- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşten bir arkadaşım da nem terapili şampuanlardan kullanıyo hemen çıkınca da maskeliyormuş hatta saçımda tutuyorum uzun süre diyor. O baya çözmüş havasızlık problemini siz de bi bakın isterseniz :)Maalesef aynen bol bol bakim yapıcaz artık Kıyamam kesmeye
Ben genelde evden cikmiyorum biraz asosyalim o yüzden evde saçımi hep açık havasızlık problemi çok yaşamıyorumİşten bir arkadaşım da nem terapili şampuanlardan kullanıyo hemen çıkınca da maskeliyormuş hatta saçımda tutuyorum uzun süre diyor. O baya çözmüş havasızlık problemini siz de bi bakın isterseniz :)
5 yıl sonrayı bekleyelim arttık napalım başka bir çare kalmadııı :)))Yorumların hepsini okumadım da, Kuaför kızı olarak şunu söyleyebilirim; saç (kökleri) her 5 yılda bir yenileniyor.
Mesela saçlar düz iken dalgalı olabiliyor, kumral iken sarışın olabiliyor ya da tam tersi, veyahut en basitinden epilasyon yapılıyor tamamen bitiyor, daha doğrusu bittiğini sanıyorsunuz, hoooop 5 yıl sonra yine aynı sorun :)
Ben kulak altı kestirdim onda bile düzgün uzamadısanırım öyle 26 olacağım ve saçım iğrenç bir hal aldı ne kadar özenirsem o kadar batıyor. artık tek yol kısa kestirmek kalıyor. hayatta sevmezdim kısa kestirmeyi ama ne yaptıklarım işe yarıyor ne düzgün uzuyor ve dökülmesi duruyor. benimde bu ara taktığım ve canımın sıkıldığı tek konu..
Çok teşekkürlerSaçları boyalı olan arkadaslar zeytinyağı kullanmasinlar sac bakımında.
Zeytinyağı boyalı saca nötr etkisi yapar ve kurutur .
Ama boya olmayan dogal saçı besler.
Bunuda herkes bilmez
Boyalı olan ozellikle acilma gibi islemlere maruz kalan saçlara sahip olanlar,argan yağı kullansınlar uçlara ve mutlaka sac kremi kullansinlar duşta .
Saclarinizi sürekli taramayın yipranmis sacları olanlar, dustan çıkınca tarayin,kopmasini engellersiniz, kuru saçı taramayın.
Aa çok şaşırdım erkeklerde duymamıştım hiç. Herhakde herkeste oln bir şeymiş ben de kendi hatalarıma bağlıyordum hep. Ne çok yaşayan insan varmışAskere kadar dalgali saçlı babam askerden sonra bonus kafa olmuş.
Çok ciddiyim, kız kardesleri falan permanganat yaptırdığını düşünmüş hatta.
Hala da kivircik
O seç rengine aşığım asla kimse yapamazzz çok haklısınızEvet canım oyle birsey var gercekten
Benim kizkardesimin saclari mesela sapsarıydı
Bebekken alman yabanci falan zannediyorlardi onu
Sonra ortaokula gecti yine sarıydı suanda daha koyulasti kumrala döndü dipleri kumral ama o rengi 100 kuafore gitsem yapamaz heralde bana
Uclari sadece sarario güneşte yazin
Benimde saclarim yılan gibiydi
Boyle parmağını buklelerin icine sok dalga dalga ve rengi de muhtesemdi
Ben saclarimi 11 senedir boyatiyorum 7 senedir de acms boyana yaptiriyorum platin sarısı ve keratin yaptiriyorum düz
Galiba benim sacimda değişti
Kendi ana saçımı kaybetmis olabilirim
Test edip yazcam sana dustan çıkınca kurutmicam bakim dalgalar duruyor mu![]()
keratin olarak ne kullanıyorlar bakım için olan mı düzleştirme yapandan mı .düzleştirmeyi bir kere yaptım ama sadece 20 gün etkisi sürdü işlem de çok zordu gözlerim yandı o kokudan kımyasaldanEvet canım oyle birsey var gercekten
Benim kizkardesimin saclari mesela sapsarıydı
Bebekken alman yabanci falan zannediyorlardi onu
Sonra ortaokula gecti yine sarıydı suanda daha koyulasti kumrala döndü dipleri kumral ama o rengi 100 kuafore gitsem yapamaz heralde bana
Uclari sadece sarario güneşte yazin
Benimde saclarim yılan gibiydi
Boyle parmağını buklelerin icine sok dalga dalga ve rengi de muhtesemdi
Ben saclarimi 11 senedir boyatiyorum 7 senedir de acms boyana yaptiriyorum platin sarısı ve keratin yaptiriyorum düz
Galiba benim sacimda değişti
Kendi ana saçımı kaybetmis olabilirim
Test edip yazcam sana dustan çıkınca kurutmicam bakim dalgalar duruyor mu![]()