- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
Açmak ne marka olursa olsun yıpratacaktır saçını .Merhaba arkadaşlar, saçım koyu kumral daha doğrusu boya öyleydi ama bildiğin koyu kahve oldu. Saçımı soğan kabuğu rengi yapmak istiyorum. Kuaförde bir kez açtırdım saçlarım çok yıprandı. Normal boya markalarının saç açıcılarıyla deneyem var mı ve sonuç alan. Bir de koyu tonu açmak için hangi marka açıcı kullanmam daha iyi olur. Saçı soğan kabuğu rengi olan arkadaşlar varsa hangi marka boyayla daha iyi sonuç aldılar bilgilendirirseniz sevinirim.
hangi açıcıyı kullanırsan kullan mutlaka yıpranma oalcaktır.göze alıyorsan da iyi bir kuaförede yaptırmanı tavsiye ederim evde riskli..
Extrait Dora diye bi açıcı sprey var ben değil ama ablam kullandı. Yipranmadan acti saç rengini ama aynı zamanda bakim da yaptı. Forumda bi arat istersen bununla ilgili konuşulmuştu.
Açmak ne marka olursa olsun yıpratacaktır saçını .
Direk sonuç istiyorsan çok iyi bir kuaföre gitmelisin ya da bekleyebilirim dersen de,
Aynı rengi her ay boyamalısın hem de saçın yıpranmamış olur yavaş yavaş geçiş yaparsın .
Çok zaman alabilir .Evet bunu da düşündüm ama kahveringinden istediğim renge ulaşabilir miyim açmadan sadece boyayla onu kestiremiyorum.
bence loreal 7 idi yanılmıyorsam bu yada benzeri açık tonla boyayıp bir fom ulşturup daha sonra istediğin tonu boyuyabilrisin ayrıca koaförde güvenilir olmalı tv programı izledikçe korkuyorum milletin saçlarını yakıyorlar hep ayrıca ben loreal açıcı boyası ile açtım yıpranma olmadı ama hafif turunculuk olmuştu sende açıp üstüne istediğin tonuda boyuyabilirsin.saçının yanmaması içinde siyah yada kızıl koya olmaması gerek bunların üstüne yapılan açıcı yakıyor diye biliyorum amam iyi bir koaför herşeyi çözer benim igoraroyel kırmızı idi saçım belime kadar bunu koaförüm kahverengiye boyayarak kusturdu şu an yoğun röfleli ve hal up uzun.Evet bunu da düşündüm ama kahveringinden istediğim renge ulaşabilir miyim açmadan sadece boyayla onu kestiremiyorum.
bence loreal 7 idi yanılmıyorsam bu yada benzeri açık tonla boyayıp bir fom ulşturup daha sonra istediğin tonu boyuyabilrisin ayrıca koaförde güvenilir olmalı tv programı izledikçe korkuyorum milletin saçlarını yakıyorlar hep ayrıca ben loreal açıcı boyası ile açtım yıpranma olmadı ama hafif turunculuk olmuştu sende açıp üstüne istediğin tonuda boyuyabilirsin.saçının yanmaması içinde siyah yada kızıl koya olmaması gerek bunların üstüne yapılan açıcı yakıyor diye biliyorum amam iyi bir koaför herşeyi çözer benim igoraroyel kırmızı idi saçım belime kadar bunu koaförüm kahverengiye boyayarak kusturdu şu an yoğun röfleli ve hal up uzun.
Çok zaman alabilir .
Önce sarı renge boyayıp bir daha ki ay da soğan kabuğu deneyebilirsin .
Ama bunları cesursan yap saç konusunda .
Ben denemekten korkmam hep kendim boyar denerim .
Sen de bir pişmanlık olacaksa kalkışma direk kuaföre git bence .
Saç rengin koyu kahve ise sarıya dönmez gerçek rengin de koyudur kaşların koyu ise direk sarı olmaz yaniO konuda maaşallahım var oldukça cesurum önce sarıya boyarsam tamamen sarı olmaz herhalde. Çünkü tamamen sarı bir renk alırsa kaşlarımla sırıtır kaşlarım simsiyah çünkü :)
Saç rengin koyu kahve ise sarıya dönmez gerçek rengin de koyudur kaşların koyu ise direk sarı olmaz yani
palettenin papatya sarısı 10-4 ton açıyor tavsiye ederim .
Merhaba arkadaşlar, saçım koyu kumral daha doğrusu boya öyleydi ama bildiğin koyu kahve oldu. Saçımı soğan kabuğu rengi yapmak istiyorum. Kuaförde bir kez açtırdım saçlarım çok yıprandı. Normal boya markalarının saç açıcılarıyla deneyem var mı ve sonuç alan. Bir de koyu tonu açmak için hangi marka açıcı kullanmam daha iyi olur. Saçı soğan kabuğu rengi olan arkadaşlar varsa hangi marka boyayla daha iyi sonuç aldılar bilgilendirirseniz sevinirim.
oyy oyy. saç konusu bdvde.Merhaba arkadaşlar, saçım koyu kumral daha doğrusu boya öyleydi ama bildiğin koyu kahve oldu. Saçımı soğan kabuğu rengi yapmak istiyorum. Kuaförde bir kez açtırdım saçlarım çok yıprandı. Normal boya markalarının saç açıcılarıyla deneyem var mı ve sonuç alan. Bir de koyu tonu açmak için hangi marka açıcı kullanmam daha iyi olur. Saçı soğan kabuğu rengi olan arkadaşlar varsa hangi marka boyayla daha iyi sonuç aldılar bilgilendirirseniz sevinirim.
oyy oyy. saç konusu bdvde.
konu yerine taşınırrrrr.
kızıl varsa altta turuncuya dönüyor ..tecrübeyle sabittir..:)ama işin ehli kuaför ordan sarıya bile döner:)Haklısın bir de turuncu bir renk oluşabiliyormuş sanırım ama ben kuaförde açtırdığımda da turuncu olmuştu kafam sonra boya ile kapattı.
yoksa o boya "beyazları kapatan" diye satılan mı? ben aynı hataya düştüm de.. kahve istersen acaip bir siyahlık oldu..Saçımda siyah ya da kızıllık yok kalestonun koyu kumralına boyamıştım en son ama o da bildiğin koyu kahve oldu. Evde kendim açmak istiyorum turunculuk oluşur mu acaba siyahlık ve kızıllık olmadığı halde ya da oluşursa boyayla kapatabilir miyim? Yaşadığım kötü kuaför deneyimimden sonra korkar oldum. Çünkü bir dönem resmen barbi bebeklerin saçları gibi naylonumsu olmuştu saçlarım.
kızıl varsa altta turuncuya dönüyor ..tecrübeyle sabittir..:)ama işin ehli kuaför ordan sarıya bile döner:)
yoksa o boya "beyazları kapatan" diye satılan mı? ben aynı hataya düştüm de.. kahve istersen acaip bir siyahlık oldu..
kuaföre gidince dedi ki,o beyazları kapatmak için bi madde koyuyorlarmış içne o yüzden çok koyu bir renk alıyormuş..bana bir açıcı sürdü,açıcı da değil aslında bir madde diyelim,saçtaki o siyahlığı aldı kahve rengi kaldı sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?