- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
Ozaman dolunay günlerinde saç kesme falan yapılmalı deilmi?Evet Canım hem geç çıkıyor hem Bebek tüyü gibi cılızlaştı canım ben bikini bölgemi jilet ile kalınlaştırmıştım düşün ağdaya geçtim birde dolunayı takip edince süper oldu sadece batık ve kararma Oldu onlarıda bir çözüm buldum fakat daha faaliyete geçirmedimişten güçten fırsatım olmadım malesef
Canım1-1,5 cm bakım yapılan saçlar en fazla 2 cm oluyormusay inşallah hepimize olsun. ayda en fazla sağlıklı bir saç kaç cm uzar ki acaba?
Evet birde adetli olmayacaksın yada yakın o Zaman saçlarımız küsüyor epilasyonda tam tersi adetli yada adette yakın aldık mı kaptan mağaraOzaman dolunay günlerinde saç kesme falan yapılmalı deilmi?
bir buçuk cm canım en fazla uzar fazlasını bekleme hayal kırıklığı olur.ay inşallah hepimize olsun. ayda en fazla sağlıklı bir saç kaç cm uzar ki acaba?
Evet birde adetli olmayacaksın yada yakın o Zaman saçlarımız küsüyor epilasyonda tam tersi adetli yada adette yakın aldık mı kaptan mağaraAdamı gibi kıllarımız sertleşiyor
Canım bakım ile 2 cm çıkaranlar varmış burada birisi yazmıştı adını hatırlayamadımbir buçuk cm canım en fazla uzar fazlasını bekleme hayal kırıklığı olur.
Canım dışa yaptığımız kadar içeriden de sağlıklı beslenirsek süper olur diye düşünüyorum ben bir yerde okumuştumdax ile 4 'ü gören var normalde 2 cm uzarmış her ay arkadaşımınki dax ile 4cm görmüş. ay kime sorsam müthiş diyor. çok araştırdım buna güvenerek aldım. hayırlısı bakalım...
Saç dolunayda kesilince hızlımı uzar yavaşmı epilasyon gecikiyomuş yaaaaEvet birde adetli olmayacaksın yada yakın o Zaman saçlarımız küsüyor epilasyonda tam tersi adetli yada adette yakın aldık mı kaptan mağaraAdamı gibi kıllarımız sertleşiyor
Bakımla çıkabilir evet bakımın fayda edişine bağlı ama 2 cm ye çıkmassa,1,5 cm uzamasıda normal kabul edilir.her ay bakım fayda ederse her ay 2 cm uzar.Canım bakım ile 2 cm çıkaranlar varmış burada birisi yazmıştı adını hatırlayamadım
Sen Aslan'da olunca çok daha faydasını görürsün saç uzatma bakımının ben buraya yazarım bakım günü diye sende bakabilirsin topiğeSaç dolunayda kesilince hızlımı uzar yavaşmı epilasyon gecikiyomuş yaaaa
ben bunun için bir sürü kan tahlili yaptırdım herşey normal görünüyordu ama içten beslenmek çok önemli çok haklısın bir çok yerde okudum bunun için takviye kullananlar var. ben biraz pimpirikliyim sağlık konusunda çok güvenemiyorum birde gebelik planlarım olduğu için uzağım şimdilik buna.dediğin gibi sağlıklı beslenerekte halledebiliriz.Canım dışa yaptığımız kadar içeriden de sağlıklı beslenirsek süper olur diye düşünüyorum ben bir yerde okumuştum
Evet katılıyorum sabah ilk işim saçlarımı ölçmek 1 ay sonra tekrar ölçücem bakalımBakımla çıkabilir evet bakımın fayda edişine bağlı ama 2 cm ye çıkmassa,1,5 cm uzamasıda normal kabul edilir.her ay bakım fayda ederse her ay 2 cm uzar.
Tarağın resmini attım boynuzlu seninki ondanmı???Sonrada beni gelip kurşunlama bak ona göre adetin bitince 4 gün sonra epilasyon tarihi yakınsa alabilirsin zaten @ay_perisi topiğün başında açıklıyor oku
Evet Canım kesinlikle hayırlısı ile alırsın bebişiniz kucağınızaben bunun için bir sürü kan tahlili yaptırdım herşey normal görünüyordu ama içten beslenmek çok önemli çok haklısın bir çok yerde okudum bunun için takviye kullananlar var. ben biraz pimpirikliyim sağlık konusunda çok güvenemiyorum birde gebelik planlarım olduğu için uzağım şimdilik buna.dediğin gibi sağlıklı beslenerekte halledebiliriz.
Boynuzdan yapılma sma ucunda boynuz yok öyle onlar gösterme amaçlı koymuşlarTarağın resmini attım boynuzlu seninki ondanmı???
Çıt çıt kullan,enazından uzun saçlı görünce kendini,mutlu olursun,saçında rahat rahat uzar.kafana takarsan uzamaz canım,bide saçına masaj yap devamlıEvet katılıyorum sabah ilk işim saçlarımı ölçmek 1 ay sonra tekrar ölçücem bakalımrüyalarıma giriyor şimdi bile rüyamdan uyandım elimde telefon sac uzatma kürlerini okuyorum bu saatte sabah iş var ne edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?