- 16 Şubat 2009
- 34.851
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
Şu bakım yağlarını bitireyim saçlarım nefes alsın sonra bakarım hangisi aklıma yatarsa onu yapar geçerimHerşeyin doğalı iyi canım,boyalı saça olmuyormuş tutmuyor denemiştim,doğal saçıma dönünce bende saç uçlarıma ombre gibi kendi rengimde düşünüyorum saçı onarıyor çünkü,birçok bakım ürününün içinde kına var.
Evet benimde gür ve kalın saçlarım vardı en son agustos ayında röfle yaptırırken kadın saçlarıma ne kadar uzun ve gür kalın telli demişti bende maşallah demesini istemişti çok gönülsüzdü sonra olan oldu saçlarıma yazık oldu katılıyorum en güzeli doğal saçlarımız gerisi boş benim Kaş'larım bile simsiyah düşün beyaz tenliyim Kaş'larımı bile boyatıyorum salak gibi cesaretimede pes bir blog buldum umarım yasak değildir kınamia diye kadın kına ile boyamış saçlarını bir görsen boyada bile o ışıltı yokaçıcı saçı inceltiyor canım saç tellerim okadar inceldiki tavuk tüğüne benziyor.en iyisi kendi saçımızdan başkası yalanmış bunu anladım,fön maşadan,düzleştiriciden vaz geçemem ama boya asla artık yapmak istemiyorum
Saçını boyamak okadar zarar vermiyor. ama açıcı çok zarar veriyor saçı yakıyor çünki renk açılırkenEvet benimde gür ve kalın saçlarım vardı en son agustos ayında röfle yaptırırken kadın saçlarıma ne kadar uzun ve gür kalın telli demişti bende maşallah demesini istemişti çok gönülsüzdü sonra olan oldu saçlarıma yazık oldu katılıyorum en güzeli doğal saçlarımız gerisi boş benim Kaş'larım bile simsiyah düşün beyaz tenliyim Kaş'larımı bile boyatıyorum salak gibi cesaretimede pes bir blog buldum umarım yasak değildir kınamia diye kadın kına ile boyamış saçlarını bir görsen boyada bile o ışıltı yok
Evet aynen öyle açıcı mahvetti beni şu zeytinyağlı bakımlar bitsinde kına yada boya hangisi aklıma yatarsaSaçını boyamak okadar zarar vermiyor. ama açıcı çok zarar veriyor saçı yakıyor çünki renk açılırken
Bulabilirsen,aci hardal yagi al canim ben hardal kuru yapiyorumya bence cok etkiliKızlar hadi ben dax rüyamda gördüm uyandım sizler benim gibisiniz gece kuşlarırüyama girdi ya akşam iş çıkışı watsondan dax ve Hindistan cevizi yağı ve hardal yağı almayı planlıyorum
İşte senin yazdıklarını okudum ya bende ondan birde kına ile çok etkili oluyormuş bugün watsonsa bakmayı düşünüyorum umarım bulurum olmazsa internetten alırım Hindistan cevizi ile birlikte ev aktar gibi oldu yaBulabilirsen,aci hardal yagi al canim ben hardal kuru yapiyorumya bence cok etkili
Oyoy hindistan cevizi sac bakiminda olmazsa olmazim zaten bi uzasin iki haftada bir dip uc hindistan cevizi yağını surerinİşte senin yazdıklarını okudum ya bende ondan birde kına ile çok etkili oluyormuş bugün watsonsa bakmayı düşünüyorum umarım bulurum olmazsa internetten alırım Hindistan cevizi ile birlikte ev aktar gibi oldu ya
Yarasın şifa olsunOyoy hindistan cevizi sac bakiminda olmazsa olmazim zaten bi uzasin iki haftada bir dip uc hindistan cevizi yağını surerin
Biliyorum canim bloggerlerin dediği lifeco bende ondan kullaniyorum ama az kaldi mecitefendi alcam bu ay ayni kalitede diyorlar bu arad ikiside 320 mlYarasın şifa olsunEn iyisi hangisi Canım mecitefendinin ki gördüm küçücük şişe pahalı geldi birde blog sahipleri organik diye bir markayı çok övmüşler kararsız kaldım orta boy kavanoz 50 TL
Evet lifeco sanırım ben karıştırdım Mecit efendinin gördüğüm küçük dü Canım bir bakayımBiliyorum canim bloggerlerin dediği lifeco bende ondan kullaniyorum ama az kaldi mecitefendi alcam bu ay ayni kalitede diyorlar bu arad ikiside 320 ml
Keşke kati olanini alsaydin canim kati daha makbul sac bakimindaHindistan cevizi esansiyel olanını bende aldım canım daha kullanmadım,inşallah işe yarar.markası bu watsons dan aldımEki Görüntüle 1815431
Katıda hangi marka CanımKeşke kati olanini alsaydin canim kati daha makbul sac bakiminda
Canim katiyi sadece aktarlarda bulabiliriz degil mi ?Keşke kati olanini alsaydin canim kati daha makbul sac bakiminda
Aktarlarda internetten falan bulabilirsinizCanim katiyi sadece aktarlarda bulabiliriz degil mi ?
Simdilik lifeco kullaniyorum az kaldi bitince mecitefendi alicamKatıda hangi marka Canım
Lifeco sadece nette satılıyor galiba aktarlarda Mecitefendinin var sagol CanımSimdilik lifeco kullaniyorum az kaldi bitince mecitefendi alicam
Lifeco sadece nette satılıyor galiba aktarlarda Mecitefendinin var sagol CanımSimdilik lifeco kullaniyorum az kaldi bitince mecitefendi alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?