Saç Uzatma Yöntemleri SAÇIMIZI ÖLÇELİM HERKEZ TOPLANSIN....

Çıt çıt kullan,enazından uzun saçlı görünce kendini,mutlu olursun,saçında rahat rahat uzar.kafana takarsan uzamaz canım,bide saçına masaj yap devamlı
Sorma masaj yapıyorum devamlı birde tarak ile devamlı deli gibi tarıyorum birde ortadan tren gecicek gibi ayırıyorum çıkan saç tellerini göreyim diye Allah'dan su ile ıslatmıyorum çıt çıt düşündüm de kullananlar tararken zorlanıp kendi saçlarını yolmuşlar o yüzden vazgeçtim ondan

Çok güzelmiş tabi bu taraklar daha iyi canım pilastiklerden internettenmi aldın?
Hayır Canım ben denizlide oturuyorum burada Acıpayam Yatağan var boynuzdan tarak ve bıçak sapı yapıyorlar eşimle bıçak almaya gitmiştik oradan eşim ısrarla alalım dedi çünkü saçlarımı banyodan hep o topladın benim ağlamam çok üzüldü ben isteksiz aldım Allah'da var ya ama şükür dökülmem hem tarak hem sıgır iliği sayesinde durdu birde ben tangle teezere o kadar para verdim bugün eşim geliyor 1 ay sonra bakalım saçlarımı uzamış görecekmi saçlarımı kulak memesinin üstünde kestirdim düşün

Çıt çıtı takmadan önce tarayıp şekil verip öyle kullanmak lazım canım,ben belime kadar uzun sarı kullanıyorum canım resimdekinin aynısı gayet rahat oluyo takmadan önce şekil veriyorum,taktıktan sonra asla tarama saçını yonar.hele at kuyruk süper oluyo tavsiye ederim çok doğal duruyo

Benim saçlarım kökten döküldü kendi kendine banyoda saçlarımı yıkamaya korkuyordum elime saçıma atayım 20 tane birden geliyordu düşün saçlarım aralandı çok sık dip boya ve röfle yüzünden önümüzdeki ay kına yakıcam artık boyadan uzak durmak istiyorum kendi saçlarım siyah ve beyazlarım var malesef

Kendin takabilirim mi Canım nerden aldın internetten mi burada kuaför malzemisi satan yerlerden bir bakayım yanlız benim saçlarım siyah ve beyaz saçlarım var kestirdim uçlarda sarı röfle kalmıştı şubatta boyadım malesef çikolata kahveye yanlız bakım yağları boyayı akıttı malesef

takviyeden kastım bitkisel ilaçlar vs bir sürü şey var
kına yakma ya pişman olursan. bunu deneyip çok pişman olan var. eşimin babannesi hala dert yanar kına yaktım saçlarım gitti diye.gelmiş 90 yaşına saç diyince hep kınadan şikayetçi bana her seferinde sakın kına yakma sacına diyor.

İnşallah uzar canım kısa saç hızlı uzuyor.yeni kestirdiysen 1 senede belinde olur o saç, benim kuaför saçımı omuzlarımda kısacık kesmişti belime gelmişti 1 senede çünkü kırıkları temizlenmiş saç fişek gibi uzuyor.

evet kısa saçın çabuk uzadığını duydum. bakalım 1 ay sonra kaç cm olucak mutlaka yaz

Eşim çok ısrar ediyor ya kına yada mavi siyah diye bende boya yerine kınayı tercih ettim kafam karıştı hoş boyayıda aldım zaten palette siyah mavi kınada var evde ama şuan bakım yaptığım için sürmüyorum gecen ay ki boyamı akıttı bakım yağları

İnternettede var. takı satılan yerlerdede oluyor. canım daha uygununu bulabilirsin ayrıca

Ay inşallah Canım ağzından bal damlıyor hepimizin uğraşları cabaları boşa çıkmasın

kınayı yakarsan eğer saç uzadıkça ne olucak gene yakmak zorunda kalıcaksın bu hep böyle sürücek gidicek kına üstüne boya tutmuyor çünkü. sonra zamanla saç derin kınaya alışıcak yakmadığında kaşınıp durucak belkide.boşver kınayı ya hazır bakım demişken boya gitsin bende boyuyorum artık o kadar kimyasalda olsun zaten bak bir sürü bakım yapıyoruz. boyayı akıtmıycak bakım kürleride vardır mutlaka.

Canım saçını mavi siyah yapıcaksan iyi karar ver.açma işlemi yapma asla, başka renge dönmek için saçını, tamamen kaybede bilirsin

Dediğin doğru haklısın şuan dökülen saçlarım geri çıksın boyarım zaten boyayı akıtan zeytinyağı mış şuan zeytinyağlı sarımsaklı kürü yapıyorum o bitince boyarım artık bakalım

Canım saçını mavi siyah yapıcaksan iyi karar ver.açma işlemi yapma asla, başka renge dönmek için saçını, tamamen kaybede bilirsin
Zaten artık oriel ve açma işlemi istemiyorum çünkü saçlarım simsiyah tatlım ya eşimde hiç istemedi bende sarıyı nedense sevmedi tekrar sarıya boyatırsam çok kızar zaten

Herşeyin doğalı iyi canım,boyalı saça olmuyormuş tutmuyor denemiştim,doğal saçıma dönünce bende saç uçlarıma ombre gibi kendi rengimde düşünüyorum saçı onarıyor çünkü,birçok bakım ürününün içinde kına var.

Zaten artık oriel ve açma işlemi istemiyorum çünkü saçlarım simsiyah tatlım ya eşimde hiç istemedi bende sarıyı nedense sevmedi tekrar sarıya boyatırsam çok kızar zaten
açıcı saçı inceltiyor canım saç tellerim okadar inceldiki tavuk tüğüne benziyor.en iyisi kendi saçımızdan başkası yalanmış bunu anladım,fön maşadan,düzleştiriciden vaz geçemem ama boya asla artık yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…