• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçımı Uzatıyorum...Temmuz'a kadar fotoğraflarla takip etmek isteyenler...

ben dün watsons da argan yağı gördüm ama gerçek mi değil mi bilemedim :100:

Firmalar belli oranda seyreltme hakları var kattıkları genelde likit parafin:19: bende bu yüzden çekiniyorum neticede bizler e vitamini peşindeysek bunu daha kolay, emin ve uygun fiyatlarla sağlayabiliriz :9:

En azından topiğimde saydığım yağlara ve üretici firmaya ve evigen e güveniyorum:40::21::17:

Kızlar bugün eczaneye medobiyotin sordum. Saçlarıma bir kamerayla baktı diplerin hep kapanmış dedi ve şampuanını da satmaya çalıştı. arada 25 tl fark var ve küçücük bir şampuan. Sizce değer mi? Yoksa sadece vitamini alsam yeter mi?

Kızlar bugün eczaneye medobiyotin sordum. Saçlarıma bir kamerayla baktı diplerin hep kapanmış dedi ve şampuanını da satmaya çalıştı. arada 25 tl fark var ve küçücük bir şampuan. Sizce değer mi? Yoksa sadece vitamini alsam yeter mi?

Canım o diplerini doğal yollarla açıyorlar bizim kızlar :) Saç uzatma yöntemlerinin içinde öyle bir konu olması gerek bi bak bence :)

Canım o diplerini doğal yollarla açıyorlar bizim kızlar :) Saç uzatma yöntemlerinin içinde öyle bir konu olması gerek bi bak bence :)

Geçmiş olsun:5: ürün satmak içinde olabilir güvenemiyorum maalesef onlara bende ameliyat sonrası tesadüf görp yazıyı grdm eczaneye saç diplerime bişeler olmuş v.s 1aya kalmaz kafanda saç kalmyck Laylay oturup şoka girdm öle kaldm Sonra sıfır moral çıktm Madem öle diyip 2ay saçımı deli gibi boyadım 30-35 kere boya 4-5 kez açıcı.... Hala kafamdalar Sıkma canını die anlattım veee...
Kapalı saç gözenekleri için;
1-Soda ile suyu karıştrp saç diplerine ovalayark sür bekle biraz durula Sonra sirkeli su dök
2-1yemek kaşığı(karışım yapmadğn şampuan 1yemek kaşığı karbonatı kasede karıştrp nemli saç diplerine masajla uygula Sonra yıka Sonra sirkeli su ile durula...

ben yazını görünce maya yapmıştm 2.yıkamamı spordan sonra yapim diyodum neyse boşverdm kalktm yaptm karbonatlıyı saçım gıcır gıcır oldu diplerden öle ses geliyo bide sirkeli suyu dökünce bi ferahlık yaramaz bi durum yok yani:1::3::3:

Gördüm o konuyu da acaba işe mi yaramadı dedim ekranda da gördüm öyle yağlı gibi etkilendim :26:

Geçmiş olsun:5: ürün satmak içinde olabilir güvenemiyorum maalesef onlara bende ameliyat sonrası tesadüf görp yazıyı grdm eczaneye saç diplerime bişeler olmuş v.s 1aya kalmaz kafanda saç kalmyck Laylay oturup şoka girdm öle kaldm Sonra sıfır moral çıktm Madem öle diyip 2ay saçımı deli gibi boyadım 30-35 kere boya 4-5 kez açıcı.... Hala kafamdalar Sıkma canını die anlattım veee...
Kapalı saç gözenekleri için;
1-Soda ile suyu karıştrp saç diplerine ovalayark sür bekle biraz durula Sonra sirkeli su dök
2-1yemek kaşığı(karışım yapmadğn şampuan 1yemek kaşığı karbonatı kasede karıştrp nemli saç diplerine masajla uygula Sonra yıka Sonra sirkeli su ile durula...

ben yazını görünce maya yapmıştm 2.yıkamamı spordan sonra yapim diyodum neyse boşverdm kalktm yaptm karbonatlıyı saçım gıcır gıcır oldu diplerden öle ses geliyo bide sirkeli suyu dökünce bi ferahlık yaramaz bi durum yok yani:1::3::3:

Çok teşekkür ederim bu kadar ayrıntılı yazmışsın. Sodayı bilmiyordum da karbonatı yaptım geçen gün ona rağmen öyle çıktı:26:

Gördüm o konuyu da acaba işe mi yaramadı dedim ekranda da gördüm öyle yağlı gibi etkilendim :26:

Çok teşekkür ederim bu kadar ayrıntılı yazmışsın. Sodayı bilmiyordum da karbonatı yaptım geçen gün ona rağmen öyle çıktı:26:

