Saç Rengi ve Saç Boyama SACIMLA BASIM BELADA

Misir_Prensesi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.461
1.188
333
40
arkadaşlar benım saçım sıyahtı.ben de bıtter çıkolataya boyamak ıstedım yazın.Kuafor orielle ıyıce açtı.sonra da kahveye boyadı açık kahveye.Sonra o saçta aktı.patlıcan mor a boyattım 4 kez tutmadı aktı,sonra çıkolata kahveye boyadım o da aktı,sonra koyu renge boyadım o da aktı.yanı kısaca neye boyasam akıyor saçım.
suan boyle ıgrenc bır bakır.arkadaşlar ne yapmam lazım akmaması ıcın boyadıgım saç rengının sabıtlenmesı için.

cunku acılmıs sac alttaki napsan alttan cıkıo bnm de yapmıslardı tamamen uzayıp gidene kadar o acılan saç hep kustu alttan

Açıldığı için boyayı tutmaz akar.
Benimde olmuştu düz siyaha boyamıştım açılıp koyu kahvede kalmıştı.

E kizilli renklere boyuyosun ondan cok akiyor. Patlican moru da kizil cikolata kahve de. Kizil boya cabuk akar altta da orielli sac oldugu icin kabak gibi turuncu oluyor. Kahve tonu yogun renklere boyaman kurtarici olur, 3 yazmissin, 3 numara isini gorecektir. Ayda bir falan boyarsin boya oturana kadar

aynen bır dahakıne 3 numara yapıcam ayda bır boyayıp sağlıklı olana kadar boyle devam edıcem en son expresso rengıne boyadım yanı 4.0 a ama o da aktı bakır oldu. 3ten baska olmayacak sanırım

Kına yak oh mis :)
Üstelik Felaket güçlendiriyor saçı

Geçen yıl sarı sevdasına tutulup saçlarımı mahvettim bende. Aklım başıma geldi ama şimdide üstüne ne boyasam alttaki iğrenç sarı ortaya çıkıyor yinede. Tek çaresi uzamasını beklemek. Benim altlarda 10 cm kadar orielli saç kaldı. Kestiriyorum hep.

Evet en mantıklı koyu kahve yapıp her ay kestırmek 1cm.pısmanım daha orıel asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…