Saç Uzatma Yöntemleri Saçları kestirmeden kırıkları almak!! (resimli)

ezzoo

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
475
2
621
37
Diğer
slm kızlar,,bunu bana bi kuaför söylemişti..zor bi yöntem olduğu için hiç bi kuaför yapmaz ama kendiniz yapabilirsiniz die..resimde gösterdiğim şekilde tuttuğunuzda kırıklar çıkacaktır zaten..annemin saçlarında maşallah hiç kırık yok kaydirigubbakcemile3 çıkan kırıkları da makasla kırt kırt..geçen gün yaptım tüm saçıma..yine kalıo ama azaldı biraz umarım işinize yarar

bnce ypma cnm fark etmiosun ama boyundan çok kısalıo saç bide devamlı yaptığın için bende denemişdimde yakın arkadaşım saçlarını ndn kesr-trdn demişdi...

cnm sen çok almışsın galiba..benm de bi değişim oldu ama bakım gbi oldu..o uçlardaki tiftik görünümü gitti yani..nasıl kısalttın anlamadım sen??uzun uzun mu kesmiştin..yoksa kırık olmayanları da mı aldın..yada kırığın çok fazlaydı..bilmiyorm tatlım ya,,ben memnun kalınca yazdım paylaşmak için,,yine arkadaşlar senn dediklerini de göze alsınlar tabii ki .

cnm bazı kuförlerde de böyle alıyorlar adı da yüzeysel kırık alma..arkdasım aldırmıstı gercekten güzel bir yöntem..

ben bunu böyle değilde ince bir tutam saçı büküp sonra dışa doğru çıkan saçları kesiyosun bu şekilde biliyodum.ama saçı katlı kesim olanlar dikkkat etsin.çok fazla saç dışa doğru baş gösterip çıkabiliyo.

ewet cnm aynı işlemi bugün ben yaptım çok ii yaptım yani kuaföre kırıkları al deyince yarısı gidio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…