• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçın yapısı birkaç yılda değişir mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Maalesef aynen bol bol bakim yapıcaz artık Kıyamam kesmeye
İşten bir arkadaşım da nem terapili şampuanlardan kullanıyo hemen çıkınca da maskeliyormuş hatta saçımda tutuyorum uzun süre diyor. O baya çözmüş havasızlık problemini siz de bi bakın isterseniz :)

İşten bir arkadaşım da nem terapili şampuanlardan kullanıyo hemen çıkınca da maskeliyormuş hatta saçımda tutuyorum uzun süre diyor. O baya çözmüş havasızlık problemini siz de bi bakın isterseniz :)
Ben genelde evden cikmiyorum biraz asosyalim o yüzden evde saçımi hep açık havasızlık problemi çok yaşamıyorum

Üniversiteyi farklı bir şehirde okudum. Giderken yumuşacık hafif dalgalı saclarım vardı. Havasından mı suyundan mı saclarım demir gibi oldu orda .

Evet canım oyle birsey var gercekten
Benim kizkardesimin saclari mesela sapsarıydı
Bebekken alman yabanci falan zannediyorlardi onu
Sonra ortaokula gecti yine sarıydı suanda daha koyulasti kumrala döndü dipleri kumral ama o rengi 100 kuafore gitsem yapamaz heralde bana :D
Uclari sadece sarario güneşte yazin
Benimde saclarim yılan gibiydi
Boyle parmağını buklelerin icine sok dalga dalga ve rengi de muhtesemdi
Ben saclarimi 11 senedir boyatiyorum 7 senedir de acms boyana yaptiriyorum platin sarısı ve keratin yaptiriyorum düz
Galiba benim sacimda değişti
Kendi ana saçımı kaybetmis olabilirim
Test edip yazcam sana dustan çıkınca kurutmicam bakim dalgalar duruyor mu:D

Saçları boyalı olan arkadaslar zeytinyağı kullanmasinlar sac bakımında.
Zeytinyağı boyalı saca nötr etkisi yapar ve kurutur .
Ama boya olmayan dogal saçı besler.
Bunuda herkes bilmez
Boyalı olan ozellikle acilma gibi islemlere maruz kalan saçlara sahip olanlar,argan yağı kullansınlar uçlara ve mutlaka sac kremi kullansinlar duşta .
Saclarinizi sürekli taramayın yipranmis sacları olanlar, dustan çıkınca tarayin,kopmasini engellersiniz, kuru saçı taramayın.

sanırım öyle 26 olacağım ve saçım iğrenç bir hal aldı ne kadar özenirsem o kadar batıyor. artık tek yol kısa kestirmek kalıyor. hayatta sevmezdim kısa kestirmeyi ama ne yaptıklarım işe yarıyor ne düzgün uzuyor ve dökülmesi duruyor. benimde bu ara taktığım ve canımın sıkıldığı tek konu..

Yorumların hepsini okumadım da, Kuaför kızı olarak şunu söyleyebilirim; saç (kökleri) her 5 yılda bir yenileniyor.

Mesela saçlar düz iken dalgalı olabiliyor, kumral iken sarışın olabiliyor ya da tam tersi, veyahut en basitinden epilasyon yapılıyor tamamen bitiyor, daha doğrusu bittiğini sanıyorsunuz, hoooop 5 yıl sonra yine aynı sorun :)

Yorumların hepsini okumadım da, Kuaför kızı olarak şunu söyleyebilirim; saç (kökleri) her 5 yılda bir yenileniyor.

Mesela saçlar düz iken dalgalı olabiliyor, kumral iken sarışın olabiliyor ya da tam tersi, veyahut en basitinden epilasyon yapılıyor tamamen bitiyor, daha doğrusu bittiğini sanıyorsunuz, hoooop 5 yıl sonra yine aynı sorun :)
5 yıl sonrayı bekleyelim arttık napalım başka bir çare kalmadııı :)))

Askere kadar dalgali saçlı babam askerden sonra bonus kafa olmuş.
Çok ciddiyim, kız kardesleri falan perma yaptırdığını düşünmüş hatta.
Hala da kivircik

Son düzenleme:
sanırım öyle 26 olacağım ve saçım iğrenç bir hal aldı ne kadar özenirsem o kadar batıyor. artık tek yol kısa kestirmek kalıyor. hayatta sevmezdim kısa kestirmeyi ama ne yaptıklarım işe yarıyor ne düzgün uzuyor ve dökülmesi duruyor. benimde bu ara taktığım ve canımın sıkıldığı tek konu..
Ben kulak altı kestirdim onda bile düzgün uzamadı :( yoluk yoluk sinirim çok bozuluyor..

