canım....
ne kadar üzüldüğünü inan her bir arkadaşım çok iyi anlıyor..ben de anlıyorum...
yalnız olmadığını bil..burda hepimizin kabus gibi geçen kuaför gazapları var inan...
beni resmen kırptılar ya anlatamam o an ki duygularımı...
ama hepsi geride kalıyor...bakımlara başladığımızdan beri hayal bile edemeyeceğim sonuçloar aldım...
o yolunmuş, yanmış halim yok...
öncelikle sakin ve sabırlı olmak lazım...rengiyle,şekliyle oynama..
bırak doğal kalsın nasılsa uzadığında şekil verdiricez...
boyalar çok yıpratıyor...son dip boyamda ve dip röflemde ucuna zerre dokundurmadım...
kuaförüm bakım yapa yapa boyadı...titiz ve işini, iyi bilen kuaföre gitmek lazım...
bide zararlı olan şeyler kolay teklif edilir...örneğin sigara kolay ikram edilir, iç bi tane bişi olmaz diye...
ya da benzeri şeyler...
kuaförlerde kolay öneriyorsa bişeyi artık biliyorum ki çok para kazanacaktır ve
kesinlikle zararlıdır..
benim hatam şu oldu aslında...
6 yıldır kuaförümü hiç değiştirmemiştim..çok ama çok memnundum.
ancak bi arkadaşımızın eşi kuaför salonu açtı bizede yakındı..
boyalalım falan deyince kıramadım. yeni açılmıştı destek v.s. meselesi yani..
1 kere boyadı saçım peruk gibi oldu. sarı saçlarım siyah oldu. ardından düzeltirim dedi
bir boya daha sonuç facia. yıpranan yerleri keselim derken sırtımdan aşağı olan saç çıktı omzuma.
ama o ne kesme budama resmen yamuk yumuk....
mecburen 6 yıllık kuaförüme gittim.dedim emrah kurtar saçımı. naptın diye şok oldu çocuk..
öğlen 11 de girdim kuaförüme,akşam 6 da çıktım. önce sildi rengi.ardından zemin rengi ardından röflemi yaptı.
ama aralarda ne kadar bakımla uğraştı kopmasın diye....ve mecburen omuzumda olan saçın kırpıklarını düzeltmek ve
yıpranan yerlerini temizlemek için kulak seviyesinde kestik.
3 ay sadece bakım yaptı.ama ben bi kere saça küstüm saçımda bana...
şimdi kuaförümle devam ediyoruz..emraha çok şey borçluyum rengimi bana
kazandırırken saçımı da korudu aslında. dipten de gidebilirdi.
ama o kadına bir daha asla gitmedim. Allah da mecbur bırakmasın...bu ay tam 1 yıl oldu.
şimdi emrah kendine yeni bir dükkan açtı ve 1. numaralı müşterisi benim....
öykümü bir kez daha uzun uzadıya paylaştım...içim kabardı birden:)))
ben artık önüme bakıyorum ve o güzelim saçlarıma yine
kavuşucam...
çoook teşekkür ederim . kızları görüyorum savurmuşlar saçları şekilli şekilli her gördüğümde kendime kızıyordum aferim sana mahvettin saçlarını ne güzel uzatmaya başlamıştın ne var gittinde açtırdın die. burdaki forumlara da bakardım saçlarına bakım yapanların uyguladıkları bakımları yazardım kağıda gidip alıp bende uygulardım ama üye olduktan sonra buraya yazarak cvp almam dertleşmem bire bir beni çççooookkkk mutlu etti şimdi diyorum evet benimde saçlarım uzun olucak