Saç Kesim Şekilleri Saçlari Ütülemek Hakkinda Genel Bilgi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende bikaç aydır ütülüyorum. geçen sene 15 günde bir renk değiştirdiğim için çok yıprandı saçım ona rağmn ütülemenin hiç bi zararını görmedim. kuaförüme söylediğimde de çok zararlı ütüleme tarzı bişey demedi. herkes senin gibi olursa biz battık dedi sadece sırnaşık şey ama eskiden saçlarıma jöle sürüp iki mıncıklayınca baya kıvırcık olurdu artık olmuyo :D gerçi çok da üzülmüyorum bu duruma daha doğal dalgalarım oldu :dance:

bu arada kuaförün kullandığı düzleştirici cidden mükemmel. dalga falan yapamıyorum ben kendiminkiyle. ( babyliss ) 200 dereceye kadar çıkıyo falan dedi lazerli bişimiş sanırım fisfisfis

ßen ütü yapıorum asjıq uçları kırılıo0o ama ayda bir kırıkları aldırırsanıss bişe olmass.. Saç düzleştiriciler ßerbatt düseltmiooo normal saçıda bosuo0oo

Aman deyim yapmayın yaptırmayın..! lisede bende yapardım hatta orta 2'den itibaren 4 yıl falan yaptım Allahtan kafamda bi delikten 3 tane falan tel geliyo da saçlarım dökülmedi... ama aşağı tutamlarım yanmıştı deli oldum kazıdım :S manyakça biliyorum ama uzadığında bile düzelmemişti o yanık yıpranmış hali bende çıldırdım bi gün kazıdım... daha iyi çıktı ama 2 yıl saçımı toplayamadım hiç... düzleştirici de aynı ama iyonizer falan olunca biraz daha az yıpratıyo. Şimdi arada düzleştiriyorum ya da maşalıyorum uzatmaya çalışıyorum. maşam bybliss düzleştiricim de remington ikisi de güzel ama ne kadar iyi olsa yine yıpratıyor...

Back
X