Saçları boyalı olan arkadaslar zeytinyağı kullanmasinlar sac bakımında.
Zeytinyağı boyalı saca nötr etkisi yapar ve kurutur .
Ama boya olmayan dogal saçı besler.
Bunuda herkes bilmez
Boyalı olan ozellikle acilma gibi islemlere maruz kalan saçlara sahip olanlar,argan yağı kullansınlar uçlara ve mutlaka sac kremi kullansinlar duşta .
Saclarinizi sürekli taramayın yipranmis sacları olanlar, dustan çıkınca tarayin,kopmasini engellersiniz, kuru saçı taramayın.
Çok teşekkürler ☺️:)

Askere kadar dalgali saçlı babam askerden sonra bonus kafa olmuş.
Çok ciddiyim, kız kardesleri falan permanganat yaptırdığını düşünmüş hatta.
Hala da kivircik
Aa çok şaşırdım erkeklerde duymamıştım hiç. Herhakde herkeste oln bir şeymiş ben de kendi hatalarıma bağlıyordum hep. Ne çok yaşayan insan varmış

ben kivircik sacli dogmusum ve 5 yasina kadar saclarim bukle bukleymis. sonra pirasi gibi oldur ve 12 yasimda yine bukle bukle. simdi 32 yasima giricem ve saclarim kivircik/dalgali arasi birsey.
doktorum bana hormonlardan demisti.

Sonra ortaokula gecti yine sarıydı suanda daha koyulasti kumrala döndü dipleri kumral ama o rengi 100 kuafore gitsem yapamaz heralde bana :KK70:
Ben saclarimi 11 senedir boyatiyorum 7 senedir de acms boyana yaptiriyorum platin sarısı ve keratin yaptiriyorum düz
Test edip yazcam sana dustan çıkınca kurutmicam bakim dalgalar duruyor mu:KK70:
O seç rengine aşığım asla kimse yapamazzz çok haklısınız

Ilkokulun ortalarına kadar pırasa gibi dümdüz olan saçlarım, nasil olduysa kıvır kıvır oldu sonradan.. şimdilerde de dalgalı desem değil, kıvırıp desem değil.. şekilsiz birşey.. Cok çektim saçlarımdan. Doğru düzgün sekle girmez.. temiz tutuyorum, bir bağlayıp işe gidiyorum ben de artik.. usandım uğraşmaktan.. çocuktan sonra zaten vaktim de olmuyor pek uğraşmak için.. Yani değişiyor saçın yapısı, mümkün..

Lüle lüle olan saçlarım
Üç yıldır dagalı
Belimin altındaydı saçlarım
Sanki beş altı ay önce kendi kendine kuaföre gitmiş kestirmiş gibi,göğüs hizamda

Neredeyse belime gelen bebeksi buklelerim var maşallah bi korkmadım değil şu an:))

ben 2-3 aylığına ülke değiştirdim, saçımın rengi açıldı :)
döndüğümde eş dost, ana baba sevgili herkes saçımı boyatıp boyatmadığımı sordu.
oluyor böyle şeyler :) sudan mıdır havadan mıdır bilmem

Sonra ortaokula gecti yine sarıydı suanda daha koyulasti kumrala döndü dipleri kumral ama o rengi 100 kuafore gitsem yapamaz heralde bana :KK70:
Test edip yazcam sana dustan çıkınca kurutmicam bakim dalgalar duruyor mu:KK70:
keratin olarak ne kullanıyorlar bakım için olan mı düzleştirme yapandan mı .düzleştirmeyi bir kere yaptım ama sadece 20 gün etkisi sürdü işlem de çok zordu gözlerim yandı o kokudan kımyasaldan

Back
X