topic çok hoş olmuş :) Banu saçlarında gayet sağlıklı görünüyorlar ve uzamışlar maşallahsinameki dışında ne kullanıyorsun tam olarak anlayamadım.Turp kullanmak istiyorum bende.daha önce uzattığını çok iyi gördüm.sinamekide çok uyguladım ama nedense uzatmıyor gibi geliyor bana bilmiyorum.çevrem çok uzadı desede.2 yıl önce yapmaya başladım bakımlarımı.tbi bu sürede çok yol aldım ama normal uzamasımı yoksa sinemakinin işimi bilmiyorum :26: şu an belime gelmek üzereler bakımlara başladığımda boynumu anca geçiyorlardı.Bakım yapmak istiyorum ama şevklenemiyordum hatta bu bölümlere bakmıyordum bile önceden burdann çıkmazdım.İsteğimin gelmesine yardımcı oldun
![]()
arkadaşım günaydın...aramıza hoşgeldin... çok teşekkür ederim güzel ve ince düşüncelerin için...
her cumartesi düzenli olarak sinameke kürü yapıyorum. gün aşırı da barcelona yağ ya da ısıtılmış yağ karışımı kullanıyorum.
turp varken piyasada 5-6 kez de turp suyu yapmıştım ama
artık turp bulamıyorum.
topicte hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda başladık kürlere. ve sonuçlarını bir-ik,i haftadır almaya başladık.
bundan sonrası için daha da umutluyuz..
şevkini kazanmaya gelince, saçlarının boyunu gösteren güzel bi fotoyu tarihini de yazarak
paylaşarak işe başlayabiliriz...
alacağın yorumlar ağzını kulaklarına vardıracaktır. ayrıca ben genelde haftada bir boydan, 3-4 günde bir de dipten foto
paylaşıyorum ve topicteki arkadaşlar
ilk gün söz verdiğim gibi adım adım, gün gün uzamaya tanık oluyorlar..motive oldukklarına, beraber motive olduğumuza inanıyorum.
bu topicteki tüm dostlarım sana sonuna kadar yardımcı ve destek olacaktır.
ve bir gün bir bakmışsın o istediğin uzunluğa hiç üzülmeden,sıkılmadan ulaşmışsın...
çünkü biz burda hem çok eğleniyoruz hem de saç uzatma sürecini üzülmeden atlatmış oluyoruz...
canım dediğim gibi saçlarının fotosunu paylaşarak başla ve gerisini bize bırak...
:)))