Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım bir türlü uzamıyor

Vaoov. 20 cm hakikaten fenaymis bende deneyeceğim teşekkürler :))

Aktardan mi alacağız malzemeleri miktarlari nedir?

Çamterebentin kullanın aktarlarda var. 200 ml şampuan için bir kapak koyuyorsun. Her kullanımdan önce şampuanı çalkala. Saç uzatmaya yarıyor. Ben bu şekilde uzattım

elidor saç uzatan şampuan ve saç spreyi kullan

Saçlarım çok dökülüyordu. Minoxil sprey kullaniyorum çok iyi geldi. Dökülme durdu. Saçlarım uzadı, gurlesti...cok ince telliydi.

Sampuanim da bioblas- long&speed.
Yavas uzayan saçlar icin.
Cok memnunum..
Ya onun yan etkiler listesi korkunç ve bırakınca çok daha fazla dökülüyor diyorlar. Ömür boyu böyle sağlıksız bişey de kullanılmaz ki. Ben aldım kullanmaya cesaret edemedim şahsen. Çöpe atılan 50 tl

restorex kullanıyorum çok memnunum hatta amma da hızlı uzuyolar diye yorum alıyorum etraftan. yag mağ ugrasamıyorum yogun calıstıgım için işin kolayına kaçtım ben.

Sac bir ayda 20 cm uzamaz uzayamaz bilimsel olarak mumkun degil
Bu konuda yapilmis arastirmalarida okuyabilirsiniz sacin donemleri vardir bazi donemler kendini dinlenmeye alir vs
Konu sahibi en iyi yontem yumurta zeytinyagi bakimidir bu konuda haftada 2 ile guzel sonuclar alirsiniz(yunurtayida bildircin yumurtasi kullanin)dokulme ve sac telini kalinlastirma konusundada iyi
Kafaniza cok sık yg vb surmeyin sac derinize zarar verirsiniz dengesini bozarsiniz
Bir cilt hekiminden randevu alip konuyu iletirseniz depolanmayan ve sac icin iyi olan vitamin grubundan yazar destek olarak biraz kullandirir denetimi altinda icten destekle hem uzar hem kalitesi artar

Evef onunda denedim saolun ama cok yardimi oldunuz hepiniz

Ben kötü birşey yaşamadım bırakınca.
Aldıysanız deneyin bence..

Takiptekilere haberim var ciddi anlamda sacim uzamis dipten belli oluyor boyali oldugu icin yapmanız gereken tek şey saçınıza diplere bolca yilan yagi boylarada surun uclari kiriksa ucuna hint yagi sürün sabaha kadar bekletin gerçekten ise yaradi bide organik sarımsak şampuanına dogum kontrol hapi ekledim bugün yikiycam resim yukleyebikirsem gonderirim

Ya lutfen biriniz gerçekten sac uzatan yöntemleri anlatın herşeyi denedim soğan suyu sampuanlar avondan argan yagi fakat uzamadi dün aktardan yilan ve hintyagi aldım minicikler nasil yetecek bilmiyorum
benimde saçlarım çok zor uzardı.birçok sey denedim ama cözümü saf keratin yüklemesinde buldum

Benim saçlarım yandı koparak kısaldı haliyle ben doğal keratin kullandım hem uzamasına yardım etti hemde onardı :)

Dogal bir sampuan secip icine 5-6 dis sarimsak rendele canim. Bir tatli kasigi bal ve badem+cam terebentin yagi dok. Calkala. Her banyonda vucudunu keselerken kafanda bi kac dk beklesin sampuan. Durularken de elma sirkesi ile durula. Kurudugunda sarimsak kokusundan eser kalmiyor. Duzenli hale getirirsen kullanmayi, uzatiyor da uzatiyor bizzat deneyimledim. Konuma goz atabilirsin.

restorex kullanıyorum çok memnunum hatta amma da hızlı uzuyolar diye yorum alıyorum etraftan. yag mağ ugrasamıyorum yogun calıstıgım için işin kolayına kaçtım ben.
Ne kadar sıklıkta yıkıyorsunu.bende restorex kullanıyorum saçım yağlı deil az kullanıyorum.saçınızın yapısı nasıl dalgalı düz yağlı kyada kuru.şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…