- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi Hesna Lima
-
Vaoov. 20 cm hakikaten fenaymis bende deneyeceğim teşekkürler :))Malzemeler ...
Yılan yağı
Sarımsak yağı
Tatlı badem yağı
Hakiki zeytin yağı
Boş bir şampuan şişesine bu karışımların hepsini döküyoruz ve karıştırıyoruz.
Bu karışımı 5 gün boyunca güneş görmeyen bir yerde bekletiyoruz.
5 gün sonra bu karışımı akşam yatarken başımıza masaj yapmak suretiyle iyice yedirerek sürüyoruz.Ve bir yazma veya bone ile bağlayıp yatıyoruz.
Sabah kalktığımızda başımızı şampuanla yıkıyoruz.
Bu işlemi hafta 3 gün olmak üzere 2 ay aralıksız tekrarlıyoruz.
Benim 1 ayda 20 cm uzamıştı
Vaoov. 20 cm hakikaten fenaymis bende deneyeceğim teşekkürler :))
Super :)Bir ay sonra görenler şok olmuşta,işin aslı bende şok olmuştum
Kafamın üstünde saç çıkmadı,saçımın üstünde kafa çıkmış gibiydi
Super :)
Mesaji düzenledim ama gormediniz sanırım. Miktar olarak nedir?[/QUOTE
Aktar evet..
Onlar minnacık şişede oluyor zaten ne veriyorsa al kullan karışıma . Bu yağlar gram altından daha pahalı söyliimm
Zeytin yağı yarım çay bardağı.
Ya onun yan etkiler listesi korkunç ve bırakınca çok daha fazla dökülüyor diyorlar. Ömür boyu böyle sağlıksız bişey de kullanılmaz ki. Ben aldım kullanmaya cesaret edemedim şahsen. Çöpe atılan 50 tlSaçlarım çok dökülüyordu. Minoxil sprey kullaniyorum çok iyi geldi. Dökülme durdu. Saçlarım uzadı, gurlesti...cok ince telliydi.
Sampuanim da bioblas- long&speed.
Yavas uzayan saçlar icin.
Cok memnunum..
Hoden yağı cilde gerçekten süper geliyor. Yalnız saf halinde resmen haşlanmış tavuk gibi kokuyor. Saç için bilemedim, pahalı bir yağ.Evet bunarda etkili. Hatta hoden yağı varmış. Kullanmadım ama oda baya övülüyordu.
Evef onunda denedim saolun ama cok yardimi oldunuz hepinizSac bir ayda 20 cm uzamaz uzayamaz bilimsel olarak mumkun degil
Bu konuda yapilmis arastirmalarida okuyabilirsiniz sacin donemleri vardir bazi donemler kendini dinlenmeye alir vs
Konu sahibi en iyi yontem yumurta zeytinyagi bakimidir bu konuda haftada 2 ile guzel sonuclar alirsiniz(yunurtayida bildircin yumurtasi kullanin)dokulme ve sac telini kalinlastirma konusundada iyi
Kafaniza cok sık yg vb surmeyin sac derinize zarar verirsiniz dengesini bozarsiniz
Bir cilt hekiminden randevu alip konuyu iletirseniz depolanmayan ve sac icin iyi olan vitamin grubundan yazar destek olarak biraz kullandirir denetimi altinda icten destekle hem uzar hem kalitesi artar
Ben kötü birşey yaşamadım bırakınca.Ya onun yan etkiler listesi korkunç ve bırakınca çok daha fazla dökülüyor diyorlar. Ömür boyu böyle sağlıksız bişey de kullanılmaz ki. Ben aldım kullanmaya cesaret edemedim şahsen. Çöpe atılan 50 tl
benimde saçlarım çok zor uzardı.birçok sey denedim ama cözümü saf keratin yüklemesinde buldumYa lutfen biriniz gerçekten sac uzatan yöntemleri anlatın herşeyi denedim soğan suyu sampuanlar avondan argan yagi fakat uzamadi dün aktardan yilan ve hintyagi aldım minicikler nasil yetecek bilmiyorum
Ben de şuan kullanıyorum ayda kac cm uzattiRestorex kullanmanı tavsiye ederim sayesinde saçım belimde.
Ne kadar sıklıkta yıkıyorsunu.bende restorex kullanıyorum saçım yağlı deil az kullanıyorum.saçınızın yapısı nasıl dalgalı düz yağlı kyada kuru.şimdiden teşekkürler.restorex kullanıyorum çok memnunum hatta amma da hızlı uzuyolar diye yorum alıyorum etraftan. yag mağ ugrasamıyorum yogun calıstıgım için işin kolayına kaçtım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?