demir eksikliği için ilaç kullanıyorum zaten..bana bi şampuan yada sprey verip göndermesini istemiyorum açıkçası..
saç dökülmesi sorunu yaşayanlara başka hangi tedaviler uygulanır bilmiyorum yinede gidicem ama
Tiroitlerinize baktırdınız mı peki eğer baktırmadıysanız baktırın tiroit rahatsızlığıda aşırı derecede saç döker.Ben de tiroit hastasıyım sık ve gür saçlarım vardı kuaför bile kesemezdi zorlanırdı ama şimdi zayıf,ince telli cılız pırasa sapı gibi bir saçım var.:)
Kazıtmayı sakın denemeyin
Benim saçlarım inanılmaz dökülüyordu sinirden hep kestirdim kestirdim hiç düzelmedi
En son gittim tiroitlerim çalışmıyormuş demir depolarım boşmuş
1 yılı geçti ilaçlara başlayalı çok çok iyi saçlarım
Kesinlikle kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim eger herşey yolundaysa dıştan saçınıza müdahale edin ,
benimde demir depolarımın boş olduğunu söyledi ama sadece ferro sanol denilen hapı verdi..
peki merak ettiğim sizde 1 yılın sonunda eskiye dönüpp yeniden saçlarmı çıktı yoksa sadece dökülmesimi durdu..
slm canım, benim de saçlarım seyrek, ince telli. son 3 yıldır daha da azaldı. şakaklarım özellikle ince ve kısa kısa tüyler var resmen. sarımsak denedim ezip sürdüm bir haftadan fazla gün aşırı ya da hergün. kokusundan ve saç derimi yara yapmasından başka bi etkisi olmadı. jilet olayını da şakaklarıma denedim. bana mısın demedikızlar başlıktanda anlaşılacağı gibi saçlarım dökülüyor fazlasıyla..özellikle üniversite 2-3 sınıfta çok çok fazla döküldü ve ben bunu o zamanlar önemsemedim..derslerin stresi,o..bu..şu derken doktora bile gitmedim.eskiden saçlarım çok çok gür ve kalın telliydi,en büyük topuz tokaları bile tutmazken şimdiki hali en ince lastikle bile bağlanamaz nerdeyse...
abartısız yarısından çoğu 2 yıl içinde döküldü.bende demir eksikliğide var..kan değerlerim düşük.24 yaşındayım bu arada son iki yılda oldu yani..
Sizlere sorum bu forumdan araştırdığım doğal yöntemleri denemeyi düşünüyorum..sarımsakyağı susam yağı zeytinyağı maya maskeleri tahta tarakla kullanmak,dermaroller aklınıza ne gelirse kendime uygun gördüklerimi uzun süreli denemeyi düşünüyorum.
doktora gidenler minoxil diye şampuan yada sprey kullanıyor sanırım.ve onu kullanınca ömür boyu kullanmak zorunda kalıyormuşsun başlangıçtada saçları döküyormuş sonra yeniden çıkarıyormuş..Benim zaten önlerden biraz daha dökülse kel olurum heralde..
Saçlarıma bu doğal yöntemleri yaparken makinayla sıfıra vurmak yerine jiletle kendim yapsam olurmu?bu şekilde saçlar daha sert ve sağlıklı çıkarmı kızlar deneyenleriiniz varsa lütfen yardım edin...saç derisine daha iyi nüfuz edebilmesi için birazda...
1 yıla kadarda sanırım uzar saçlarım..normaldede erken uzuyor sağlıksız olmasına rağmen..
slm canım, benim de saçlarım seyrek, ince telli. son 3 yıldır daha da azaldı. şakaklarım özellikle ince ve kısa kısa tüyler var resmen. sarımsak denedim ezip sürdüm bir haftadan fazla gün aşırı ya da hergün. kokusundan ve saç derimi yara yapmasından başka bi etkisi olmadı. jilet olayını da şakaklarıma denedim. bana mısın demedio yüzden jilet işini boşver, boşuna saçlarını kesme.
