Saç Kesim Şekilleri Saçları jiletle kazımak...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Saç ve kaşın yapısı vücut kılları gibi değildir
Kardeşim aynı sorundan muzdaripti
Doktora gittik, ilaç verdi, kan takviyesi yaptılar
Ayrıca badem yağı ve bepanthene ampul kullandı bir süre
Doktora kazıtmayı sorduk
Saç ve kaş kadınlarda kazıtılmaz, küsme diye bir şey var dedi
Yani daha da seyrelebilir, böyle yöntemleri uygulamayın dedi
Saçlarını kısa kestirsin ve verdiğim ilaçları uygulasın dedi
Bir sene de toparladı saçları
Şimdi platin sarı boyuyor ve bayağı da gür
Kazıma konusunu bir de annemde yaşadık
Kemoterapi sonrası çok döküldüğü için kazıttık
Yeni çıkan saçlar resmen kıvırcığa yakın ve saç kalitesi çok kötüydü, biz tedavisinden sandık ama doktoru keşke kazıtmasaydınız, eskisinin aynı çıkardı demişti
Benim ailemde gördüklerim bunlar, kazıtma riskli bir durum

Tiroitlerinize baktırdınız mı peki eğer baktırmadıysanız baktırın tiroit rahatsızlığıda aşırı derecede saç döker.Ben de tiroit hastasıyım sık ve gür saçlarım vardı kuaför bile kesemezdi zorlanırdı ama şimdi zayıf,ince telli cılız pırasa sapı gibi bir saçım var.:)

hayır tiroite baktırmadım..final sınavları bitsin ilk iş doktora gidicem mutlaka..

Saclarim oyle belime kadar degildi ama gogusumden 2-3 parmak asaga dusuyordu..
Bir anda omzuma kadar kestirdim cunku dokulmesinden skilmistim..
2-3 parmak uzadi yine kestirdim..
Anneme kestirtiyorum sekil veya kat fln yaptirdigim yok tek kat olmak uzere dumduz kestirtiyorum annem yapiyor saolsun :))
Kuaforede para veremem simdi bunun icin annem dururken

Tek sefer kestirip bakim yapa yapa tekrar uzaticam diye dusunmustum ama baktim toparlamiyo....
İkinciyi anneme kestirdim ve bir muddet bir kac ayda bir tekrarlayip en az 1 bucuk sene bu uzunlukta birakip bakim yapmayi dusunuyorum..

Artik toparladi toparladi toparlamadi tekrar uzaticam mezuniyetim yaklasmis olucak isteme nisan dugun felan sac lazim yani :))))

Kazıtmayı sakın denemeyin
Benim saçlarım inanılmaz dökülüyordu sinirden hep kestirdim kestirdim hiç düzelmedi
En son gittim tiroitlerim çalışmıyormuş demir depolarım boşmuş
1 yılı geçti ilaçlara başlayalı çok çok iyi saçlarım
Kesinlikle kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim eger herşey yolundaysa dıştan saçınıza müdahale edin ,

benimde demir depolarımın boş olduğunu söyledi ama sadece ferro sanol denilen hapı verdi..
peki merak ettiğim sizde 1 yılın sonunda eskiye dönüpp yeniden saçlarmı çıktı yoksa sadece dökülmesimi durdu..

Benim de tiroitten ötürü dökülüyordu yukarıda yazmıştım tiroit ilacı kullanıyorum yıllardır dökülmesi azaldı ama eski gür saçlarım yok dökülen yerlerden çıktı ama zayıf ve ince hala.

slm canım, benim de saçlarım seyrek, ince telli. son 3 yıldır daha da azaldı. şakaklarım özellikle ince ve kısa kısa tüyler var resmen. sarımsak denedim ezip sürdüm bir haftadan fazla gün aşırı ya da hergün. kokusundan ve saç derimi yara yapmasından başka bi etkisi olmadı. jilet olayını da şakaklarıma denedim. bana mısın demedi o yüzden jilet işini boşver, boşuna saçlarını kesme.

evet canım jilet işinden vazgeçtim gibi ama bazıları bende işe yaradı deyince aklım karıştı..:44:

cnm ben ilkokul 2 deyken babam berbere saçımı kazıtmaya götürdü ama adam bu yöntem bebekken işe yarar boşuna kazımayalım dedi kazıtmadık. sende 24 yaşındaymışsın bilmiyorum faydası olur mu? inşallah olur. bende bebişimin saçı zayıf ve az olursa kazıtacağım. benim saçlar da az ve cansız bir işe yaramıyor.