Canım düzenli kullan bi derim ne zamandan beri böle bilmiyorum ya da düzenli kullandın mı ....
Bu tür problemler zamanla toparlayıp geçer ya İkisinden birini (en az 15 gün 1 ay aralıkla diodu hassaslaşırmış diplerin sık yaparsan ) Sinamekiyi bile rapunzel olucaz die düzenli yapyrz sonuçta Aklına çok takılıyosa bütçende uygunsa önerdikleri ürünleri düzenli kullan bakıma da biraz ara verirsin geçene kadar oldu bitti Sana saçlarının 1ay ömrü var dememişler şükür ki:52:
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkçaz geçecek :16:

Canım çok fazla giremiyorum nete bu aralar özel mesaj hakkımda yok,100 mesaj gerekiyormuş,denedim uyarı verdi.Sen bana kargo için gerekli bilgileri özelden yaz,ablam haber bekliyor benden bilgin olsun...

günaydınlaaar yakında rapunzele taş çıkartacak bayanlar :32:

dün 5. sinameki kürümü yaptım veee banucumun güzel topici için foto çektim :)

hemen ekliyorum arkadaşlar. (haftada 1 sinameki kürü, haftada 1 de yağ karışımı yapıyorum bilgi de veriyim):21:

$nn22.webp

merhabalar :) yeniyim ben. saçlarım yandı vede kısacık kestirmek zorunda kaldım. ama şubata kadar uzaması lazım nişanım olacak inşallah. sinameki cidden işe yarıyor mu. ayda kaç santim uzatıyor.zaten hızlı uzar benim saçlarım iki yılda 3 numaradan (deli anıma denk gelip saçımı kırpmıştım vede erkek berberinde 3 numara yapmıstım ) göğüs altına kadar uzamıştı.yani iyi hızlı uzar sinameki de artırırmı uzamasını. çok uzun olmasın ama şu yanık keçe saçlar gitsin. saçlarimı kestirdiğim halde keçe gibi :(

günaydınlaaar yakında rapunzele taş çıkartacak bayanlar :32:

dün 5. sinameki kürümü yaptım veee banucumun güzel topici için foto çektim :)

hemen ekliyorum arkadaşlar. (haftada 1 sinameki kürü, haftada 1 de yağ karışımı yapıyorum bilgi de veriyim):21:

Eki Görüntüle 409728

valla süper uzamış benimkilerde inşallah böyle uzar:))

merhabalar :) yeniyim ben. saçlarım yandı vede kısacık kestirmek zorunda kaldım. ama şubata kadar uzaması lazım nişanım olacak inşallah. sinameki cidden işe yarıyor mu. ayda kaç santim uzatıyor.zaten hızlı uzar benim saçlarım iki yılda 3 numaradan (deli anıma denk gelip saçımı kırpmıştım vede erkek berberinde 3 numara yapmıstım ) göğüs altına kadar uzamıştı.yani iyi hızlı uzar sinameki de artırırmı uzamasını. çok uzun olmasın ama şu yanık keçe saçlar gitsin. saçlarimı kestirdiğim halde keçe gibi :(

geçmiş olsun bende o yüzden kestgirdim malesef şubata kadar 10 ay var dersek çok güzel uzar merak etme sinamekiyle de daha hızlı uzatırsın ben geçen sene denemiştim bu kürü kasımda başlamıştım ensemdeydi şubata omzumdan biraz aşağıdaydı (resimlerimin tarihlerinden hatırlıyorum) denemekte fayda var

inşallah uzar dediğin gibi :) kuförler saç boyalari ve bizde ki değişiklik manyağı.estetik uğruna ne çileler çekiyoruz yarabbi :D

çok ilginç kim baktırsa saç diplerin kapalı deniliyor yani bu acaba alışılagelmiş bir cevap mı sırf şampuan satmak için mi böyle diyorlar bana da seneler önce öyle denilmişti hoş şampuan önermemişlerdi ama kimi duysam bi ürün satmaya çalışmışlar ve hep saç diplerin kapalı denilmiş:44:
ben çam terebentini kullanmıştım alma şampuan vitamin yeterli bir de bizim yaptığımız burdaki saç maskeleri tamamdır:16:

çok ilginç kim baktırsa saç diplerin kapalı deniliyor yani bu acaba alışılagelmiş bir cevap mı sırf şampuan satmak için mi böyle diyorlar bana da seneler önce öyle denilmişti hoş şampuan önermemişlerdi ama kimi duysam bi ürün satmaya çalışmışlar ve hep saç diplerin kapalı denilmiş:44:
ben çam terebentini kullanmıştım alma şampuan vitamin yeterli bir de bizim yaptığımız burdaki saç maskeleri tamamdır:16:

Rapunzel olup pırıl pırıl saçlarla yine denk gelirsem saç analizi yaptırırım o zamana kadar transit geçerim böle ii bi tek kan testime baktırıyım istiyorum o da grip regl derken sarktı ilk fırsatta halledicm hayırlısıyla....

ya kız lar ben yaklaşık 1.5 senedir saçlarımı kestirmiyorum ama sanki hiç uzamıyolar.saçlarım çok kuru ve cansız siz ne önerirsiniz.nasıl bi bakım yapsam saçlarım daha canlı durur

Back
X