Saç Uzatma Yöntemleri Saçları kestirmeden kırıkları almak!! (resimli)

Bende yapıyodum önceden böyle kırıkları azalıyodu ama yine hepsi gitmiyo ve kısalıyo.

Arada bi böyle kırıklarımı aldığım oluyodu sonra bırakıverdim kendi haline tekrardan başlasammı?

bende duydum bunu kullandığın makasta çok önemliymiş çünkü bazı makaslarla kesince sanki kestiğin yerden saç kırılmış yada yanmış gibi sarı duruyo.sanki almamış gibi

bunun işe yaraması için saçların bi izada kesilmiş olması lazım katlı olmaması lasım işte ozamn güzle olurr..saçlrım düz kesimli iken tutam tutam alırdım ama dönderirdim ozman çıkardı kırıklarıı..şimdi katlı oldugu için imkansız yapabilmem:)

arkadaşlar bazen bende böle alıyorum=) bide ben döndürüp alıyorum. sıkı sıkı döndürürseniz katlar pek çıkmaz. çıksada farkedersiniz kat mı kırıkmı diye. ben bide uçları cansızlaşanlarıda alıyorum. bunu ilk yaptığımda çok uzamıştı. kulağımn 2-3 cm altındaki katlar omuzuma gelmişti. ama sonra durdu omuzumun biraz altında katlar. bakalım devam etcekmi=)

nayırrr ben çok yapıyordum bu kırık saçları tek tek kesme işini, saçlarımda kat olmamasına rağmen dipleri çok, uçları seyrek kaldı. malesef bu dengesizliği bozmak için uçlarından 4 parmak filan kestirmem gerekiyor. o son 4 parmak varla yok arası, çok çirkin duruyor. hele ördüğüm zaman dip kısım kalınken uç kısmı üç tel kalıyor. hiç hoş olmuyor tevsiye etmiyorum kesinlikle ı-ıh. :44:

Paylaşım için sağol canım. . .

evet evet ben de oyle yaparin hep. acayip de ise yariyor. hatta bende sigara gibi aliskanlik yapti . oyle makasi aliyorum elime basliyorum kiriklari kesmeye. acayyyyyyip eglenceli. hep sac kesmek istemisimdir ama kimse bana saclarini emenet etmiyoooo bende kiriklarla oynuyorum oyle. of of of ben var ya sac utusuyle saclarimin canina okuyorum. bir gun kel kalicam aaaaa

evet arkadaşlar bende bu yöntemi uyguluyorum işe yarıo ama uğrasmak gerek genelde uçlarından aldırmak daha sağlıklı:106:

Bende bu yöntemle saçlarımdaki kırıkları kendim alıyorum.
Tabi zamanımı alıyor, ama kırıklarımıda baya bi temizliyor..

uçları incelir bu sefer de aama öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…