• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım artık yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
Teselli için söylemiyorum, gerçekten cirkin degil. Yuzunuz güzel zaten, o yüzden güzel gorunuyor. Arkadaşların da dediği gibi güzel bir peruk edinebilirsiniz. Nasıl olsa tekrar uzayacakmış ❤️

Bir rahatsızlık
Sizi ikna için demiyorum tüm samimiyetimle söyleyim ki çok güzelsiniz.Kazınmış saç bazı kadınlarda çok yakışıyor farklı ve cool bir hava katıyor size de çok yakışmış.İNŞALLAH tedavi olursunuz belki zamanla kendi isteğinizle tekrar kazıtmak isteyeceksiniz....

Ablalarım selamlar ekte yeni ve güncel halimi görüyorsunuz bundan sonra nasıl kendime gelicem ne yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum saçlarımı kazıtmak zorunda kaldım artık kelim çok kötü hissediyorum her gün ağlıyorum alışamıyorum ne yapmalıyım fikir verin yol gösterin biliyorum çok çirkinim ama destek istiyorum
İnan moral vermek için söylemiyorum ablacım çok güzel görünüyorsun ❤️ sağlığın iyi olsun kökü sende. Her halinle çiçek gibisin🌷 üzme o güzel canını

Çok teşekkür ederim hepinize biliyorum çok güzel değilim ama böyle olmaya alışmaya çalışıyorum erkek arkadaşım da bırakmadı sağolsun kazıtma sürecimde yanımdaydı mutsuzum halen ama bakalım

Eklentiler

• 1000096685.webp
    1000096685.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 137
Keşke dediklerinize inanabilsem saçlarımı ayna önünde kazıtmak berbat bir histi ve kendimi gerçekten çok çirkin hissediyorum hatta erkek falan gibi gören var eminim
ben de ilk tedavi dönemimde yumak yumak saç döktüm- her banyoda kriz geçiriyordum.
ama benim biraz fazla saçım vardı, kemoterapi de değil başka bir tedaviydi, hepsi bitmedi :KK53:

bana kalsa kel kalmıştım oturup ağlama modundaydım, halimi gören Alla Alla deli herhalde diyordu muhtemelen çünkü aslında normal saç miktarı kadar kalmıştı ama benim eskisi çok olduğu için bana batıyordu (sadece eskiyi bilen kuzenler filan fark ediyordu 3te 1i rahat gitmişti 1-2 ayda)

neyse, geçti 15 sene, benim giden geri de gelmedi, ilaç hala kullanıyorum valla açıkçası şu anda dert listemde sıralamaya bile girmez...

evet, bazen 1 tane sivilceyi bile dert ederiz
evet, baze nparmağımız kağıt kesiği olur o da can yakar

üzülmenizi anlıyorum
üzülmeyin diyemiyorum, başta üzülüyor insan ama bunu aşacağınıza da inanıyorum, ayrıca maşallah ne kadar genç ve güzelsiniz.

Bende saçımı kazıtmıştım 5 yıl önce bir rahatsızlıktan dolayı:)
Düz olan saçlarım kıvır kıvır şimdi çok güzeller
Benim kafa yapım keşke seninki gibi olsaydı :)
Üzülme bebeğim çıkacak hemde eskisinden güzel

Yaşadığın üzüntünden dolayı kendini çirkin hissediyorsun. Ama öyle değil bence her halinle çok güzelsin. Önceliğin sağlığın olmalı ondan sonra gerisi gelir. Yeter ki ışıltını kaybetme 💖🤩🤩

Arkadasimin kemoterapi yuzunden iki yıla yakin saci yoktu. Kışın sapka, bere takti, yazin bandana. Cok rahatsiz hissediyorsaniz bereyle gezebilirsiniz, zaten kış geldi artik.

Yuzunuz gercekten cok guzel. Inanin bu forumda kimse teselli icin boyle demez, herkes boyle dusunmese "canim yuzune de şunu yapsan daha iyi olur" der 🤭 hep bir agizdan guzelsiniz diyorsak guzelsinizdir inanin.

Peruk onerisine ben de katılıyorum, artik eskisi gibi yapay degil, cok dogal peruklar var. Gidin istediginiz renk, boy deneyin, hosunuza gideni alin. Her turlu hastalikta en önemli sey moral.

Gelmis gecmis olsun inşallah.

Valla çok güzelsiniz ama rahatsız oluyordanız peruk takın, bi yakınımında başına gelmişti böyle bir durum şimdi çok güzel upuzun kıvırcık gür saçları var 💕 eminim sizinde öyle olacaktır, zaman 🌸

Valla çok güzelsiniz ama rahatsız oluyordanız peruk takın, bi yakınımında başına gelmişti böyle bir durum şimdi çok güzel upuzun kıvırcık gür saçları var 💕 eminim sizinde öyle olacaktır, zaman
Perukla rahat edemiyorum kafamı sıkıyor 2 gün oldu zaten kazıtalı tamamen sıfıra vurmak zorunda kaldım insanların bakışları da çok zor bu şekilde kel algısıyla yaşamak

Yüzün harika gözüküyor 😍 çok güzelsin maşallah 🧿🙈

İstersen peruk alabilirsin ama ben seni dışarıda görsem , yüzü ne güzel kız derdim içimden 🌹
Perukla rahat edemiyorum kafamı sıkıyor 2 gün oldu zaten kazıtalı tamamen sıfıra vurmak zorunda kaldım insanların bakışları da çok zor bu şekilde kel algısıyla yaşamak

cok guzel bir yuzun var oncelikle 💕💕 benimde
saclarim dokulmustu bir zamanlar hastalik dolayisiyla :’) inan hic bi onemi yok koku sende tekrar cikacaklar bu surecte eger istiyorsan peruk kullanabilirsin tabii ki ama boyle de cok guzel
oldugunu unutma. eger bu dokulme kemoterapi kaynakliysa saclarin duzse mesela kivircik bile
cikabilir oyle olan cok var :) sikma canini hic 💕

Yine de yüzünün güzelliğinin önüne geçememiş :KK200: çok güzelsin bu bir süreç geçecek. Çok rahatsız hissediyorsan çok doğal peruklar var bir süre onu kullanırsın

sana dik dik bakan olursa ayni sekilde karsilik ver. donsun kiclarina baksinlar. kendini her halinle sev aynaya bak keltosum de op kendini inan her seyin basi saglik sen her halinle coook guzelsin

sana dik dik bakan olursa ayni sekilde karsilik ver. donsun kiclarina baksinlar. kendini her halinle sev aynaya bak keltosum de op kendini inan her seyin basi saglik sen her halinle coook guzelsin
Keltoşum diyorum da ağlıyorum sonra.d bide sevgilim beğenmiyorsa düşünceleri var kafamda okuldaki kızlar ne diyor düşünceleri de var kendimi daha da üzüyorum

Keltoşum diyorum da ağlıyorum sonra.d bide sevgilim beğenmiyorsa düşünceleri var kafamda okuldaki kızlar ne diyor düşünceleri de var kendimi daha da üzüyorum
ne onemi var? isteyen istedigini dusunur. eger boyle bi durumda hakkinda olumsuz en ufak dusunceye sahip bi insan evladi varsa olmasinlar zaten hayatinda. seni seven her halinle sever kasin gozun icin degil ayrica bu surec gececek, o
zaman cikan bebek saclarin cok daha tatli, degerli gelecek sana ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X