Ablacim sacların sahane! İlk fotoya göre dahada dolgunlasmisArkadaşlarım merhaba,
İlk-Son foto toplu paylaşımımızı başlatıyorum...
tarihlerini ve kaçıncı kür olduğunu yazarak ilk ve son fotomuzu paylaşalım...
Çiçek bahçemizin güzel saçlı hanımları hadi bakalımmm....
İçimiz açılsın, moral bulalım...
Ben 8.kürü cumartesi yaptım. 2 haftalık aradayım...
ilk fotom 2 Nisan -son fotom 14 Mayıs:))
![]()
Eki Görüntüle 415956 Eki Görüntüle 415954

canım gecmis olsun. Test sonucunu alır almaz haberdar et bizi. Umarım kötü bir seyin yoktur.eski fotom düzgün değil die bunu başlangıç alıyorum ben
1.si 15mayıs
2.si 5mayıs 'dipten biraz uzama oldu ama koptumu noldu bilmediğim saçım Doktora gidiyoruz sıkıntısnı da çözersek İnşallah güzel güzel uzayacaklar...
Arkadaslar su ana kadar saclarimin ilk ve onceki halini paylasamadim....
Yaptigim kurler ise yaridi mi, evet hem de cokkk. Ama saclarim o kadar yipranmis o kadar kotu bir durumdaydi ki, uclari surekli koptu uzamasini ancak diplerinden gorebildim:))
Diplerinden uclarina kadar saglikli saclara kavusana kadar da boydan uzamasini biraz zor gorecegim sanirim...
Neyse...Yaptigim bakimlari yani sinameki ve saclarima kullandigim ne kadar yag varsa hepsini kinayla karistirdim (cam terebentin bile)
saclarima bir guzel surdum ve 16 saat beklettim:)
O yoluk yoluk cansiz saclar gitti yerine hayat dolu saclar geldi. Artik parmaklarimin arasinda kalan kirik kopuk saclar yok.. cok mutluyum:)) Iyi ki bakimlarimin arasina kinayi da katmisim
Cep telefonuyla cekmeye calistim o yuzden goruntu biraz bozuk olabilir..
Ilk fotoda acimasizca kopan saclarimin 1 hafta onceki hali, ikinci fotoyu ise bu sabah cektim. Daha coook yolum var benim ama uzayacaklar insallah.
Yorumlarinizi bekliyorum ...
Eki Görüntüle 416288
Saclarınız 1 hafta gibi bı sürede nede güzel uzamışlar :) maşallah nazar değmesin. Tez zamanda istediğiniz saclara kavuşursunuz inşallah.
merhaba bunlarda benim fotolr birincisi 30 nisan 2, si bu sabah 15 mayıs :)))
Eki Görüntüle 416329
Saclarınız 15-16 günde ensenize gelmiş. Maşallah :) uzama hızı harika bence :)