postişi taktığımdan beri saçımı göremediğimden dolayı daha az düşünüyorum.
birazda zamana bırakıyorum...
ancak 24 martta başlayan bakım serüvenimde güzel en azından beni memnun eden sonuçlar
aldım...
devam edicvem bakalım...başaracağıma inancım sonsuz...