Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarıım :( Lütfen YARDIM!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Lolita98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
3
0
1
Selam arkadaşlar. Saçlarım dalgalı ve sekle girmiyor. Her gün düzleştiriyordum. Birkaç aydır farkına vardım ki saçlarım çok yıpranmış. Çok fazla kırık var. Ayrıca aşırı dökülüyor, evin her yerinde saçımı görmekten bıktım artık. Şampuan ve saç bakım önerilerinizi bekliyorum. Yardım lütfennnnn :110:

Bende ayni dertten muzdaribim kendi sacimi ortalıkta görmekten biktim

işlem gören her saç yıpranır ve dökülür. benim de saçım dalgalı denemediğim şey kalmadı ama nafile.hepimizin geçmeyen derdi bu olsa gerek :KK51:

düzleştiriciler sacları cok fazla yıpratıyor aynı şey benimde başıma gelmişti :KK43:badem yagı ve cörekotuyla bakım yaptım ve 4 uygulamadan sonra saclarım eskisinden bile daha güzel oldu :KK73:şimdi lavanta kürünü uyguluyorum ve sonuç muhteşem tavsiye ederim

Herhangi bir bakım uyguladın mı hiç ?
Selam canim , benim de saclarim senin gibi dalgali ve sekle girmiyor cok iyi anliyorum seni , bende surekli masa yapardim sacimi cunku dalgali olmasina ragmen daginik ve porsuk duruyor bakimsiz tuy gibi gozukuyor , yanik yanik kokuyordu kafam hep , ama uzun suredir biraktim masa duzlestirici vs. Daha fazla yanmasin diye hicbir sekle sokmadan sadece toplayip geziyordum , hep bakim uygulamak isterim saclarima ama cok usendigim icin hic yapmadim simdiye kadar , ama uzun zamandir duzenli olarak uyguladigim ve cook memnun oldugum birsey var ki o da bebe yagi :) hem cildim hem saclarim cok kurudur benim o yuzden hep vucuduma hem de banyodan sonra islak saclarima surerim bebe yagi ve yumusacik bakimli oluyor saclarim , bebe yagini surup taradiktan sonra dokulen saclardan sonra gun icinde ve obur banyo gunume kadar hicdokulmuyor sacim , biraz kuruyunca nemliyken oruyorum sacimi sabah kalkinca harika oluyor , o bakimsiz saclarim parlak ve su dalgasi gibi , hem de misler gibi kokuyor , hepinize tavsiye ederim :)

Yok canim yaglanmiyor , bir yemek kasigi kadar yeterli , yani goz karari bir yemek kasigi yagi butun saca yediriyorum , sac derisine surmuyorum sadece , butun saclarima surup yedirip tariyorum

düzleştiriciler sacları cok fazla yıpratıyor aynı şey benimde başıma gelmişti :KK43:badem yagı ve cörekotuyla bakım yaptım ve 4 uygulamadan sonra saclarım eskisinden bile daha güzel oldu :KK73:şimdi lavanta kürünü uyguluyorum ve sonuç muhteşem tavsiye ederim
merhaba badem yağı ve çörekotunu nerden aldnız? ve ne kadar zamanda bi yaptınız nasıl uyguladınız anlatırsanız çok sevinirim hepimizin sağlıklı saçları olsun inşallah :D

merhaba badem yağı ve çörekotunu nerden aldnız? ve ne kadar zamanda bi yaptınız nasıl uyguladınız anlatırsanız çok sevinirim hepimizin sağlıklı saçları olsun inşallah :D
her türlü aktarlarda var zaten canım özellikle çörekotu çok iyi geliyor ben saçlarıma uyguladıktan sonra kaşlarımada kullandım bir ayda kaşlarımda
Mesajını şimdi okudum geç cevaplandırdıgım için üzgünüm canım:KK42:her türlü aktarda var ikiside ilk önce saclarını bi güzel yıkıyosun nemini aldıktan sonra sürüp iki saat tabi en az bekletiyosun düzenli haftada iki defa yaptım ben ve saclarım ipek gibi ve pırıl pırıl oldu kolay gelsin:KK9:

