• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım artık yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sudecimm2005

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
17
1
1
20
Ablalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20251020_112721_Google.webp
    Screenshot_20251020_112721_Google.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 1.164
  • IMG-20250823-WA0136.webp
    IMG-20250823-WA0136.webp
    19 KB · Görüntüleme: 1.139
Ablalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
Koku sizde, uzulmeyin. Oncelikle sagliginiza kavusun, gecmis olsun

Çirkin falan değilsin canım çok güzelsin eğer çok rahatsız oluyorsan peruk kullanabilirsin tül peruklar neredeyse gerçek saçtan ayırt edilmiyor

benim de sizin gibi çok koyu saçlarım var, ama ten olarak da esmerim hiç cesaret edip boyamadım

bir sağlık sorunu yaşamışsınız geçmiş olsun
ben olsam gider karamel, koyu kestane, kızıl, ne kadar denemek istediğim renk varsa peruk alır denerim, madem bir süre böyle olacak, içimde kalmaz

muhtemelen hayatımda hiç boyayamıycam ben üstelik beyazlarım da varken

krizi fırsata çevirin bence

Her halinle şahanesin! Yuzun cok guzel masallah.

Ustte yazan arkadaşlarıma katiliyorum, krizi firsata cevirip merak ettigin her renkte peruk alip kullanabilirsin.

Sackiran gibi birsey mi yasiyorsun, sebebi nedir dokulmenin, cunku rahatsizligini bilirsek belki burada onun icinde cozum önerileri alabilirsin.

aşırı güzelsin moral için demiyorum gerçekten çok güzelsin. gülüşün kelebeğin ömrünü uzatır saçlar da uzar hiç merak etme❤

Cok yakismis bence🐣 gerçek saçtan ayırt edilemeyen çok kaliteli peruklar var, şans verebilirsiniz dilerseniz. Kökü zaten sizde 🩷

aşırı güzelsin moral için demiyorum gerçekten çok güzelsin. gülüşün kelebeğin ömrünü uzatır saçlar da uzar hiç merak etme❤
Her halinle şahanesin! Yuzun cok guzel masallah.

Ustte yazan arkadaşlarıma katiliyorum, krizi firsata cevirip merak ettigin her renkte peruk alip kullanabilirsin.

Sackiran gibi birsey mi yasiyorsun, sebebi nedir dokulmenin, cunku rahatsizligini bilirsek belki burada onun icinde cozum önerileri alabilirsin.
Çok güzelsiniz her türlü ❤️
Keşke dediklerinize inanabilsem saçlarımı ayna önünde kazıtmak berbat bir histi ve kendimi gerçekten çok çirkin hissediyorum hatta erkek falan gibi gören var eminim

Gözlerin ve yüzün çok güzel. 😍🧿Bir de Galatasaraylısınn kraliçeeee💛❤️💛❤️ çok geçmiş olsun, mutlaka vitamin değerlerine baktır, saçın uzar bir şekilde. Kendini strese sokma lütfen.

Keşke dediklerinize inanabilsem saçlarımı ayna önünde kazıtmak berbat bir histi ve kendimi gerçekten çok çirkin hissediyorum hatta erkek falan gibi gören var eminim
yemin ederim ki değil şuan yaşadığın psikolojik bir süreç

Geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin çok güzelsiniz Rabb'im hepimizi bir tanecik ve çok özel yarattı
Tül peruk kullananlar var ayırt edilemiyor onları bir deneyin isterseniz yada renk renk model model bereler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X