Arkadaşım dün uyuyamadım pek bakındım öyle şunu buldum netten bakarsında jennifer aniston sürekli (röfle balyaj kadının saçı ve ışıl ışıl)v.s yabancı ünlülerin kuaförü vermiş bu tarifi
Yıpranmış yanmış saçlara bakım maskesi;
2yemek kaşığı herbirinden durulanan saç kremi,durulanmayan saç bakım kremi,çok yoğun bir saç kremi(onarmak için olanlar var ya onun gibi) ve herhangi bi saç kremini(ben bunu aldım ama hiçbi işe yaramıyo olandan

karıştrp uçlara sürüyomuşsun(biz hasarlı kısımlara diyelim tarakla dağıtıyomuşsun) sonra kafanı streç filmle sarıyomuşsun Burdan sonrası biraz zahmetli gelebilir...
Havluyu sıcak suya batırıp sıkıp streçli kafana sarıyomuşsun 5-10dk kadar soğuyunca tekrar 3 kere de havlu işlemini gerçekleştirince Saçını ılık suyla durulayıp son olarakta soğuk su ile şok etkisi taamaaam:)))
Not:Bir akıllı hem cinsimiz ben sıcak havluyu sıkamyrm elimi yanıyo saçıma doladım diyene kadar da soğuyo diyiip Nemli havluyu mikrodalgada 30 snlik ısıtıyomuş...
Bide ben denedim yazmadan noluyo bakim diye saçım kurudu ama böyle nemli yumoş bişey oldu kırığım var ama şu an yokmuş gibi yani elime takılan bişey yok saçım kayıyo böyle (benim saçım kolay kolay böyle olmaz bi sıcak zeytinyağı o da birden bu kadar etki yapmaz )Haftada 1 bi dene derim çabuk toparlarsa vaad ettiği gibi ki toparlıyo diyolar ne güzel....
Üstüne turp yapmasam iidi hem pis pis kokuyom hem oynardım ben onlarla neyse pişmanlık yok ben yapıcam arada tuttum tarifi...