kızlar bilmiyorum farkettiniz mi ama saçlaraa bakım yağları sürdükten sonra tarayınca tomar tomar saç dökülüyor. diyelim ki saçlarımızı bu bakım yağları çok uzatıyor ve parlatıyor. peki ya dökülen ve seyrelen saçlar?
vazgeçin şu uzun saç sevdanızdan. şimdi kendinize gelin gidin kuaföre ve saçınızdaki kırıkları kestirin. saçlarınızı yıpratacak boyalar yapmayın. saçlarınızda beyaz yoksa vee boyalıysa gidin bikereden eski saç renginize yakın bi renge boyayın ve sonra bırakın saçlarınz eski rengine dönsün.
belki söylediklerim saçma geliyordur ya da umursamıyosrsunuzdur ama unutmayın saçınıza yaptıklarınızı kendinize yapıyorsunuz bana değil. şuana kadar çok şey denemiş biri olarak ben sadece gözlemlerimi belirttim.
Karar Sizin Kızlar. Öpüyorum Hepinizii...
sağol tatlım..
ben artık saçlarımı kendi haline bıraktım..
bitkisel şampuan kullanıyorum ve kendi rengine dönecekler sanırım 1 boyamadan sonra..
dediklerinde haklısın..çok bakım saçı yorar..herşeyin kararında ve normal olması gerekir..
uzun ve sağlıklı saçlarla kalın
aynen canım :) bitkisel şampuan saça gerekli bakımı yapar zaten. saça 1 den fazla ürün kullanınca saç afallıyor ve dahada beter oluyor. sadece 1 ürün kullanılmalı. o da iyi araştırılmalı.
sen hangi şampuanı kullanıyorsun? yararlarını gördünmü? kaç liraya aldın?
canım ben mecitefendi ısırganlı şampuan kullanıyorum..
400 ml 9,5 tl..
çok güzel,kreme bile gerek kalmıyor..mevsim geçişlerinde de bioblas normal saçlar için kullanıyorum,onu da bim'den 6,95 tl ye alıyorum..memnunum ikisinden de..
artık bakım yapmıyorum..
ben surekli yagli bakim yapiyorum ama benim o kadar dokulmuyor saçlarim ustelik kendini toparliyo her seferinde benim ananem hala saçlarini boyatir ama hala çok gur ve çok çabuk uzuyo gençliginde surekli yagli bakim ve bi sabun bi de sampuanla yikamasi sayesinde hep ama her yontemde herkese yaramiyor bi sey belirleyip onu yapmak gerek sadece bence...
yararlarını gördünmü? saçı beslemek yada yumuşatmak gibi :) saçının önceki haliyle şampuan kullandıktan sonraki haaliyle fark varmı :)
Ben sarımsaklı şampuanı kullanmadan önce badem yağıyla bakım yapıyordum saçlarıma yıkarken ayrı dökülüyordu tararken ayrı dökülüyordu kuruttuktan sonra da ayrı dökülüyordu o bakımı yaptığıma da pişman oluyordum haliyle.senin ne güzel dökülmüyormuş canım maşallah
benim de döküyor canım..
ben artık vazgeçtim hepsinden..
kızlar saçınızaa çok bakım yapmak istiyorsanızz bitkisel şampuan kullanmanız yeterli.
evet cnm benim dokulmuyor valla zaten saçlarim belime geldi :) ama ben iki yildir kesintisiz yag kullaniyorum saçlarima ve hep ayni karisimla ayni sekilde bakim yapiyorum bir de mumkun oldugunca bitkisel yag kullaniyorum
evet cnm benim dokulmuyor valla zaten saçlarim belime geldi :) ama ben iki yildir kesintisiz yag kullaniyorum saçlarima ve hep ayni karisimla ayni sekilde bakim yapiyorum bir de mumkun oldugunca bitkisel yag kullaniyorum
kızlar saçınızaa çok bakım yapmak istiyorsanızz bitkisel şampuan kullanmanız yeterli.
aa neden vazgeçtin canım ben seni pek bir hırslı görüyordum
bende merak ettim canim, hangi yaglari kullaniyosun ?
ben zeytin yagi, bebe yagi ve hint yagi kullaniyorum.. yakinda basladim, ins. bende faydasini gorurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?