Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengini açmak istiyorum

ben de aldanmıştım,rica ederim..şimdi hatırladım kuaförüm "renk silici" dedi..yani o siyhalık gitti kutu üstündeki kahve renk kaldı..açmaya gerek kalmıyor yani..kuaföre sorun bence..basit bi işlem..
bu arada keratin de o siyahlığı alıyor saçtan..

Ben annemin saçını sarı ile açık kahve karıştırıp boyuyorum koyuda turuncuda olmuyor ayrıca kahverengilerin hepsi kutunun üstündekinden çok çok koyu oluyor o yüzden kumral tonları ancak istediğiniz renlere ulaştırmaya yardımcı olur lorealin 7 yada 7.1 ine bakın onu röflede benim dip boyam olarak uyguluyorlar çok güzel bir ton oluyor.ayrıca koaförler direk açıcı ve saçın yapısına bakmadan yüğksel volüm uyguluyorlar ayrıca ben hiç saç dibime açıcı sürdürmemiştim komple sarı istedim bir dahada tövbe saçımda sorun olmadı ama resmen derim yara oldu bende boyaların açık renkleriyle açın saçınızı.

Arkadaşlar saçımın rengini değiştirdim. Palette'nin saç açıcısından aldım bir kutu iki kutu da yine aynı markanın 7,7 bakırı (sağon kabuğu) önce açıcıyı sürdüm 20-25 dakika bekledim saçın açılma durumuna göre sonra yıkadım saçımı kuruttum. Ardından boyayı uyguladım saçlarım yıpranır diye çok korktum açıkçası ama hiçbir sorun olmadı saçlarım eskisi gibi, sertleşme ya da naylonumsu bir hal almadı. İstediğim rengi elde ettim harika oldu gören arkadaşlar çok beğendi ve kendim değiştirdim diyince inanmadılar.

Tebrikler. Bende dip boyasına gideceğim arada bakıyorum topiğe, dip boyam bile biri diğerini tam tutmuyor sen komple rengi açıp boyamayı iyi yapmışsın helal :)

canım ben yıllardır sacımı kendım acar canım ne renk isterse ona boyarım ben morfose oriel ve 40 volume luk oksidanla sacımın en koyu yerlerınden başlayarak (genelde uclar ve arkalar)orielı uygularım en son diplere asla turunculuk olmuyor onemlı olan mevcut sac rengı ve bekleme suresı koyu kumral sıyaha yakın oluyor uclardan başlayarak oriel i uygulayın en azından 40 dk bekleyin poset gecirin kafanıza uzerine sogan kabugu rahatlıkla tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…