- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.188
- 333
- 40
- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
mesela patlıcan moruna ustuste 5 kez falan boyasam 20 gun ara ıle tutar mı?Kestane ya da koyu kestaneye 10-12 gün arayla üç kez boyayacaksın. Renk degistirmeyeceksin bundan sonra o orealli kısım saçından gidene kadar.
mesela patlıcan moruna ustuste 5 kez falan boyasam 20 gun ara ıle tutar mı?
Çok tesekkur ederım canım. 3.0 ıle boyatacagm koyu kestane oluyor sanırım bu durumda.O tip renkler orelasiz sactan bile akar. sanmıyorum tutacağını.
Çok tesekkur ederım canım. 3.0 ıle boyatacagm koyu kestane oluyor sanırım bu durumda.
cunku acılmıs sac alttaki napsan alttan cıkıo bnm de yapmıslardı tamamen uzayıp gidene kadar o acılan saç hep kustu alttanarkadaşlar benım saçım sıyahtı.ben de bıtter çıkolataya boyamak ıstedım yazın.Kuafor orielle ıyıce açtı.sonra da kahveye boyadı açık kahveye.Sonra o saçta aktı.patlıcan mor a boyattım 4 kez tutmadı aktı,sonra çıkolata kahveye boyadım o da aktı,sonra koyu renge boyadım o da aktı.yanı kısaca neye boyasam akıyor saçım.
suan boyle ıgrenc bır bakır.arkadaşlar ne yapmam lazım akmaması ıcın boyadıgım saç rengının sabıtlenmesı için.
Aynen delı gibi kusuyor.bır yıkamada gıdıyorcunku acılmıs sac alttaki napsan alttan cıkıo bnm de yapmıslardı tamamen uzayıp gidene kadar o acılan saç hep kustu alttan
evet sıyah bıle akar da sıyah ıstemyorum:) donmek çok zor ıste sımdıkı gibi.koyu kestane deyecegım arkadasın dedıgı gibiAçıldığı için boyayı tutmaz akar.
Benimde olmuştu düz siyaha boyamıştım açılıp koyu kahvede kalmıştı.
aynen bır dahakıne 3 numara yapıcam ayda bır boyayıp sağlıklı olana kadar boyle devam edıcemE kizilli renklere boyuyosun ondan cok akiyor. Patlican moru da kizil cikolata kahve de. Kizil boya cabuk akar altta da orielli sac oldugu icin kabak gibi turuncu oluyor. Kahve tonu yogun renklere boyaman kurtarici olur, 3 yazmissin, 3 numara isini gorecektir. Ayda bir falan boyarsin boya oturana kadar
4 te olamadı canım3.0 ya da 4.0 ile boya 2 hafta arayla, ancak bunlar kapatır
Kına yak oh mis :)arkadaşlar benım saçım sıyahtı.ben de bıtter çıkolataya boyamak ıstedım yazın.Kuafor orielle ıyıce açtı.sonra da kahveye boyadı açık kahveye.Sonra o saçta aktı.patlıcan mor a boyattım 4 kez tutmadı aktı,sonra çıkolata kahveye boyadım o da aktı,sonra koyu renge boyadım o da aktı.yanı kısaca neye boyasam akıyor saçım.
suan boyle ıgrenc bır bakır.arkadaşlar ne yapmam lazım akmaması ıcın boyadıgım saç rengının sabıtlenmesı için.
Boya ustune tutar mı?Kına yak oh mis :)
Üstelik Felaket güçlendiriyor saçı
Evet en mantıklı koyu kahve yapıp her ay kestırmek 1cm.pısmanım daha orıel aslaGeçen yıl sarı sevdasına tutulup saçlarımı mahvettim bende. Aklım başıma geldi ama şimdide üstüne ne boyasam alttaki iğrenç sarı ortaya çıkıyor yinede. Tek çaresi uzamasını beklemek. Benim altlarda 10 cm kadar orielli saç kaldı. Kestiriyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?