Bebekken de pek işe yarayacağını zannetmiyorum erkek kardeşim küçükken annem saçlarını kazıtmıştı berbere zayıf, cansız ve ince telli diye hiçbir faydası olmadı hala zayıf,cansız ve ince telli.

evet canım jilet işinden vazgeçtim gibi ama bazıları bende işe yaradı deyince aklım karıştı..:44:
sarımsak da kokusu aylarca gitmiyor :44: ben ocak gibi yapmıştım hala saçımı yıkayınca ya da fön çektirirken hafif hafif gelir kokusu ilk zamanlardan bahsetmiyorum bile. dışarda yağmurda kalsan bi damla su değse ya da terlesen felaket kokuyor utanç verici :44: jileti dene istersen, benim kafamı kısacık saçla durma kısmı karıştırmıştı :) onu göze aldıysan dene aklında kalmasın

Kisa surede bu kadar gur sacin kusa donmesi normal degil. Belli ki vucut dengesi bozulmus, doktora gidin mutlaka. Tiroid bozukluklari cikabiliyor altindan.

kusura bakmayın yeni gördüm bende o ilactan içtim 6 kutu sanırım
Dökülmesi zaten durdu
Toparlandı da önlerim çok kötü kısa kısa elektirklenmiş gibiydi şimdi öyle değil normal eskisi gibi

Sacini sakin kazma!!
Hic fayda etmez! Cokcok cahil bir dusunce!! Simdiye kadar butun saclari dokulen insanlar saclarini kazitsaydi, kel insan kalmazdi!!

Ben 3 yildir kulaniyorum minoxidili, hic sacimi dokmedi! Korkun olmazsin hic..
Baska seyler deniyebilirsin ama kazma sacini :))

Yıllardır saç dökülmesi sorunuma çözüm bulmaya çalışıyorum sonuç hayal kırıklığı. Saçlarımı 3 kez kazıttım. İlk çıkışta mükemmel görünüyor eski saçlarınıza kavuştuğunuzu düşünüp mutlu oluyorsunuz omuz hizasına gelince cansızlaşmaya ve hızla dökülmeye başlıyor. Sizin anlıcağınız saçlarınız uzadığında başladığınız noktadasınız. Ayrıca psikolojik boyutu kaldırılamıyacak kadar kötü. Kısa modern bir şekilde kestirin ve güzelce tedavinizi uygulayın. Bitkisel yöntemlerden ve şampuandan uzak durun lütfen. Dökülme nedeniniz konusunda farklı doktorlardan görüş alın olmadı endokrin bölümüne gidin.Umarım eski saçlarınıza en kısa zamanda kavuşursunuz.

Son düzenleme:
Konu sahibi şuan saçlarınız nasıl bir kazıttınız mı

Kazıma ya ne gerek var. eczaneden iyi bir şampuan al. İçine at doğum kontrol hapını toz halinde. Ellerine geçir eldiveni vucuda gelmeyecek şekilde yıka saçları. Demir eksikliğini de dengelersen fışkırır saçın

Canım bu hafta 3. Doktoruma gideceğim bakalım daha önceki tahlillerde hiçbirşey çıkmadı dün kestirdim küt şeklinde ama elime geliyorlar

Canım bu hafta 3. Doktoruma gideceğim bakalım daha önceki tahlillerde hiçbirşey çıkmadı dün kestirdim küt şeklinde ama elime geliyorlar
Bak sen benim dediğimi bir uygula pişman olmazsın. Arkadaşım bunu eldivensiz uyguladı parmaklarının üstündeki tüyler bi coştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…