cnm ben ilkokul 2 deyken babam berbere saçımı kazıtmaya götürdü ama adam bu yöntem bebekken işe yarar boşuna kazımayalım dedi kazıtmadık. sende 24 yaşındaymışsın bilmiyorum faydası olur mu? inşallah olur. bende bebişimin saçı zayıf ve az olursa kazıtacağım. benim saçlar da az ve cansız bir işe yaramıyor.
sarımsak da kokusu aylarca gitmiyor :44: ben ocak gibi yapmıştım hala saçımı yıkayınca ya da fön çektirirken hafif hafif gelir kokusuevet canım jilet işinden vazgeçtim gibi ama bazıları bende işe yaradı deyince aklım karıştı..:44:
benimde demir depolarımın boş olduğunu söyledi ama sadece ferro sanol denilen hapı verdi..
peki merak ettiğim sizde 1 yılın sonunda eskiye dönüpp yeniden saçlarmı çıktı yoksa sadece dökülmesimi durdu..
kızlar başlıktanda anlaşılacağı gibi saçlarım dökülüyor fazlasıyla..özellikle üniversite 2-3 sınıfta çok çok fazla döküldü ve ben bunu o zamanlar önemsemedim..derslerin stresi,o..bu..şu derken doktora bile gitmedim.eskiden saçlarım çok çok gür ve kalın telliydi,en büyük topuz tokaları bile tutmazken şimdiki hali en ince lastikle bile bağlanamaz nerdeyse...
abartısız yarısından çoğu 2 yıl içinde döküldü.bende demir eksikliğide var..kan değerlerim düşük.24 yaşındayım bu arada son iki yılda oldu yani..
Sizlere sorum bu forumdan araştırdığım doğal yöntemleri denemeyi düşünüyorum..sarımsakyağı susam yağı zeytinyağı maya maskeleri tahta tarakla kullanmak,dermaroller aklınıza ne gelirse kendime uygun gördüklerimi uzun süreli denemeyi düşünüyorum.
doktora gidenler minoxil diye şampuan yada sprey kullanıyor sanırım.ve onu kullanınca ömür boyu kullanmak zorunda kalıyormuşsun başlangıçtada saçları döküyormuş sonra yeniden çıkarıyormuş..Benim zaten önlerden biraz daha dökülse kel olurum heralde..
Saçlarıma bu doğal yöntemleri yaparken makinayla sıfıra vurmak yerine jiletle kendim yapsam olurmu?bu şekilde saçlar daha sert ve sağlıklı çıkarmı kızlar deneyenleriiniz varsa lütfen yardım edin...saç derisine daha iyi nüfuz edebilmesi için birazda...
1 yıla kadarda sanırım uzar saçlarım..normaldede erken uzuyor sağlıksız olmasına rağmen..
Konu sahibi şuan saçlarınız nasıl bir kazıttınız mıkızlar başlıktanda anlaşılacağı gibi saçlarım dökülüyor fazlasıyla..özellikle üniversite 2-3 sınıfta çok çok fazla döküldü ve ben bunu o zamanlar önemsemedim..derslerin stresi,o..bu..şu derken doktora bile gitmedim.eskiden saçlarım çok çok gür ve kalın telliydi,en büyük topuz tokaları bile tutmazken şimdiki hali en ince lastikle bile bağlanamaz nerdeyse...
Canım bu hafta 3. Doktoruma gideceğim bakalım daha önceki tahlillerde hiçbirşey çıkmadıKazıma ya ne gerek var. eczaneden iyi bir şampuan al. İçine at doğum kontrol hapını toz halinde. Ellerine geçir eldiveni vucuda gelmeyecek şekilde yıka saçları. Demir eksikliğini de dengelersen fışkırır saçın
Bak sen benim dediğimi bir uygula pişman olmazsın. Arkadaşım bunu eldivensiz uyguladı parmaklarının üstündeki tüyler bi coştuCanım bu hafta 3. Doktoruma gideceğim bakalım daha önceki tahlillerde hiçbirşey çıkmadıdün kestirdim küt şeklinde ama elime geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?