Selam arkadaşlar. Saçlarım dalgalı ve sekle girmiyor. Her gün düzleştiriyordum. Birkaç aydır farkına vardım ki saçlarım çok yıpranmış. Çok fazla kırık var. Ayrıca aşırı dökülüyor, evin her yerinde saçımı görmekten bıktım artık. Şampuan ve saç bakım önerilerinizi bekliyorum. Yardım lütfennnnn :110:

ben once uclarından aldırarak kesim onerıyorum. ve sacına düzleştirici temas ettirme artık. cunku ısı zayıflatıp kırıp dokuıyo sacı hep. henım sacımı gurlestırmek ıcın kullandıgım taktık. sampuanımın içine çam terabentin eklemekdi aylarca duzenlı kullanırsan sacında gurleşme oldugunu goreceksın. bakım oalrak da evde bı kavanozun ıcıne yarıya kadar hakiki zeytın yagı koyuyorum ıcıne 10 diş sarmısagı soyum ortadan ıkıye bolup yagın ıcıne atıp bı hafta bekletıyorum ve bı hafta sonra o yagı sacıma surup 4 ila 6 saat sacımda tutuyorum yıne çam terabentinli şampuanımla yıkıyorum güçlendirdigni hissediyorum sacımı bu karışımın.

ben once uclarından aldırarak kesim onerıyorum. ve sacına düzleştirici temas ettirme artık. cunku ısı zayıflatıp kırıp dokuıyo sacı hep. henım sacımı gurlestırmek ıcın kullandıgım taktık. sampuanımın içine çam terabentin eklemekdi aylarca duzenlı kullanırsan sacında gurleşme oldugunu goreceksın. bakım oalrak da evde bı kavanozun ıcıne yarıya kadar hakiki zeytın yagı koyuyorum ıcıne 10 diş sarmısagı soyum ortadan ıkıye bolup yagın ıcıne atıp bı hafta bekletıyorum ve bı hafta sonra o yagı sacıma surup 4 ila 6 saat sacımda tutuyorum yıne çam terabentinli şampuanımla yıkıyorum güçlendirdigni hissediyorum sacımı bu karışımın.
yazdıklarınızı okudum peki sarmısak kokmuyormu bide merak ettim saclarınızda uzama oldumu yumuşaklık vs gibi

aynı sorun bende de var önceden saçlarım çok uzun ve dalgalıydı sonra saç tellerim çok ince ve az olduğu için kestirmek zorunda kaldım iyi ki de kestirmişim diyodum dalgaları daha belirgin ve daha güzel duruyodu sonra saçlarımı düzleştirmeye başladım ve çok yıprandı ne yapsam eski haline dönmüyo bademyağı hint yağı menekşe yağı limon yağı çam terebentin yağı zeytinyağını kullandım ve birsürü maskeler uyyguladım saçıma ama hala aynı bebek yağı işe yarıyosa gerçekten onu da deneyebilirim deneme tahtasına döndü zaten saçım

ben pantene in yağ terapisini kullanıyorum serinin tamamını memnunum şimdilik :)

Canım ben pantene kullanıyorum bana çok iyi geliyor ama sende al kullan dene diyemem bilemem sana iyi gelirmi herkesin saç yapısı çok farklı çünkü.. Ama böyle durumlarda onarıcı koruyucu ürünler haftada 1 de maske kullanmanı tavsiye ederim.. Pantenein maskeleri bu konuda çok iyi gerçektenn onarıcı koruyucu maskesini tavsiye ederim.. Birde 3 ayda bir saç uçlarından 1 santim kestirirsen daha sağlıklı saçlara kavuşursun :KK66:

Back
X