Saç Rengi ve Saç Boyama saçınızı boyarken beslemek isteyenler...

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kızlar en son boyamı yaparken oksidasyon kreminin içine boyayı sıkacağıma yanlışlıkla boyaların içinden çıkan bakım kremleri var ya onu sıkmışım. sonra farkettim ve boyayı da sıktım. karıştırdım. battı balık yan gider dedim... daha önce röfleli olan ve devamlı kabaran, kabarmasın tiftik tiftik durmasın diye jöleler, 7/24ler sürdüğüm saçlarım inanılmaz derecede güzelleşti. saçıma hiçbirşey sürmememe rağmen saçlarımın dalgaları çok güzel ve belirgin oldu. bakım kremlerine bağımlı yaşayan ben şimdi şampuan ve saç kreminden başka şey kullanmıyorum. saçlarımı daha çok sevmeye başladım. deneyin derim bişii kaybetmezsiniz. ben inanılmaz sonuçlar aldım çünkü.... bu arada kullandıım boyanın markası lorealdi...

ciddimisin arkadasım
bnm de saçlarım dalgalı ve kabarık
bende yapimm yaa her boyamada katarım valla eğer gerçekten sonuç böyle ise :))
opuyorumnanaktan

wallaha bende bööle oldu canım bi dene umarım sen de memnun kalırsın.

boyayı bozmaz bence çok mantıklı yumuşatır saçı..

yani nasıl olsa bekliyoruz boya tutsun diye bir yandan da beslenmiş olur dimi.keşke 1 hafta önce boyarken yapsaydım

bence bozar çünkü zeytinyağı asidik sonuçta. içinde yağ asitleri var. ben geçen boyamdan 1 gün sonra z.yağı,badem yağı ve bıldırcın yumurtasını karıştırıp saç maskesi yaptım. 30 dk sonra da yıkadım. ve saçımdaki bütün boyayı akıttı malesef. normalde çok güzel bakım yapıyor ama hemen boya sonrası olduğundan sanırım boyamadan önceki rengine döndü resmen..

Bazı kuafÖrlerınde saÇ boyasının ıÇıne zeytın yaĞı koyduklarını duydum.saÇı beslesnın dıye.

peki canım saçı önce boyasak hemen üstüne o kremi sürsek sonra yıkasak nası olur Çünkü boyayla karışmazsa daha ii tutar gibime gelio Hani üstüne sürersek daha ii gibi Ne dersinhihoyyyt

bu soru benim de aklıma takıldı. ekimi bekliyorum ekimde saçımı yine boyucam bu sefer de içine z.yağı koyucam bakalım nolucak. ben sizin için denicem. sonuçlarını yazarım:)

[COLOR=red]kıslar yanlız saçı yağlı olanlar uygulamasın saç diplerine de değdiği için saçı biraz yağlandırıyor. benim saçlarım dipten uca kupkuru olduğu için bende mükemmel sonuçlar yarattı.... ama yağlı saçlılar için kabus olabilir diye düşünüyorum[/COLOR]

kızlar saçımda barcelino yağ var üzerine boyasam boya tutar mı ?

Back
X