saçlarımda dökülme tamamen durmuştu . 1 tel dahi dökülmüyordu ama şu 2 gündür saçlarım acayip dökülüyor anlamadım hiç
sizde dökülme var mı ?
merhaba arkadaşım...sinameke küü molasındayım...bende de başladı küre ara verince...birazda
mevsimsel ve stresten olduğunu düşünüyorum...hafta sonu başlıcam bakalım
küre terkar ne olacak...canımı sıkmamaya çalışıyoum sonuçta uzama güzel...
bende hiç yok günde 3 bilemedin 5 tel dökülüyorsenin dökülmen mevsimsel olabilir dökülmenin durması için maya maskesi yaptın mı?
beslenmeyi ihmal etmeyelim arkadaşlar..yaz geliyo die iştah azalıyordur...en azından
ben yine kahvaltıyı es geçmeye başladım vakitsizlikten...o bile sebep olabilir...
maya ve karanfil kullanıyordum ama özellikle dökülme için yapmamıştım . tesadüfen dökülme durmuştu.
aynı seninki gibi benimde en fazla 5 tel filan dökülüyordu ama şu 2 gündür bi gariplik var eskisi gibi çok dökülmeye başladı morelim bozuldu yaahalbuki tüm bakımlarımı aynen düzenli şekilde yapıyorum
![]()
bozma moralini arkadaşım...havalar çok nemli...yağmur falan mevsimseldir...bi kaç hafta dişimizi
sıkalım çıkar ortaya sebebi..
kızlar benimde saçlarım dökülmeye başladı ama ben mevsimsel diye düşünüyorum.
yapma canım ya...bu kadar çok kişide olması toplu bi neden olduğunu gösterir sanırım...
saç dökülmesi olan arkadaşlarım bakımlarında ne aşamadalar...yani sinamekeye ara veren var mı?