Saç Uzatma Yöntemleri SAÇIMIZI ÖLÇELİM HERKEZ TOPLANSIN....

Ozaman dolunay günlerinde saç kesme falan yapılmalı deilmi?

dax ile 4 'ü gören var normalde 2 cm uzarmış her ay arkadaşımınki dax ile 4cm görmüş. ay kime sorsam müthiş diyor. çok araştırdım buna güvenerek aldım. hayırlısı bakalım...

dax ile 4 'ü gören var normalde 2 cm uzarmış her ay arkadaşımınki dax ile 4cm görmüş. ay kime sorsam müthiş diyor. çok araştırdım buna güvenerek aldım. hayırlısı bakalım...
Canım dışa yaptığımız kadar içeriden de sağlıklı beslenirsek süper olur diye düşünüyorum ben bir yerde okumuştum

Evet birde adetli olmayacaksın yada yakın o Zaman saçlarımız küsüyor epilasyonda tam tersi adetli yada adette yakın aldık mı kaptan mağara Adamı gibi kıllarımız sertleşiyor
Saç dolunayda kesilince hızlımı uzar yavaşmı epilasyon gecikiyomuş yaaaa

Canım bakım ile 2 cm çıkaranlar varmış burada birisi yazmıştı adını hatırlayamadım
Bakımla çıkabilir evet bakımın fayda edişine bağlı ama 2 cm ye çıkmassa,1,5 cm uzamasıda normal kabul edilir.her ay bakım fayda ederse her ay 2 cm uzar.

Canım dışa yaptığımız kadar içeriden de sağlıklı beslenirsek süper olur diye düşünüyorum ben bir yerde okumuştum
ben bunun için bir sürü kan tahlili yaptırdım herşey normal görünüyordu ama içten beslenmek çok önemli çok haklısın bir çok yerde okudum bunun için takviye kullananlar var. ben biraz pimpirikliyim sağlık konusunda çok güvenemiyorum birde gebelik planlarım olduğu için uzağım şimdilik buna.dediğin gibi sağlıklı beslenerekte halledebiliriz.

Bakımla çıkabilir evet bakımın fayda edişine bağlı ama 2 cm ye çıkmassa,1,5 cm uzamasıda normal kabul edilir.her ay bakım fayda ederse her ay 2 cm uzar.
Evet katılıyorum sabah ilk işim saçlarımı ölçmek 1 ay sonra tekrar ölçücem bakalım rüyalarıma giriyor şimdi bile rüyamdan uyandım elimde telefon sac uzatma kürlerini okuyorum bu saatte sabah iş var ne edicem

Evet Canım kesinlikle hayırlısı ile alırsın bebişiniz kucağınıza

Çıt çıt kullan,enazından uzun saçlı görünce kendini,mutlu olursun,saçında rahat rahat uzar.kafana takarsan uzamaz canım,bide saçına masaj yap devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…