Saç Uzatma Yöntemleri SAÇIMIZI ÖLÇELİM HERKEZ TOPLANSIN....

Şu bakım yağlarını bitireyim saçlarım nefes alsın sonra bakarım hangisi aklıma yatarsa onu yapar geçerim

Evet benimde gür ve kalın saçlarım vardı en son agustos ayında röfle yaptırırken kadın saçlarıma ne kadar uzun ve gür kalın telli demişti bende maşallah demesini istemişti çok gönülsüzdü sonra olan oldu saçlarıma yazık oldu katılıyorum en güzeli doğal saçlarımız gerisi boş benim Kaş'larım bile simsiyah düşün beyaz tenliyim Kaş'larımı bile boyatıyorum salak gibi cesaretimede pes bir blog buldum umarım yasak değildir kınamia diye kadın kına ile boyamış saçlarını bir görsen boyada bile o ışıltı yok

Saçını boyamak okadar zarar vermiyor. ama açıcı çok zarar veriyor saçı yakıyor çünki renk açılırken

Kızlar hadi ben dax rüyamda gördüm uyandım sizler benim gibisiniz gece kuşları rüyama girdi ya akşam iş çıkışı watsondan dax ve Hindistan cevizi yağı ve hardal yağı almayı planlıyorum
Bulabilirsen,aci hardal yagi al canim ben hardal kuru yapiyorumya bence cok etkili

Bulabilirsen,aci hardal yagi al canim ben hardal kuru yapiyorumya bence cok etkili
İşte senin yazdıklarını okudum ya bende ondan birde kına ile çok etkili oluyormuş bugün watsonsa bakmayı düşünüyorum umarım bulurum olmazsa internetten alırım Hindistan cevizi ile birlikte ev aktar gibi oldu ya

Oyoy hindistan cevizi sac bakiminda olmazsa olmazim zaten bi uzasin iki haftada bir dip uc hindistan cevizi yağını surerin

Oyoy hindistan cevizi sac bakiminda olmazsa olmazim zaten bi uzasin iki haftada bir dip uc hindistan cevizi yağını surerin
Yarasın şifa olsun En iyisi hangisi Canım mecitefendinin ki gördüm küçücük şişe pahalı geldi birde blog sahipleri organik diye bir markayı çok övmüşler kararsız kaldım orta boy kavanoz 50 TL

Yarasın şifa olsun En iyisi hangisi Canım mecitefendinin ki gördüm küçücük şişe pahalı geldi birde blog sahipleri organik diye bir markayı çok övmüşler kararsız kaldım orta boy kavanoz 50 TL
Biliyorum canim bloggerlerin dediği lifeco bende ondan kullaniyorum ama az kaldi mecitefendi alcam bu ay ayni kalitede diyorlar bu arad ikiside 320 ml

Kızlarr merhabalarr ben şimdi turplu su yaptım bekliyorum yalnız degisiklik yaptım zeytinyagi ve yumurta sarisi haricinde bepanten , evin ve bemiks ampulde koydum Umarim daha faydali olurr siz neler yapiyosunuz kizlarr anlatin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…