Saç Kesim Şekilleri Saçları jiletle kazımak...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Konu sahibi şuan saçlarınız nasıl bir kazıttınız mı
evet şubat ayında saçlarımı kendim sıfıra vurdum..Eskiden upuzun olan saçlarımın o hali korkunçtu tabii psikolojik olarak zor bi süreç..İlk kazıttığım dönemde 2-3 ay kendimce bakımlar yapacaktım ama düzenli yapmadım malesef..Şimdi 10. ay saçlarım kısa küt gibi duruyor..Extra hiç bi bakım yapmadığım için seyreklik aynı durumda kaldı..yaptığım tek şey dökülme karşıtı şampuanlar kullanmaktı..İlk aylar ciddi tedaviler uygularım diyorsanız işe yarayabilir..ama bende pek bi fark olmadı.

Cevap için teşekkür ederim rabbim şifa versin çok sağolun

Canım bu hafta 3. Doktoruma gideceğim bakalım daha önceki tahlillerde hiçbirşey çıkmadı dün kestirdim küt şeklinde ama elime geliyorlar
Hangi bölüme gittin hangi tahlillere bakıldı.

cildiye gittim canım tiroidlerime ,çinko b vitaminlerime ,Demir ama birşey çıkmadı yanlız yüzümde egzama vardı saçımda da çıktı yarın başka bir doktora çıkacağım acayip stres oldum

cildiye gittim canım tiroidlerime ,çinko b vitaminlerime ,Demir ama birşey çıkmadı yanlız yüzümde egzama vardı saçımda da çıktı yarın başka bir doktora çıkacağım acayip stres oldum

saclarin daha guclu cikmasi icin yeni doğduğunda ya da bebekken kazitmalsri gerekiyor. simdi kazitsaniz hic bir anlami yok bana guvenin. bunu herkes soyluyor zaten. bosuna kıyarsanız saclariniza

Dahiliyeye git canım detaylı tahlil iste.

saclarin daha guclu cikmasi icin yeni doğduğunda ya da bebekken kazitmalsri gerekiyor. simdi kazitsaniz hic bir anlami yok bana guvenin. bunu herkes soyluyor zaten. bosuna kıyarsanız saclariniza
öylede oldu malesef..etkili bi sonucunu göremedim ama ilk sıfıra vurduğum aylar bakımları ihmal ettim..Tam o aylarda prp gibi tedaviler uygulansa belki farklı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…